Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Potsataja
    õilishing
    • Oct 2008
    • 5270

Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Saa kaineks, puhka päev ja siis mõtle oma tegude üle järgi.
    Oi kus ma alguses olin püha viha täis. Lõpuks jäin siiski magama, sain kaineks ja mõttetööd sai ka kõvasti tehtud ning hetkeseisuga olen isegi tänulik. Järsku on isegi see joobes idioot, kes ma liigagi sageli olen edaspidi natukesegi targem.

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

vaata mis 0.7l viina teeb täna ..

Comment

• Mr_Kenny
        Vana Tegija
        • Jun 2011
        • 1357

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
        Oi kus ma alguses olin püha viha täis. Lõpuks jäin siiski magama, sain kaineks ja mõttetööd sai ka kõvasti tehtud ning hetkeseisuga olen isegi tänulik. Järsku on isegi see joobes idioot, kes ma liigagi sageli olen edaspidi natukesegi targem.
        Järgmise korrani härra.

Comment

• supernova66666
          Grinder
          • Nov 2012
          • 732

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
          Keegi mõnda head unerohtu teab?
          Käsimüügist ei saa sa midagi normaalset, retseptikad aitavad, aga ei sooovita.

Comment

• Vandalar
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3577

Algselt postitas supernova66666 Vaata postitust
            Käsimüügist ei saa sa midagi normaalset, retseptikad aitavad, aga ei sooovita.
            Ma tean seda pmst... Retsepti omad kipuvad vist kergesti sõltuvust tekitama tihtipeale või on neil muid kõrvalmõjusid ka?

Comment

• supernova66666
              Grinder
              • Nov 2012
              • 732

Ma tean seda pmst... Retsepti omad kipuvad vist kergesti sõltuvust tekitama tihtipeale või on neil muid kõrvalmõjusid ka?
              Ise muid kõrvalmõjusid ei märganud, aga kui oled paar kuud kasutanud, siis ilma tablata on väga raske magama jääda.

Comment

• Maxi
                Pokkerihai
                • Nov 2010
                • 1849

Haha. Vanda Panda, tahad ma panen sulle teadusliku diagnoosi, ainult sinu poste lugedes?

Kuna sa oled nii palju popsu teinud, et sul on ajukahjustus tekkinud, siis on sul välja arenemas (või juba arenenud) skisofreenia. Seetõttu ka unehäired. Põhimõtteliselt on sul Jämejalga minek ja varsti saad teiste popsutajatega kabet mängida puhkeruumis.

inb4 Dr. House
                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Vandalar
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3577

Midagi nii solvavat ei oleks oodanud. Loodetavasti oli see lihtsalt must huumor, sarkasm või iroonia vms. Mul on suht üsna oluline osa elust unega raskusi olnud ja ammu enne, kui ma kanepist kuulnudki olin. Muuseas kanep aitab ajurakke turgutada ja stimuleerib neid. Dr. House this.

Comment

• JohannesJ
                    Grinder
                    • Jun 2010
                    • 684

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                    Haha. Vanda Panda, tahad ma panen sulle teadusliku diagnoosi, ainult sinu poste lugedes?

Kuna sa oled nii palju popsu teinud, et sul on ajukahjustus tekkinud, siis on sul välja arenemas (või juba arenenud) skisofreenia. Seetõttu ka unehäired. Põhimõtteliselt on sul Jämejalga minek ja varsti saad teiste popsutajatega kabet mängida puhkeruumis.

inb4 Dr. House
                    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                    Ajukahjustus :D :D :D

Skrill ikka suht kiire ja mugav. 16 dets. panin swedist raha teele ja juba 8. jaanuar tuli raha üle. Vahepeal saatnud 3-4 kirja ja mingit vabandust pole tulnud miks raha ei liigu :D

Comment

• ristijeesus
                      Klubi Liige
                      • Oct 2009
                      • 2533

Keegi mõnda head unerohtu teab?
                      Mul mõjub unele 150mg L-teaniini igati hästi.

Comment

• BuildUp
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2547

Viimasel ajal paranenud see, et jään kiiremini magama, aga vahepeal oli küll standard, et keeran 100x ühelt küljelt teisele 2h järjest. Kõige sitemad muidugi sellised korrad, kus uni on olemas ja võiks magada, aga lihtsalt mingil põhjusel ei suuda uinuda. Kellelgi samamoodi? Mida teha?

Comment

• tiigrikutsu
                          Grinder
                          • Oct 2011
                          • 522

Kuidas läti voodoo olympic vms on? Normaalne? Kuidas seal rahaga on, kas peab enne lattideks vahetama vms? Keegi võiks väikese ülevaate anda palun. :)

Comment

• kuco
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1910

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
                            Kuidas läti voodoo olympic vms on? Normaalne? Kuidas seal rahaga on, kas peab enne lattideks vahetama vms? Keegi võiks väikese ülevaate anda palun. :)
                            Täitsa okei koht on. Vahetamisega peaks nii olema, et kui tuled saad mingi mõrvarliku kursiga vahetada. Hea on see et sama kursiga ostavad samal päeval tagasi

Comment

• inward
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 6275

Kolmest kohast üritasin ühiskaarti soetada endale täna ja igal pool oli otsas. Närvi ajas mustaks see, et viimases ei suutnud Maxima töötaja seda mulle eesti keeles ka selgeks teha, vaid pomises dvatsataja janvarja buudet. Käi perse, ausalt!

Comment

• tiigrikutsu
                                Grinder
                                • Oct 2011
                                • 522

Algselt postitas kuco Vaata postitust
                                Täitsa okei koht on. Vahetamisega peaks nii olema, et kui tuled saad mingi mõrvarliku kursiga vahetada. Hea on see et sama kursiga ostavad samal päeval tagasi
                                Okei, peab uurima seda vahetamise asja siis.

Comment

Working...