Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Re: Detsembri offtopic - Terves Kehas, Terve Liiter, äkki tuleb Frekyl hiiter!

Mingi kaks semi-tuntud lugu on jamh aint :D

Eeldan, et ülejäänud muss ka hea.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
      Lähipäevil õnnestub vist Reporteri teledebüüt ära teha (leidsid ka koha kus inimesi intervjueerida - kell kaks öösel Illusiooni ees). Nüüd tuleb ainult loota, et keegi suguvõsast seda vaatama ei juhtu.
      Been there, done that. Pole hullu midagi. Algul imelik, alates teisest päevas naerad kaasa ja edaspidi aastas korra käid üles otsimas ning irvitamas, kui hea killuvend ikka oled :)

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
        Keegi sellele peole läheb? http://www.piletilevi.ee/est/piletid...concert=117072
        Ma ei saa aru aint miks Rudimental esineb nii random kohas nagu parlament ja panoraam lol.
        Suht vähe infot hetkel seal kirjas veel, uus asi.
        See Parlament peamiselt russian pole w? Olen seal käinud mitu x, aga need korrad mälus olnud ja ei mäleta eriti. 2x visati välja ka kuna jäin magama ja teist x viisin kampsuni riietehoidu ja nahad tahtsid uuesti piletit mu käest, hakkasin vaidlema ja visati välja :/.
        Mis vene klubide vastu on? Ma klub777 olen käinud ühel peol (http://www.club777.ee/) ja sitaks kõva pidu oli, kindlasti lähen tagasi.

Comment

• Junken
          Lendur Sass
          • Sep 2011
          • 1039

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Been there, done that. Pole hullu midagi. Algul imelik, alates teisest päevas naerad kaasa ja edaspidi aastas korra käid üles otsimas ning irvitamas, kui hea killuvend ikka oled :)
          aga kas sa oled siis paksu naisega seksinud?

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Mis vene klubide vastu on? Ma klub777 olen käinud ühel peol (http://www.club777.ee/) ja sitaks kõva pidu oli, kindlasti lähen tagasi.
            Polegi midagi, nvm. Huviprst.

Comment

• Pokutaja
              Julm Donk
              • Feb 2012
              • 84

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
              Keegi oskab öelda, kas Eestist on võimalik osta snuukeri kii-d?

Netist saab tellida küll väga erinevaid aga ilma proovimata ei taha osta
              Vaata epf.ee foorumist. Seal see ostu/müügi foorum väga aktiivne pole aga lükka kuulutus üles. Piljardiekspert (Väike-Ameerikas asub) müüb neid ka, ainult ei tea palju neil kohapeal sees kiisi on. SG billiardis ka vb mingid kiid sees, though kontor asub Mäos.
              Mingi aeg müüs Kuulsaal ka...

Kui asud Tallinnas, siis võib mängu teha kunagi?

Ise sai kii ostetud UK-st. Sõbranna hakkas just jõuludeks koju tulema ja suht suvaliselt sai odavamat sorti variant ära ostetud ning talle saadetud. Parem kui need pajuoksad, mis enamikes kohtades...
              Kui kii-d ostad, siis küsi, mis ots ka seal peal by default on. Kui mingi tundmatu teema siis vaheta kindlasti ära.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Junken Vaata postitust
                aga kas sa oled siis paksu naisega seksinud?
                Aga sa üleüldse oled naisega seksinud?

Comment

• Junken
                  Lendur Sass
                  • Sep 2011
                  • 1039

Aga sa üleüldse oled naisega seksinud?
                  ainult paksuga

Comment

• Potsataja
                    õilishing
                    • Oct 2008
                    • 5270

Kas see paks ka teadvusel oli või kasutasid lihtsalt võimalust ära panna?

Comment

• Jeebus
                      määäääää
                      • Jun 2012
                      • 1409

Algselt postitas Junken Vaata postitust
                      ainult paksuga
                      ja arvad, et kaheksa harjutust õlale tehes saad lõpuks selle Barbie kätte?

Comment

• Junken
                        Lendur Sass
                        • Sep 2011
                        • 1039

ma ei tahagi barbiet, ma tahan normaalset naist
                        ja ma ei treeni naiste pärast, ma treenin enda pärast

Comment

• jasssass
                          Vana Tegija
                          • Sep 2010
                          • 1200

Algselt postitas Pokutaja Vaata postitust
                          Vaata epf.ee foorumist. Seal see ostu/müügi foorum väga aktiivne pole aga lükka kuulutus üles. Piljardiekspert (Väike-Ameerikas asub) müüb neid ka, ainult ei tea palju neil kohapeal sees kiisi on. SG billiardis ka vb mingid kiid sees, though kontor asub Mäos.
                          Mingi aeg müüs Kuulsaal ka...

Kui asud Tallinnas, siis võib mängu teha kunagi?

Ise sai kii ostetud UK-st. Sõbranna hakkas just jõuludeks koju tulema ja suht suvaliselt sai odavamat sorti variant ära ostetud ning talle saadetud. Parem kui need pajuoksad, mis enamikes kohtades...
                          Kui kii-d ostad, siis küsi, mis ots ka seal peal by default on. Kui mingi tundmatu teema siis vaheta kindlasti ära.
                          Tänud infi eest, heameelega teeks mängu aga elan Tartus. Ega selle snuukeri harrastamisega siin on jah nii nagu ta on. Tartus 2 kohta pakuvad ainult seda võimalust. Tallinnas natuke parem ilmselt.
                          Ühe sõbraga on saanud meeldivaks harjumuseks u 2 x nädalas kokku saada ja 2-4 tundi mängu teha olenevalt siis 3 v 4 võiduni. Ise eriti osav selles mängus ei ole, üliraske on aga UK-s elades jäi see pisik külge ja tõsine hasart ning võidutahe on sees :)

Saalides pakutavad kii-d ajavad jah tõsiselt TILT-i, otsasid ei vahetata ja need pruuni pidemega avg baarikiid on liiga kerged samuti.

Piljardieksperdis tundus küll valikut olema, eks pean uurima ja samas jäi Sportsdirect-i lehelt silma Selby kii, vist oli isegi 50% ALE-ga Eks otsasid peab ka lisaks tellima. Random pubiotsadega spinnida on suht lootusetu minu jaoks.

Kui tihti ise käid mängimas ja palju best break on?

Comment

• rahvavaenlane
                            Klubi Liige
                            • Dec 2009
                            • 3040

kepi paksu v kõhna vahet ei ole. aga kui sa kepid eesti v vene naist siis saad aru et vahe on.

Comment

• tiigrikutsu
                              Grinder
                              • Oct 2011
                              • 522

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                              kepi paksu v kõhna vahet ei ole. aga kui sa kepid eesti v vene naist siis saad aru et vahe on.
                              Oleneb ikka vene naisest ka. :D Aga muidu suht +1

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

keegi, kel tele2 ja tallinnas praegu - leviga kõik ok? mul juba pikemalt mingi error.

Comment

Working...