Pokkeripro ja pangalaen

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tolmuahv
    Klubi Liige
    • Feb 2009
    • 2502

Re: Pokkeripro ja pangalaen

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
    tolmuahv kas see plaan on reaalselt kellegil töötanud või on tegemist lihtsalt teooriaga?
    Kas pank/notar näeb kui kliendil ei ole haigekassat?

ei tea veel.
    Teooria. Aga ma tean enam-vähem, kuidas pangad opereerivad. Nad võivad küsida palgatõendit OÜ-st, võivad küsida OÜ kohta detailsemalt. Tahavad näha 6k regulaarseid laekumisi ja ei taha mingeid gamblinguga seotud makseid näha. Pank/notar ei näe, kas sul on või ei ole haigekassa. Neid ei huvita ka.

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
      Teooria. Aga ma tean enam-vähem, kuidas pangad opereerivad. Nad võivad küsida palgatõendit OÜ-st, võivad küsida OÜ kohta detailsemalt. Tahavad näha 6k regulaarseid laekumisi ja ei taha mingeid gamblinguga seotud makseid näha. Pank/notar ei näe, kas sul on või ei ole haigekassa. Neid ei huvita ka.
      Ja pangas peaks siis valetama et töötan ametlikult jah?
      Mis nad veel töötamise kohta küsivad?

Aga pank ju esitab maskuametisse infopäringu et kas mul on võlgnevusi ja et kas ma maksan makse?
      Last edited by variatsioon; 08.10.13, 15:32.

Comment

• Ints
        Vana Tegija
        • Nov 2010
        • 1216

Et ühesõnaga ei või 6 kuud starsist panka ka kanda?

Comment

• sm112
          Grinder
          • Jun 2009
          • 776

Kunagi oli vaja pangast laenu võtta ca 40k eeki, helistati pangast ja küsiti, et misasi see rational enterprise on. Ütlesin, et netipood ja järgmine päev oli raha kontol. Kui laenuhaldur googeldada oskab, siis vist tõenäoliselt läbi ei pruugi minna.

Comment

• Cheating
            Õpihimuline Mängur
            • Mar 2009
            • 447

Umbes aasta alguse poole taotlesin SEBist krediitkaardi, summas 1000-1500€. Palk laekus sellel ajal Swedbanka.. Täitsin taotluse ära ja saatsin neile Swedbanga väljavõte ja kõik muud vajalikud andmed mis vaja. Mõned päevad hiljem saabus kõne SEBist, et oleks vaja veel igasuguseid pabereid firmast kus töötan ja maximaalselt saame teile pakkuda 200€. Vastasin prouale sekundiga, et ei aitäh!
            Kindlasti oli probleem selles, et pank nägi liiga palju gamblinguga seotud arveldusi.

Hetkel on mul SEB ja Swedbank olemas. Samas tahaks endale ka uut panka teha, et seda siis puhtana hoida. Oskab keegi soovitad mis panga võiks valida?

Comment

• karupoeg
              Pokkerihai
              • Jun 2012
              • 3823

Algselt postitas Cheating Vaata postitust
              Umbes aasta alguse poole taotlesin SEBist krediitkaardi, summas 1000-1500€. Palk laekus sellel ajal Swedbanka.. Täitsin taotluse ära ja saatsin neile Swedbanga väljavõte ja kõik muud vajalikud andmed mis vaja. Mõned päevad hiljem saabus kõne SEBist, et oleks vaja veel igasuguseid pabereid firmast kus töötan ja maximaalselt saame teile pakkuda 200€. Vastasin prouale sekundiga, et ei aitäh!
              Kindlasti oli probleem selles, et pank nägi liiga palju gamblinguga seotud arveldusi.

Hetkel on mul SEB ja Swedbank olemas. Samas tahaks endale ka uut panka teha, et seda siis puhtana hoida. Oskab keegi soovitad mis panga võiks valida?
              taotlesin pool aastat tagasi krediitkaarti, et elukaaslasele anda koduste kulutuste jaoks. Sissetulekud üle 1k, muid kohustusi ei ole, kuid anti ainult 250. Taotlesin 500, kuid sissetulekute järgi oleks võimalus olnud palju rohkemaks.

Ka mulle tuli kõne stiilis : "yo näeme, et sul 2 sissekannet olymps online". Kusjuures need olid tehtud 4-5 kuud enne taotlust ja summad mingi 50-60 ruleti biitimiseks purjus peaga.

