TV-showd/seriaalid
Collapse
X
-
Comment
-
Re: TV-showd/seriaalid
‘True Detective': HBO Confirms Colin Farrell, Vince Vaughn to Star in Season 2
Jään huviga ootama juba, head näitlejad valitud jälle.
Comment
-
Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
johhaidi - keegi tõmbas pilve end castingul? mu meelest mõlema osas allakäikAlgselt postitas Romka Vaata postitust
Comment
-
Ei ole väga tõsiseltvõetavad imo iddAlgselt postitas pastilaa Vaata postitustjohhaidi - keegi tõmbas pilve end castingul? mu meelest mõlema osas allakäik
Comment
-
Ei, eile oli teine osa pff.Algselt postitas timz0333 Vaata postitustEesti hetkel parimal seriaalil hakkas eile uus hooaeg
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
Brooklyn nine-nine
Sitaks saab krampida , ulme et ennem pole kuulnudki sellest :o
Comment
-
-
Olgem ausad, esimese hooaja peaosatäitjad olid kinda jackpot ka. Matthew on aind kulda teind viimasel ajal + kevadine oscar mis aktsaiad tõstis jne.Algselt postitas pastilaa Vaata postitustjohhaidi - keegi tõmbas pilve end castingul? mu meelest mõlema osas allakäik
Ilmselt pole just palju A-kategooria näitlejaid, kes oleksid valmis suhtkoht minimaalse tasu eest 6 kuud kvaliteeti tegema. Ja buddy seriaali teiesest hooajast anyways ei tule ju. Seega vb polegi kõige hullem isegi. Kuigi jah, fakti vastu ei saa, allakäik mõlema osas on tõsiasi. Ehk üllatavad naisosatäitjaga positiivselt.
Comment
-
Don't Fear The ReaperAlgselt postitas JaanusX Vaata postitustJa homme samamoodi algab viimane Sons of Anarchy hooag..... "Final ride - Fear the reaper"

Üks ühine omadus neil kahel minu top 10-s asuval seriaalil on, peategelased püsivad lausa absurdsel kombel elus ja kõik ülejäänud aina surevad.
Comment
-
suht ok krimiteemaline uus sari.
komöödiatest endale meeldib brittide "big school", mille teine hooae just algas
Comment
Comment