*** Oktoobri offtopic ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: *** Oktoobri offtopic ***

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
    Solid FTP müts.
    vb käis eelnevalt läbi, aga ma usun et see on vallo maidla müts :D

edit:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

päris bueno :D (Y)

Comment

• virukunn
      Pokkerihai
      • Jul 2010
      • 2036

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
      üheselt ei saa lahendust olla kuna kui kainekas on lihtsalt koba siis peaks tema juba rooli istudes teadma mida ta teeb. Parem ärgu ronigu siis üldse rooli. Teine asi on mingi lambikas õnnetus mille puhul on tõesti olemas ju kindlustus. Kolmandast küljest tehakse purjus sõpradele ju teene ja mõnikord ikka juhtub asju mis ei tohiks juhtuda. Kui mul roolis olles midagi juhtuks, ilma teadliku enda süüta siis ma saadaks need sõbrad pikalt perse kes mul raha hakkaks nõudma.
      Ma umbes nii mõtlesin ka. Lihtsalt Codecci sõnastuse peale "õnnestub crashida" mõtlesin insta, et juht ise põhjustas õnnetuse ja olen seisukohal, et kui ise midagi valesti tegi, siis maksku kinni ka. Muidugi jah nii üheselt ei saa öelda, palju faktoreid on ja suht jama tegelt kui nii juhtub sõbraga, võid sõbrast ilma jääda.

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Ma arvan, et mul läheks sõpradega pooleks. Vahet pole kas ma juhtumis omanik või kaine rool. Lollused sõidu ajal on obv välistatud.

Comment

• donkament
          Pokkerihai
          • Apr 2009
          • 1945

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
          Seriously??

Isegi mitte natukene ei nõustu sellega.

Auto omanik peaks maksma AINEC. Tema on see, kes peaks arvestama pre-joomist riske, mis kaasnevad sinu kaineks rooliks olemisega, mitte rool ise, kes teeb drunkardile teene.

Kui juht ise lolli mängib roolis võib teise jutu peale mõelda.
          +1. Ega ise palud kellegil teisel OMA autot juhtida, mitte nii, et juht beggib "pliis lase mul sõita".

Comment

• BuildUp
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2547

Algselt postitas donkament Vaata postitust
            +1. Ega ise palud kellegil teisel OMA autot juhtida, mitte nii, et juht beggib "pliis lase mul sõita".
            Raske mingit sarnast näidet tuua, aga ala annad sõbrale/tuttavale mõne asja hoiule, mis lõhutakse/kaotatakse/müüakse maha, siis on ka norm ise kulud katta eks?

Comment

• Junken
              Lendur Sass
              • Sep 2011
              • 1039

Jup oleneb olukorrast jah, aga loomaga. Juht ikka ise süüdi. On ju räägitud et tuleb valida oludele vastav kiirus. Kui on oht et loomad teele jooksevad-võta hoogu vähemaks! Aga endal seda probla vist kunagi ei tule, sest kainet ei sõida(kunagi olen sõitnud obv) ja kellelgi pole kunagi kainet palunud sõita. Kel janu sel jalad, või siis takso-lihtne.

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

Algselt postitas BuildUp Vaata postitust
                Raske mingit sarnast näidet tuua, aga ala annad sõbrale/tuttavale mõne asja hoiule, mis lõhutakse/kaotatakse/müüakse maha, siis on ka norm ise kulud katta eks?
                Sõber ei laena ju seda autot, see pole isegi napilt lähedale su näitele seega annan oma näite kuidas mina asjast aru saan.

Annan sulle kella ja ütlen, et pead kandma seda käe otsas, muidu pole sõbrad. Kõnnid siis kellaga ja ühel hetkel libastud ja kell saab damaget. See oleks beyond retarded imo kui ma nüüd sunniksin su kella kinni maksma.
                Last edited by KristjanLaas; 06.10.12, 17:34.

