Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kallekusta
    Grinder
    • May 2012
    • 603

Re: Detsembri offtopic - Terves Kehas, Terve Liiter, äkki tuleb Frekyl hiiter!

Kui Ansip oleks öelnud, et euro tõstab hindu ja keerab mindseti paigast siis ma oleks krooni peal edasi lasnud.

Comment

• Spewmonkey
      Seina Augustaja
      • Oct 2008
      • 2293

Algselt postitas kallekusta Vaata postitust
      Kui Ansip oleks öelnud, et euro tõstab hindu ja keerab mindseti paigast siis ma oleks krooni peal edasi lasnud.
      Ansip on süüdi, et sa kergeusklik oled? Makes sense.

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

see on nii naljaks .. palju sellest eurost möödas on 2-3a? nagu kütus jms hinnad pole tõusnud mis kõige tootimisega seotud on? ja ikka inimesed leiavad et asi ansipis ja euros .. minge naahhui zimbabwesse ja tundke rõõmu inflatsioonist siis

Comment

• K2okfor_Mey
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2012
          • 429

Pohh inflatsioon siin või aafrikas :D

Comment

• rasmer
            Vana Tegija
            • Oct 2009
            • 1306

‎1) Best text ever
            2) Best web design ever
            3) Best expressions ever

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
              http://k2rooo.blogspot.com/2012/06/i...ur-dreams.html

‎1) Best text ever
              2) Best web design ever
              3) Best expressions ever
              silmavähi eri

Comment

• harryahven
                Pokkerihai
                • Dec 2009
                • 1964

"TRA TEID TOLMUAHVE OLI MU JUURES MINGI 8 JA TE EI HAKANUD SIIS KA MULLE VASTU, LASITE END ALANDADA MU POOLT JA MINGI EI HAKANUD ERITI VASTUGI KUI TEID KLOBISIN.."

Comment

• kardaanirist
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 3675

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
                  "TRA TEID TOLMUAHVE OLI MU JUURES MINGI 8 JA TE EI HAKANUD SIIS KA MULLE VASTU, LASITE END ALANDADA MU POOLT JA MINGI EI HAKANUD ERITI VASTUGI KUI TEID KLOBISIN.."
                  ss läksime mingi sinna ja ss mingi tuli too vend autoga ja ss nad jõid ja värki.

//tolmuahv võiks oma versiooni siia kirjutada. tahaks ikkagi teada, mis täpselt juhtus.

Comment

• Fabulous
                    Pokkerihai
                    • Jan 2010
                    • 2674

Algselt postitas Junken Vaata postitust
                    no jep obv seda ei saa 100% teha sest need ongi ehitatud niimoodi üles, et lõppu oleks suht võimatu jõuda, pigem see 99.99% näitas seda et ma olin siis kas kogu sellest rahvast nr 1 v siis 2, ei tea kuhu see 0.025% kadus
                    to kuco, meil polnud akadeemiline test meil oli konkreetselt võimekus, ehk kiiruse peale IQ testi laadsete ül-te, matemaatiliste testide, sõnavaratestide, mälutestide jne tegemine
                    Akadeemilises on väga vabalt kõik ülesanded võimalik ära teha, aga absoluutselt kõikide vastuste õigesti saamine on juba aga veidi teine küsimus. Näiteks esimeses osas (sõnavara) on üpris võimatu kõike õigesti skoorida kui just äärmiselt palju õnne pole või filoloog pole (ainukesed 4 punkti, mis ma kaotasin läksid ka näiteks üpris kindlalt just sõnavarast maha).

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
                    PTSI SA KONTSAGA KLIITORISSE OLED SAANUD V?
                    Last edited by Fabulous; 18.12.12, 23:19.

Comment

• supernova66666
                      Grinder
                      • Nov 2012
                      • 732

Kas mängija LilBigKahuna on ka keegi siit foorumist? On ta üldse eestlane? Starsis asukohaks märgitud EST

Comment

• Supsti
                        Grinder
                        • Dec 2008
                        • 863

http://pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=231041

Comment

• Jäämees
                          Vana Tegija
                          • Jun 2011
                          • 1182

Algselt postitas Junken Vaata postitust
                          meil koolis igatahes nii, et inka ja mata eksamid mis annavad 20% each + vestlus 20% + võimekuse test. Eksamitulemused ei pea olema head kui ise oled geenius nagu mina. Endal oli eksamite keskmine 75 ja olid pingereas 64 koht. Peale võimekuse testi, mis andis 40% kogu mandist said 9-daks. Obv oli vaja skoorida 99.975% 5h kestvast testist
                          Solid brag...

Comment

• Kosmonaut
                            Grinder
                            • Feb 2010
                            • 584

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                            keegi oskab öelda, kas vererõhutablette ja suures koguses alkoholi tohib koos võtta? või on äkki parem tablette paar päeva mitte võtta?
                            ei tohiks probleeme olla. võid igaks juhuks apteekrilt v arstilt üle küsida.

Comment

• K2okfor_Mey
                              Õpihimuline Mängur
                              • Mar 2012
                              • 429

Algselt postitas supernova66666 Vaata postitust
                              Kas mängija LilBigKahuna on ka keegi siit foorumist? On ta üldse eestlane? Starsis asukohaks märgitud EST
                              Kahuna loomulikult eestlane, miks ei peaks ...juba aastaid sngde kunn!

Comment

• ropka11
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1008

Algselt postitas leits Vaata postitust
                                see on nii naljaks .. palju sellest eurost möödas on 2-3a? nagu kütus jms hinnad pole tõusnud mis kõige tootimisega seotud on? ja ikka inimesed leiavad et asi ansipis ja euros .. minge naahhui zimbabwesse ja tundke rõõmu inflatsioonist siis
                                See peab ikka eri silmaklapidega vend olema kes ütleb, et euro hinda ei tõstnud.
                                Ja Unzip võiks tunnistada oma viga ja öelda, et ajas ikka lolli ila suust välja mitte korrutada kogu aeg, et ega euro ei tõstnud vaid tavaline inflatsioon

Comment

Working...