Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kallekusta
    Grinder
    • May 2012
    • 603

Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

karupoeg

sa väidad, et ÄKKI HAKKAME ANDMA?

Juba anname, esimesed reaalsed maksed tegime peale ESMI asutamist 15 päeva jooksul.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Käin ka pm Ericsonis praktikal tehases. Teate, mis on kõige madalama tehase palk? 1.92 BRUTO! mis teeb 350 netoks
      Tulevad Loksalt kohale siia töötama. Kuidas need inimesed ära elavad, ei tea...

Vähemalt onEriccson nii aus, et öövahetusel on 25% tunnihind kõrgem. G4S on öövahetused sama määraga
      Last edited by privador; 22.01.13, 10:26.

Comment

• Rigged
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2535

Suur osa eurorahadest on läinud teedeehituse alla ning avalike hoonete renoveerimistele+uute ehitamistele, keegi selle peale ei mõtle, kui suur nende püsikulu tulevikus on, selle raha peavad maksumaksjad omast taskust kinni maksma.

Comment

• karupoeg
          Pokkerihai
          • Jun 2012
          • 3823

1.92 per h bruto ei tee mingi valemi järgi netoks 350.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas Rigged Vaata postitust
            Suur osa eurorahadest on läinud teedeehituse alla ning avalike hoonete renoveerimistele+uute ehitamistele, keegi selle peale ei mõtle, kui suur nende püsikulu tulevikus on, selle raha peavad maksumaksjad omast taskust kinni maksma.
            see ei ole EU või toetuste probleem.. see on meie demokraatia ja populismi probleem kui meie härrad arvavad, et meil on kindlasti niis suuri muuseume ja galeriisid ja 4 realisi maanteid ehitada.. See on meie riigis otsustajate probleem, kes teevad valesid otsuseid...

Comment

• Rigged
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2535

Yep.

Perses on need asjad siin maal igal juhul. Ise elan hästi, aga siia ilmselt ei jää.

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Algselt postitas privador Vaata postitust
                Käin ka pm Ericsonis praktikal tehases. Teate, mis on kõige madalama tehase palk? 1.92 BRUTO! mis teeb 350 netoks
                Tulevad Loksalt kohale siia töötama. Kuidas need inimesed ära elavad, ei tea...

Vähemalt onEriccson nii aus, et öövahetusel on 25% tunnihind kõrgem. G4S on öövahetused sama määraga
                Nad saavad seega miinimumpalka, mis on 320 bruto ehk 272.93 € neto 2% kogumispensioni puhul.

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

No kui mingil hetkel võlad liiga suureks kasvavad, siis rahvas valib sellised juhid, kes neid enam ei maksa. Mingid numbrid kusagil bilansis, ilgelt kahju, kui järsku null asemele tekib. Niikuinii erinevate intressiskeemidega üles aetud need võlad.

Comment

• vsiu100
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4253

ma samuti ei näe kuskil lokkavat vaesust. vähemalt mitte tallinnas, pärnus, tartus, võrus jne.
                    mul pole tutvusringkonnas omateada ühtki inimest, kes saaks alla 400$ neto(võimalik, et see summa on suuremgi).
                    Keegi ei nurise ja ei kiru, et kõik on perses.
                    Astmeline tulumaks - no tule taevas appi. Karistame inimesi nende ettevõtlikuse ja töö eest. Oleme kõik võrdsed. Ärme tee ühtki liigutust rohkem, kui vaja. Võtame ära motivatsiooni. Kuidas suudetakse sellist jama toota???

Meie peres pole kunagi sellist mõtlemist olnud, kuigi kuulusime kunagi pigem sinna gruppi, kus elati plagapäevast palgapäevani.
                    Last edited by vsiu100; 22.01.13, 11:22.

Comment

• EestiAA
                      Vana Tegija
                      • Nov 2010
                      • 1132

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                      ma samuti ei näe kuskil lokkavat vaesust. vähemalt mitte tallinnas, pärnus, tartus, võrus jne.
                      mul pole tutvusringkonnas omateada ühtki inimest, kes saaks alla 400$ neto(võimalik, et see summa on suuremgi).
                      Keegi ei nurise ja ei kiru, et kõik on perses.
                      Astmeline tulumaks - no tule taevas appi. Karistame inimesi nende ettevõtlikuse ja töö eest. Oleme kõik võrdsed. Ärme tee ühtki liigutust rohkem, kui vaja. Võtame ära motivatsiooni. Kuidas suudetakse sellist jama toota???

Meie peres pole kunagi sellist mõtlemist olnud, kuigi kuulusime kunagi pigem sinna gruppi, kus elati plagapäevast palgapäevani.
                      õieti öeldud.
                      Last edited by vsiu100; 22.01.13, 11:23.

Comment

• bounce
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 865

http://www.epl.ee/news/arvamus/vastu....d?id=65563816 sarnane reaktsioon karupoja omale siis lehes ka.