Comment

• donkament
                  Pokkerihai
                  • Apr 2009
                  • 1945

mingil määral kindlasti, sest sa peaksid teadma on sõbra/tuttava usaldusväärsust, hoiustamise turvalisust jne. Ise oled loll, et mingile rotile oma asjad andsid ja nüüd oled neist ilma. Seaduse ees vastutab muidugi tema, sama on ka autoõnnetuse puhul, kuid kaotav osapool on mõlemas näites samuti süüdi.

Kui ma lasen sõbral kainekat sõita, siis ma olen teadlik riskidest ja olen nõus ka nende eest vastutama. Kui just juht lolli peaga mingit sitta kokku ei keera ja tegemist on lihtsalt mingi juhusliku õnnetusega, siis poleks vahet antud hetkel olnud, kes roolis oleks olnud. Aga kuna tema on roolis minu soovil, siis on kulud minu kanda.

Comment

• vapsik
                    Klubi Liige
                    • Apr 2009
                    • 5462

Kui sõbrale auto laenad ja siis midagi sellist juhtub, on rohkem kui loogiline, et sõber ise maksab kinni kõik. Kaineks juhiks tulek on ikka Sulle teene tegemine, mitte et sõbral veab, et saab purjus vendi ringi sõitudada keset ööd. Loomulikult oleneb, missugune õnnetus oli, aga by default kaine juht nüüd küll ei peaks plekkima.

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Yeah, kui annad juhtimisõiguse üle, siis sina peaksid ikkagi ju vastutama jääma kui see, kes on kedagi nii palju usaldanud, et juhtimise õigus üle anda. Va juhud, kus sõber on konkreetse rumaluse teinud, siis vastutad ka aga sõbral oleks sis mõistlik ja viisakas kulud kanda.

Comment

• BuildUp
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2547

Annan sulle kella ja ütlen, et pead kandma seda käe otsas, muidu pole sõbrad. Kõnnid siis kellaga ja ühel hetkel libastud ja kell saab damaget. See oleks beyond retarded imo kui ma nüüd sunniksin su kella kinni maksma.
                        Oi kristjan, sinuga peaks suuremaks sõbraks saama :) Minu loogika on küll pigem see, et kui ma ise nii retard ja kobakäpp olen ja sõbra kella/telefoni/etc ära lõhun (olenemata isegi juhuslikust õnnetusest), siis ma korvan selle talle täies ulatuses ja ootan seda ka vastaspoolelt.

Muidugi kella ja autot üldjuhul ei anna väga võrrelda. Lisaks sellele ei saa autoga juhtunud avariid niivõrd by default ka võtta. Kui mina palun sõbral kaineks rooliks tulla, siis tema peab arvestama juhtimisega kaasnevaid asjaolusid (ntks seda, et kuigi seadus lubab antud teelõigul sõita 90km/h, siis vb siiski ei tasu nii kiiresti sõita, kuna peale juhi on autos ka veel 3-4 lõbusas meeleolus kaasreisjat, kes võivad ettearvamatult käituda, rääkimata märjast teekattest ja kehvast nähtavusest) ja vastavalt sellele reageerima.

Comment

• harryahven
                          Pokkerihai
                          • Dec 2009
                          • 1964

parim näide :D

Comment

• kardaanirist
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 3675

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
                            parim näide :D
                            ainec. : D

Comment

• Junken
                              Lendur Sass
                              • Sep 2011
                              • 1039

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                              Kui sõbrale auto laenad ja siis midagi sellist juhtub, on rohkem kui loogiline, et sõber ise maksab kinni kõik. Kaineks juhiks tulek on ikka Sulle teene tegemine, mitte et sõbral veab, et saab purjus vendi ringi sõitudada keset ööd. Loomulikult oleneb, missugune õnnetus oli, aga by default kaine juht nüüd küll ei peaks plekkima.
                              by default, tooge mulle 1 näide kus on õnnetus ilma teise osapoole süüdi olemise ja juhi rumaluseta.

Comment

• vapsik
                                Klubi Liige
                                • Apr 2009
                                • 5462

Loom jookseb ette.

Comment

Working...