*** Oktoobri offtopic ***
Collapse
X
-
Re: *** Oktoobri offtopic ***
vaata siit hea review https://www.youtube.com/watch?v=jdXWel2zvpoAlgselt postitas kardaanirist Vaata postitustsaid kätte ka juba? kui jah, siis kuidas on? tahaks ise ka midagi sarnast osta.
Comment
-
EPT San Remo finaallaud otseeetris: http://www.pokkeriprod.com/2012/10/1...emo-finaallau/
Comment
-
ty ty. tundub, et tuleb ka ära tellida. tundub solid.Algselt postitas q_q Vaata postitustvaata siit hea review https://www.youtube.com/watch?v=jdXWel2zvpo
Comment
-
Info mis Anonymouse hackerid on varastanud??
Unsure, kas tõsi.
Comment
-
äkki kellelgi on mõni Research Project arvutis olemas? (eelistatult inglisekeeles) Olen oma koolitööga veidi hiljaks jäänud.. Samuti võib soovitada teemasid mida uurida, tingimusel et selle kohta on teoreetilist materjali ning eelnevaid teadustöid.
ty
Comment
-
väga tuttav tunneAlgselt postitas ranka Vaata postitustTäitsa haige, kui tilti ajab. Iga kuu alguses, kui kõik arved ära tulnud, siis lihtsalt ei viitsi panka logida ja mailides sorada, et arveid maksta. Nii haige lihtsalt. Tean, et on otsekorralduse võimalus aga see mulle miskipärast ei meeldi - tunduks, nagu kaotaks kontrolli.
Comment
-
Ma ei usu väga, et keegi oskab sulle siin 'puusalt' teema välja pakkuda mida uurida. Kuna hea kirjatöö üheks eelduseks on ka autori isiklik huvi kirjutatava subjekti vastu ei oska soovitada muud kui ülikooli raamatukogu kodulehel andmebaasid lahti võtta ja sealt uurima hakata.Algselt postitas pilme10 Vaata postitustäkki kellelgi on mõni Research Project arvutis olemas? (eelistatult inglisekeeles) Olen oma koolitööga veidi hiljaks jäänud.. Samuti võib soovitada teemasid mida uurida, tingimusel et selle kohta on teoreetilist materjali ning eelnevaid teadustöid.
ty
Comment
-
Kui just abielluma ei hakka või masin legodest pole tehtud mis kokku variseb pumbates siis who gives a shit.Algselt postitas pastilaa Vaata postitustmul kotkaga sama maitse. ei meeldi paksud obv, aga kondiklibud on kõige koledamad!
Srsly, fu nits.
Comment
-
wowAlgselt postitas qbj0hn Vaata postitustKui just abielluma ei hakka või masin legodest pole tehtud mis kokku variseb pumbates siis who gives a shit.
ma ei saa siiamaani aru, mida "masin legodest tehtud, mis kokku variseb pumbates" tähendab aga vb ongi parem, kui lahti ei seleta
Comment
-
lol, hea suhtumine.Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustKui just abielluma ei hakka või masin legodest pole tehtud mis kokku variseb pumbates siis who gives a shit.
Srsly, fu nits.
mul oli kunagi 1 tuttav, kes igalpool pidudel ja suveüritustel rabas sellised kogukamaid ja noh ka päris pakse neidusid.
uuriti siis , et miks sa kogeaeg pakse maha võtad?
ta vastas, et kolmel põhjusel:
1. neid on poole lihtsam rabada, kuna pole nina püsti ajanud
2. nad saavad harvemini, seega on voodis püüdlikumad
3. noh, keegi peab ju neid ka n....ma.
Comment
-
Antud videos raviti suht 7/10 naiskat.Algselt postitas vsiu100 Vaata postitustlol, hea suhtumine.
mul oli kunagi 1 tuttav, kes igalpool pidudel ja suveüritustel rabas sellised kogukamaid ja noh ka päris pakse neidusid.
uuriti siis , et miks sa kogeaeg pakse maha võtad?
ta vastas, et kolmel põhjusel:
1. neid on poole lihtsam rabada, kuna pole nina püsti ajanud
2. nad saavad harvemini, seega on voodis püüdlikumad
3. noh, keegi peab ju neid ka n....ma.
Võtt käib siis enamustel läheb 4/10 ka loosi. Kuskil foorumis way above avg. maha teha on lame.
Kõik kes kedagi ravivad võiks enda mustikad letti lüüa, vbl vabal ajal veits fap materjali ka.
Comment
Comment