Comment

• vsiu100
                          Moderaator
                          • Oct 2008
                          • 4253

Algselt postitas bounce Vaata postitust
                          http://www.epl.ee/news/arvamus/vastu....d?id=65563816 sarnane reaktsioon karupoja omale siis lehes ka.
                          aga nii ju asjad käivadki ja elu toimib.
                          selle nn neiu pilt ajab mind iga kord nii fkng tilti. loll nagu lauajalg ja hädaldab nagu siga aia vahel.
                          Ise töötasin kogu kooli aja bensukas müüjana, siis mõned kuud Inglismaal, pool aastat Rootsis. Peale kooli olen 100% kordadest saanud tööle kohtades, kus olen vestlusel käinud, isegi kui mõnes polnud halli aimugi, kuidas seda teha.
                          Sellepärast ajavadki närvi sellised hädapätakad, kes ei viitsi vaeva näha(firma, valdkonna, interviueerija/bossi tausta uurida, hobisid jne).

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

täpselt nii.. ma olen pärit vaesest perest.. keskkoolis oli selge, et tahan IT alale õppima minna... laisk nagu lohe, aga 12. klassi pingutasin nagu hull, et kindla peale ülikooli sisse saada.. sain sisse ja krdi raske oli vähese rahaga hakkama saada, kohati pingutasin nagu hull, kohati nälgisin mõned perioodid kui rahaga kitsas oli... aga eesmärgid olid selged, tahtmine oli kõva... ülikool jäi kahjuks lõpetamata paari põhiaine pärast, aga erialased asjad tegin kõik ära ja rohkemgi... otsisin tööd ja ise pakkusin vestlusel välja, et olen nõus tasuta praktika kohaga et saada kogemust... Käisin ja pingutasin praktikal, õppisin täistuuridel ja peale praktika lõppu pakuti mulle töökohta, võtsin palga üle nurisemata koha vastu arvestusega, et see osa potentsiaalsest palgast mis vähem makstakse on investeering tulevikku selle arvelt, et mul on koht kus õppida ja kogemust saada. Siis kui sain omad kogemused ja sertifikaadid kätte, siis ise käisin omale palka juurde nõudmas, ise olen oma karjääri edendanud ise olen aktiivne olnud.. ise olen oma õnne sepp!

Praeguseks mul ei oleks probleemi töötada Eestis või välismaal oma erialal, praeguseks saan 2-3x keskmist millega elab piisavalt hästi ära, et saan lubada omale head elu ja oma perekonda ka igakuiselt toetada... Ja siis loen mingisuguseid vingu-viiulite oksendatud artikleid, kus nad on rahulolematud, et keegi neile kõike kandikul kätte ei too.. t.üra küll.. sittuge verd krdi kotikud..

Natukene huumorit ka:

Algselt postitas Karum6mm
                            Olukorrast tööturul.

Agnes: "Mis meist saab?"
                            Gabriel: "Ei tea."
                            Eemalt hiilib kamp ehitajaid.
                            Ehitaja 1: "Jõudu, humanitaarid!"
                            Ehitajad [Naeravad.]
                            Ehitaja 2: "Ma söön oma mütsi ära, kui üks neist pole filoloog!
                            Ehitajad [Ilge naer.]
                            Ehitaja 3: "Ei tea, kumb?"
                            Ehitajad [Ilge naer.]

p.s. täna raadios uudistest kuulsin, et huminitaarkallakuga ülikooli lõpetanute hulgas oli rohkem juhtivatel kohtadel töötajaid kui reaalainetega ülikoolilõpetajate hulgas.. esimese puhul oli see näitahja kuskil 13% juures, teisel 5% juures..
                            Last edited by Rage; 22.01.13, 11:57.

Comment

• raidov
                              Õpihimuline Mängur
                              • Mar 2009
                              • 436

Mind ajas selle kirjandusmagistri loo juures kõige rohkem tilti see, et TRA SA KÄID 15 päeva kuus tööl ja vingud.. kui sa ülejäänud 15ga ka midagi natukenegi kasulikku teeksid siis äkki saaksid endale ka mõne uue kampsuni osta... järelikult siis ei ole ikkagi midagi viga, lihtsalt vinguda on tore... tra kirjanduse magister, 15 päeva kuus sülitad lakke ja mõtled, et huvitav, miks mulle pangast ei helistata, et konto on täis rohkem ei mahu WP!

Comment

• raidov
                                Õpihimuline Mängur
                                • Mar 2009
                                • 436

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                                p.s. täna raadios uudistest kuulsin, et huminitaarkallakuga ülikooli lõpetanute hulgas oli rohkem juhtivatel kohtadel töötajaid kui reaalainetega ülikoolilõpetajate hulgas.. esimese puhul oli see näitahja kuskil 13% juures, teisel 5% juures..
                                Küsimus ongi selles, et need kes ei ole saamatud saavad hakkama, aga enamus on ja nemad ei saa.. ja keskmine humanitaar saab ikkagi vähem palka...

Comment

Working...