Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Kammi artikleid läbi, minuarust plaanitakse siin mingit muudatust.

Comment

• Godspeed_EJ
      Klubi Liige
      • Nov 2009
      • 3049

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
      Mulle ei meeldi see, et sotsiaalmaks ja osa töötuskindlustusest on nagu tööandja maksud. Need kaasnevad siiski otseselt tööjõuga ja on seega töövõtja maksud, hoolimata sellest, kuidas seadusandja neid näidata tahab. Tööandja maksud on need, mis ei sõltu töövõtjadest.
      Mulle ei meeldi see, et sa joobes autorooli istud. Muutub nüüd sellest midagi?

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
        Mulle ei meeldi see, et sa joobes autorooli istud. Muutub nüüd sellest midagi?
        Tõenäoliselt mitte, kuigi ka mulle endale ei meeldi see, et ma joobes autorooli istun.

Sotsiaalmaksu teema ei meeldi ka Tööandjate keskliidule ning seega on sealtpoolt tugev surve olemas.

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

väikeettevõtjana soovitaks potsatajal ja co-l korra proovida ettevõtluses käppa. palgake endale töölised ja hakake neile häid palku maksma + rohkem makse.

jube mõnna on ikka nuppe klickida netis ja vinguda :)

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

maksude kohta, et backdoorsex puusalt ei lammutaks:

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Tule taevas appi! Pastilaa, kas sa oled ennast viimasel ajal täitsa segi kamminud või? Oma arust olen ma viimased päevad päevad üritanud üsna neutraalne olla. Nüüd avaldan ma arvamust, et osad tööandja maksud on tegelikult siiski tööjõu maksud ja jälle ma vingun?

Comment

• Spewmonkey
                Seina Augustaja
                • Oct 2008
                • 2293

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                Tule taevas appi! Pastilaa, kas sa oled ennast viimasel ajal täitsa segi kamminud või? Oma arust olen ma viimased päevad päevad üritanud üsna neutraalne olla. Nüüd avaldan ma arvamust, et osad tööandja maksud on tegelikult siiski tööjõu maksud ja jälle ma vingun?
                http://sekeldaja.blogspot.com/2009/1...s-ja-hunt.html see algus sealt.

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

pastilaa.

Potsataja ütles, et sotsiaalmaks peaks olema töövõtja kanda, mitte tööandja.

Millest selline reaktsioon?

Muidu täiesti nõus, et keegi ei keela inimestel ise oma väikeettevõte alustada ning maksta tasu, mis nende arvates oleks õiglane.

Aga see on raske, igaüks seda ei biidi. Üritasin ka ise paari lähedasemaga, aga no 1.5 aastat ja tuleb vast uksed kinni panna.

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                    maksude kohta, et backdoorsex puusalt ei lammutaks:

http://en.wikipedia.org/wiki/Tax_rates_of_Europe
                    Viimasel ajal võrreldakse kõike EL-i keskmisega.

Kütusehinnad on laes aga no EL-i keskmisega võrreldes lumme kusta. Toiduhinnad on laes aga no EL-i keskmisega võrreldes lumme kusta. Elamiskulud on laes aga no EL-i keskmisega võrreldes lumme kusta.

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

sa ju üritasid väita, et kõrge maksu % on süüdi selles, et meil väiksed palgad. ma väidan, et % muutmine ja maksu alandamine ei ole lahendus.

Comment

• Pythagoras
                        Grinder
                        • Apr 2012
                        • 589

töötaja saab ikka ~58% ja riigile läheb ülejäänud. 58+78 on midagi muud

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
                          töötaja saab ikka ~58% ja riigile läheb ülejäänud. 58+78 on midagi muud
                          Koos tööandjapoolse sots maksuga arvutades jah. Kätte saab ju ~78% seda mõtlesin.

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

Väikeettevõtte asutamine eestis on väga-väga raske. Keskmine hästitöötav väikeettevõte on selline, kus vähe töölisi toodavad palju lisandväärtust. Näiteks treial millise treipingi taga. Alustada niimoodi on väga raske, kuna pole algkapitali. Küll aga on tahtmist ja tööjõudu. Tööjõud tahab kohe palka saada. Tellijad ei taha kohe maksta. Kohe tuleb raamatupidaja palgata, statistikaametile aruandeid saatma, maksuamet istub hetkega selga, tööohutusega tuleb hakata tegelema.
                            Lihtsam on saada kokkulepe mingile tööle, teha firma, maksta sulas ja panna firma kinni. Rinse and repeat. Või siis omada sõpra tuttavat kusagil riigiametis/suurfirmas, kes suudab tähtagselt tööde eest tasumise garanteerida ja hakata sellele tööd tegema.

Comment

• Strawberry
                              Varasemalt kasutaja "romeo"
                              • Aug 2012
                              • 1229

Lugesin ja võttis nõutuks. Ma ei teagi kust kommenteerimist alustada...

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• karupoeg
                                Pokkerihai
                                • Jun 2012
                                • 3823

strawberry, see siit mitu korda läbi juba käinud :)

Aga btw ära ole väga nõutu, sest õnneks on tegemist fake asjaga.

Samas on selline kirjastiil omaette kunstivorm.

Ja btw pokkeriprod, jätke meelde paar pisitõde: Supp on nõme, suppi söövad ainult vaesed!
                                ning neil, kes elavad veel vanemate juures, võiks tekkida tugev argument toakoristusele: "miks ma pean oma tuba koristama, kui see on MINU tuba"

YOLO

Comment

Working...