Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Praegu ei tundu reaalne, maailmavaated rahvustel ikka totaalselt erinevad. Ennem tekib Viru tänavale Wall Street, kui koplisse kristiaania.

Comment

• MartinGarcia
      Grinder
      • Nov 2009
      • 517

Algselt postitas inward Vaata postitust
      Täiesti nõus, v.a selle nädala osaga. Räägitakse, et ideaalis min. kolm kuud peab vahe olema. Kui sa nädal aega nö koomas oled, siis oled järelikult kuritarvitanud, st. liiga tihti ja palju teinud või siis individuaalselt mõjub sinu vaimsele tervisele liiga laastavalt.

Iseennast tuleb kaine mõistusega observeerida kui kiiresti sa taastud. Enda kogemuste põhjal, kui sai tehtud mõistlik kogus pikemate vahede tagant, siis polnud esmaspäevaks mitte midagi viga. Ma ei ütleks, et mul üldse mingit pohmelli oli, väga minimaalselt. Ülejärgmiseks päevaks oli kõik ok.

E puhul märksõna on mõõdukusel ja toote kvaliteedil. Kui karjääriinimene teeb reedel paar pilli, siis ta on esmaspäevaks rohkem taastunud, kui inimene kes terve nv joob. Mõõdukalt tehes on nädala jutt täielik liialdus, järelikult on liialdatud koguste ja tihedusega.

Sorry, aga Alaska jutt on lihtsalt demagoogia, mis võib aga ei pruugi tugineda kellegi kogemusele, kes on ilmselgelt kuritarvitanud E-d.
      +1 Terve jutt, eriti viimane lause

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Wait-koplis on kristiaania:-)

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Algselt postitas MartinGarcia Vaata postitust
          +1 Terve jutt, eriti viimane lause

Lol ma kirjutasin eile pika vastuse sellele viimasele lausele, aga siis ei näinud pointi postitada enam. Aga alati on nii tore lugeda, kuidas sõltuvuste puhul räägivad inimesed mõõdukusest ja kainest mõistusest. Lihtne elu, laske edasi.

Comment

• MartinGarcia
            Grinder
            • Nov 2009
            • 517

Algselt postitas alaska Vaata postitust
            Lol ma kirjutasin eile pika vastuse sellele viimasele lausele, aga siis ei näinud pointi postitada enam. Aga alati on nii tore lugeda, kuidas sõltuvuste puhul räägivad inimesed mõõdukusest ja kainest mõistusest. Lihtne elu, laske edasi.
            :D :D :D Ei lugenud vahepealseid poste ja mine maga kaineks demagoog

Comment

• peete82
              Vana Tegija
              • Jan 2010
              • 1310

Algselt postitas alaska Vaata postitust
              +1
              mul on veidi võõrastav lugeda, kuidas narkarid arutavad tõsimeeli, kuidas miski aine mõjub ja kuidas peaks tarbima.
              Aga ega ma ei pea ju lugema, eksole

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

Kas occasional nädalavahetusel õlle tarbimist (mõni isegi iga õhtu tv taga) tembeldad ka insta joodikuks?

Enne kui peale lendad siis teen ise midagi üliharva ja siis ka enamasti nalja ja ei õigusta midagi, lihtsalt nii äärmuslik vaade on ikka täis debiilsus.

Comment

• peete82
                  Vana Tegija
                  • Jan 2010
                  • 1310

alkohol on legaalne...Kättesaamiseks ei pea pättidega suhtlema.
                  Occasional tarbijat ei pea kohe narkariks, aga siin osadel vanadel on teema nii hingelähedane, et...
                  IMO teeks vaikselt ära kui vaja ja ei laterdaks avalikus foorumis.

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Fair enough.
                    Last edited by qbj0hn; 09.11.13, 11:43. Põhjus: Viimase lausega nõus.

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Laterdamisest võib olla nii kasu kui kahju. Kõik sõltub sellest, mida saadud infoga peale hakatakse.

Comment

• Dnbftw
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 1808

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                        alkohol on legaalne...Kättesaamiseks ei pea pättidega suhtlema.
                        Occasional tarbijat ei pea kohe narkariks, aga siin osadel vanadel on teema nii hingelähedane, et...
                        IMO teeks vaikselt ära kui vaja ja ei laterdaks avalikus foorumis.
                        Aga kui inimene ei taha alkoholi? See ei sobi talle? See kahjustab tema tervist rohkem, kui mõni muu meelemürk?