Comment

• Provoker
                Pokkerihai
                • Jan 2009
                • 3067

mulle pakuti default 600€ krediitkaarti. Sissetulek nõksa alla 1k ja kodulaen ning õppelaen on tiksumas. Panga klient olen olnud juba ~15a. ei teagi mille järgi neil see kalkulatsioon seal käib. Samas nii kui sisestasin andmete updatei et mul väike laps vähendati 2/3 järelmaksu pakkumist :D Pole kunagi neid asju kasutanud. Võlksi pole ka kunagi jäänud pangale

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Mul vist lootust poleks ever, kuigi ei plaani ka kunagi laenu laenu võtta prolly.
                  Mitu aastat lümpsis kaardiga maksnud/kassast raha välja võtnud jne, netikasiinosse sissemaksed since 2007 jms.
                  Enda SEB historyt vaadata siis epic degen.

Comment

• karupoeg
                    Pokkerihai
                    • Jun 2012
                    • 3823

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                    Mul vist lootust poleks ever, kuigi ei plaani ka kunagi laenu laenu võtta prolly.
                    Mitu aastat lümpsis kaardiga maksnud/kassast raha välja võtnud jne, netikasiinosse sissemaksed since 2007 jms.
                    Enda SEB historyt vaadata siis epic degen.
                    kui palgatööle lähed/käid, siis aasta aega maksad palka swedi ja swedi kaarti kasutad ainult koerte varjupaigale annetuste tegemiseks. Siis peaks korras olema.

Comment

• Oliverk
                      Moderaator
                      • Nov 2008
                      • 3016

Kui Swed pangas on pakkumine 2000 euri krediitkaart siis see mingi reklaam ainult? Et kui tellin siis annavad 25 kulli max?

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                        kui palgatööle lähed/käid, siis aasta aega maksad palka swedi ja swedi kaarti kasutad ainult koerte varjupaigale annetuste tegemiseks. Siis peaks korras olema.
                        Ma ei tea, ma pangatöötaja asemel endale küll laenu ei annaks.
                        Max degen.
                        Kõigest üks lõbus õhtu.
                        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

Ma ei tea, ma pangatöötaja asemel endale küll laenu ei annaks.
                          Max degen.
                          Kõigest üks lõbus õhtu.
                          kui sa lähed tööle, siis palud palga swedi saata aasta aega järjest. Pärast 1 aastat lähed pangahoonest sisse, olles iga kuu saanud kindlat palka ning annetanud koertele 10€ ja kulutused on ainult standard arved (telo, net, üür). stripiklubide ja kasimparite kulutsed võtad välja kaardiga. Siis inimesed ei tea, millega sa tegeled.

Seda muidugi siis kui nad PP-de foorumit ei loe ja nägu kokku ei vii

Comment

• karupoeg
                            Pokkerihai
                            • Jun 2012
                            • 3823

qbjohn 1
                            MErit 0

Comment

• tolmuahv
                              Klubi Liige
                              • Feb 2009
                              • 2502

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust

Aga pank ju esitab maskuametisse infopäringu et kas mul on võlgnevusi ja et kas ma maksan makse?
                              Pangas ei peaks kunagi valetama. Aga sa ei pea kõiki detaile lahkama neile. Ega nad kõiki ei küsi ka. Ja pank ei esita mitte kusagile päringuid peale kinnistusregistri või krediidiinfo. Juba sinu taotlus pangast laenu saada on pangasaladus ja nad ei tohi sellega ringi lehvitada mööda linna, et su tausta uurida. V.a. allikatest, mis on avalikud ja kust ei tule selgelt välja, et sa oled panga klient või potentsiaalne klient. Samamoodi ei lähe pank ilma sinu nõusolekuta su tööandjalt midagi küsima. Nad ei tohi seda teha.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

eine
                                skeemis on 2 poolt-üks kes läheb panka teine, kes oü haldab
                                See kes panka läheb(antud juhul sina) on pm no brainer sina teed tööd oü-s ja saad palka see pole sinu mure, kuidas sinu tööandja sotsmaksud jms maksud maksab. Kas palka arvestatakse v mitte pole sinu mure-sa tahad laenu saada

OÜ pool veidi keerulisem ja homme küsin seda ka tuttavalt audiitorilt-äkki ta teeb mind maatasa:) skeem tundub liiga lihtne-st seda 1000 kordi proovitud:)
                                a)kas pangad on selleks valmis kogemuste baasil ja hakkavad oü huiama ja igasuguseid pabereid küsima b)rmp pool mis pole nii paindlik
                                Last edited by privador; 08.10.13, 20:57.

Comment

Working...