*** Oktoobri offtopic ***
Collapse
X
-
-
Re: *** Oktoobri offtopic ***
Kes rooli istub vastutab ülejäänud seltskonna ellu jäämise eest, vastutab ka auto korras hoidmise eest jms.. kui tunneb, et vastutus liiga suur, siis lihtsalt ei istu rooli ja kõik..
kui juhtub õnnetus vms, kus juht on kõike õigesti teinud, aga ikkagi riverdab kitse radiaatorisse vms.. siis imho oleks kokkuleppel kahjud kahasse kanda OK. Kui aga ise a la sõidab teelt välja ebaõige kiiruse tõttu või tagurdab kuskile kivisse või posti.. siis imho tema vastutab.
sul oli A8?
Comment
-
nomaitea.. annan sõbrale heas usus auto ja too sõidab selle oma idiootsuses või lolluses või hoolimatuses laiaks... neelan siis rahulikult alla?`ju ma juut olen.Algselt postitas Maxi Vaata postitustsee peaks ikka eri juut olema, sõber on raskes seisus haiglas ja hakkaks auto kinnimaksmist nõudma
Comment
-
Õnneks tal on A6 ja sõitis mulle 15 min. tgsi vastu, kõik korras.Algselt postitas Rage Vaata postitust
Comment
-
Ka autoomanik peaks tõsist tutakat saama seltskonna käest, et määras pulti teatud kalduvustega inimese. Autoomanik on see, kes annab enda ja KAASREISIJATE elu kellegi teise kätte.Algselt postitas Rage Vaata postitustKes rooli istub vastutab ülejäänud seltskonna ellu jäämise eest, vastutab ka auto korras hoidmise eest jms.. kui tunneb, et vastutus liiga suur, siis lihtsalt ei istu rooli ja kõik..
kui juhtub õnnetus vms, kus juht on kõike õigesti teinud, aga ikkagi riverdab kitse radiaatorisse vms.. siis imho oleks kokkuleppel kahjud kahasse kanda OK. Kui aga ise a la sõidab teelt välja ebaõige kiiruse tõttu või tagurdab kuskile kivisse või posti.. siis imho tema vastutab.Last edited by BentleyMulsanne; 07.10.12, 22:58.
Comment
-
point on selles, et kui enda elust ei hooli, palun väga luba rooli iga suvaline (kaine) isik aga kui nüüd tegelane lisaks sinule kaasliiklejad or/+ kaasreisijad vigaseks sõidab, siis oled ise rohkemgi süüdi. See, et kellegil on kehtiv juhtimisõigus ja avariivaba sõidu history, ei tähenda, et sellele inimesele kohe tasub usaldada enda ja teiste elud (antud küsimuses). Kui sa ei tunne inimest piisavalt, tema tegelikku hetke emotsionaalset seisundit hinnata ei oska, ära pane teda pulti.
E: Ma ei tea mis mehed siin teised on aga ma valin väga hoolega, kelle lasen pulti, eriti samal ajal, kui ise mõnusat und plaanin sõiduajal lasta.Last edited by BentleyMulsanne; 07.10.12, 23:02.
Comment
-
Kusjuures huvipärast googeldasin ja ühtegi konkreetset vastust ei leidnud (tulede kohta oli vastakaid arvamusi) ning tundub, et nad tõesti teevad seda randomilt.Algselt postitas Junken Vaata postitustootame fakte selle väite kohta...
Putukatega, seda võrrelda ei saa - nagu tegi TARMONATOR. Tema loogika järgi peaks õhtul, kui sul põlevad tuled maatoas, tulema koos sääskedega tuppa põdrad, rebased jne :)
Comment
-
Imo tegelikult loomad põgenevad selle valgusallika eest, kuid reeglina eelistavad nad seda teha valguse suunas ehk laks on vältimatu, kui autojuht ei suuda oma kiirust looma kiirusest väiksemaks saada.Algselt postitas Junken Vaata postitustootame fakte selle väite kohta...
E: Mul on üks laks jänesega olnud ja siis oli küll täpselt niimoodi ning ma ei suutnud õigel ajal pidama saada.Last edited by Potsataja; 07.10.12, 12:23.
Comment
Comment