Olin kunagi überstoner ja see narkoteema polnud mulle üldse hingelähedane. Nüüd kus suitsetan väga harva mõistan ma, kui ebaõiglane on praegune süsteem. Miks narkoteema mulle ja paljudele teistele nii hingelähedane on? Sest see on väga suur ühiskonna valupunkt, mis neelab mõttetult maksumaksja raha, hävitab inimeste elusid ja sünnitab vägivalda. Kas me ei peaks liikuma sinnapoole, et kõigil oleks parem siin maailmas viibida?

Jah, on hea variant omaette asi ära teha kuid seda vaid indiviidi seisukohast. Miks mitte teavitada ka teisi asjade positiivsetest külgedest? Kui inimkond poleks juba aegade algusest peale jaganud üksteisele teadmisi, kus me oleks praegu? Kujutaksid sa ette, et praegu iga hõimkond ajaks iseenda rida ja areng oleks sisuliselt olematu?

Ma oleks täiesti nõus ainete illegaliseerimisega, kui seda oleks kõik. Aga kujutad sa nüüd ette pilti, kui alkohol keelataks ära? Inimesed läheks hulluks. Nad on nii ajupestud, et ei suuda enam ilma selleta olla. Soov alkoholi tarbida on nii sügavale juurdunud, et seda on pea võimatu välja ravida.

Alkohol on küll legaalne, kuid ikkagi tegutseb ka must turg. Mingi kontingent suhtleb endiselt pättidega ja kriminaalid teenivad korralikke summasid.

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust

. Aga kujutad sa nüüd ette pilti, kui alkohol keelataks ära? Inimesed läheks hulluks. Nad on nii ajupestud, et ei suuda enam ilma selleta olla. Soov alkoholi tarbida on nii sügavale juurdunud, et seda on pea võimatu välja ravida.

Eestis on kombeks Gorbatšovi alkoholipoliitika üle ironiseerida, justkui oleks see ebaõnnestunud. Objektiivsete näitajate järgi see nii pole, kirjutab psühhiaater Airi Värnik.

Kui aastatel 1980–1984 tarbiti inimese kohta absoluutset alkoholi 10,6–10,9 liitrit, siis 1985. aastal oli vastav näitaja 9,8 liitrit, 1986. aastal 7,5 liitrit ja 1987. aastal 6,4 liitrit.

Taheti parimat, aga läks nagu alati.
                          Last edited by Potsataja; 09.11.13, 12:15.

Comment

• MartinGarcia
                            Grinder
                            • Nov 2009
                            • 517

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                            +1
                            mul on veidi võõrastav lugeda, kuidas narkarid arutavad tõsimeeli, kuidas miski aine mõjub ja kuidas peaks tarbima.
                            Aga ega ma ei pea ju lugema, eksole
                            Sa ei saa pointile pihta. Alaska siin väidab lihtsalt googeldamise põhjal, et see asi töötab nii, see nii, kolmas nii. Nädal aega kassi ja jumal teab mida. Tegelikkus võib olla teine. Oleneb inimesest, tema organismist ja väga paljudest muudest aspektidest. Ja keda sa siin narkariks tembeldad PP foorumi alusel ?

Comment

• Dnbftw
                              Pokkerihai
                              • Jul 2010
                              • 1808

Enda näitel võin väita, et E kass kuskil päev max. Samas tean inimest, kel terve nädal täielik hullumaja olnud ühe tabla pärast. Vaimne tervis mängib siin suurt rolli, kui juba enne tarvitamist midagi viga, siis üldjuhul võimendub. Kes vaimselt terve, sellel suure tõenäosusega ei juhtu ka midagi. Aga vaimselt terve leiab üldjuhul muu viisi, kuidas pidutseda/ennast teostada.

Comment

• MartinGarcia
                                Grinder
                                • Nov 2009
                                • 517

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
                                Enda näitel võin väita, et E kass kuskil päev max. Samas tean inimest, kel terve nädal täielik hullumaja olnud ühe tabla pärast. Vaimne tervis mängib siin suurt rolli, kui juba enne tarvitamist midagi viga, siis üldjuhul võimendub. Kes vaimselt terve, sellel suure tõenäosusega ei juhtu ka midagi. Aga vaimselt terve leiab üldjuhul muu viisi, kuidas pidutseda/ennast teostada.
                                See on juba mehe jutt !

Comment

Working...