Netflixi originaalsari "House of Cards" - Washingtoni poliitiline niiditõmbamine, Kevin Spacey mängib evil mastermindi. Tõsiselt kvaliteetsari.
Muuhulgas on producerite hulgas David Fincher (Fight Club, Se7en), kes directis ka mõned algusepisoodid.
Kui see temaatika vähegi korda läheb, soovitan soojalt. Siiani üks hooaeg tehtud( 13 osa), järgmine hooaeg alles 2014 :(
Netflixi originaalsari "House of Cards" - Washingtoni poliitiline niiditõmbamine, Kevin Spacey mängib evil mastermindi. Tõsiselt kvaliteetsari.
Muuhulgas on producerite hulgas David Fincher (Fight Club, Se7en), kes directis ka mõned algusepisoodid.
Kui see temaatika vähegi korda läheb, soovitan soojalt. Siiani üks hooaeg tehtud( 13 osa), järgmine hooaeg alles 2014 :(
gee fucking gee, terve päev selle vaatamiseks nüüd kulunud
GG. Konksu otsas. Üle pika aja uus sari mis on nii haigelt hea.
GoT esimene osa läks mul vanas vaimus, aga järgnevad kaks nädalat olen esmaspäeviti oodanud eelkõige "Vikings" uut osa.
Mulle Vikings jälle miskipärast kohe üldse ei sümpatiseeri. Siuke suvaline, sarjast "Seiklusjutte maalt ja merelt". Puudub see Spartacusele omane äng ja brutaalsus ning nagu kuskil teravalt märgiti, siis ajalooliselt on see sari umbes sama täpne kui Harry Potter.
Aga ma olen siiani siiski kõik(või äkki on viimane vaatamata) osad ära vaadanud ja vaatan ilmselt ka edaspidi :)
Comment