Välisuudised - Eesti uudised.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kotkas1000
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 2305

Re: Välisuudised - Eesti uudised.

Üks meme ka, mis suht teemasse.

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
      Väga suur enamus pedofiilidest on siiski heteroseksuaalsed. Lihtsalt teadmiseks :) Aga muidu edu sulle nende imelike häälte ja ümber teksasid kandvatega harjumiseks. sul võib ikka päris raske olla.
      Mu elu ei ole selles suhtes raske, aga ju ei ole siis jõudnud sellisele tolerantsuse levelile veel. Samamoodi nagu natsidega suudan teatud aja koos olla ja siis lõpuks hakkab nii vastu see tekst, et pean eemale hoidma. Ma tahan rääkida inimeste endaga, mitte mingi issver-sussver-oo-mai-kellad tolaga.

Comment

• karupoeg
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 3823

kas vastuvõetav seadus kohustab sind kuidagi nendega kontakti astuma?

Kas inimene/inimtüüp, kes sulle ei meeldi, ei tohi koos elada ning oma asju ajada sarnastel alustel nagu need, kes sulle meeldivad?

Comment

• rasmer
          Vana Tegija
          • Oct 2009
          • 1306

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
          Lollust ei pea tolereerima. Küll aga ma aksepteerin nende arvamust. Mis mul muud üle jääb :)
          +1
          Ei ole ju mõtet ilustada, et päris suur osa kooseluseaduse vastaseid on ebaintelligentsed lambad. See aga ei tähenda, et mul tuleks pähe nende seisukohti ära keelata vms. Millegi meeldimisel ja lubamisel ei ole otsest seost.

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Cliffs: alaskaga lbd ei saa klappida
            Last edited by qbj0hn; 20.06.14, 16:44. Põhjus: srsly...who gives a shit??

Comment

• atsetoon
              Joomas õlut Atsetooniga
              • May 2009
              • 1105

Naljakas on sm-i poste lugeda, et poliitikud üritavad antud seadust läbi suruda populistlikel eesmärkidel. Minu arvates on täiesti vastupidi, vaata näiteks kõigi maainimeste suurt lemmikut Peeter Võsa, terve fb-i wall on härral mingit pededevihkamise juttu täis. Kes on suuremat kisa teinud, kas poliitikud, kes on seaduse poolt või vastu? Mul on üsna kindlaid andmeid, et mõned, kes selle seaduse eest seisavad on ise väga huvitatud, et seadus läbi läheks, ehk siis kuuluvad 10% hulka.

Eesti ei ole seaduseks valmis? Ma julgen öelda, et kõik vähemalt gümnaasiumiharidusega inimesed on selleks valmis. Ja olen ka kindel, et peale seda jääb igasugu paraade ja muud taolist vähemaks.

Ja kõige segasemaks jääb minu jaoks, mida kaotab "normaalne" heteroseksuaalne inimene, kui selline seadus läbi läheb?

Comment

• sm112
                Grinder
                • Jun 2009
                • 776

Said minust valesti aru - ma ei väitnud, et kõik poliitikud üritavad seda läbi suruda ja seda populistlikel eesmärkidel, vaid et need, kes seda üritavad, on kas selle 10% hulgas, nende sõpsid või tähelepanu otsijad. Ehk siis peale 10% tüüpide endi ülejäänute motiiv on küsitav.

Comment

• Herbert Sammal
                  Jube Noob
                  • Jul 2013
                  • 165

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                  täpselt nii ongi. selle teemaga seonduv lollus ja silmakirjalikkus on väga piinlik kõrvalt vaadata. fb-s sel teemal tekkinud kaks vastandlikku gruppi õnneks näitavad, et headus ja terve mõistus on üle. naise/lastepeksjatel, muidu kõvadel alfadel jt vaenulikel soovitaks peegli hankida
                  Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                  Lapsed ei saa aru, miks nende vanemad on kitsarinnalised ja õhutavad kodus vaenu inimeste vastu, kes ei mahu nende "normidesse"?
                  In b4, kui ähvardatakse oma "normidesse" mitte mahtuvaid bänniga, nagu sügisel valmiste teemas...

Comment

• EestiAA
                    Vana Tegija
                    • Nov 2010
                    • 1132

Kogu see homo teema on suht gay.

Comment

• sm112
                      Grinder
                      • Jun 2009
                      • 776

Niikuinii liigub maailm "sallivuse ja multi-kulti" kursil ning sellised seadused on ainult aja küsimus (kui just mingit kardinaalset pööret varsti ei toimu). Lihtsalt enne võiks olla avalik arutelu ja ühiskonna harjutamine selle mõttega jms, praegu tundub see asi kiirustatult tehtuna.

Kui nüüd veidi teemast kõrvale kalduda, siis ei ole ma ka absoluutselt rassist (on ju avalik saladus, et kõige suuremad rassistid on tegelikult mustanahalised) aga ausalt öeldes on mul hea meel, et Eesti ei ole erinevatel põhjustel sisserändajatele atraktiivne sihtkoht. Sest sisse ei rända mitte targad, edukad, intelligentsed, võimekad inimesed, vaid valdavalt ühiskonna põhjakiht, keda on vaja üleval pidada ja kes suurendab kuritegevust ning toob kaasa Lääne tsiviliseeritud maailmale kohati lausa õõvastavad kombed. Raske on sallivaks jääda lugedes uudist sellest, kuidas Rootsis ühe klassi 30-st tüdrukust 28 on põhjalikult ümber lõigatud.

Comment

• atsetoon
                        Joomas õlut Atsetooniga
                        • May 2009
                        • 1105

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
                        Said minust valesti aru - ma ei väitnud, et kõik poliitikud üritavad seda läbi suruda ja seda populistlikel eesmärkidel, vaid et need, kes seda üritavad, on kas selle 10% hulgas, nende sõpsid või tähelepanu otsijad. Ehk siis peale 10% tüüpide endi ülejäänute motiiv on küsitav.
                        what? veelkord:Ja kõige segasemaks jääb minu jaoks, mida kaotab "normaalne" heteroseksuaalne inimene, kui selline seadus läbi läheb?

Et asi selgem oleks:

Kooseluseaduse selgitustekstis seisab, et seaduse eesmärk on tagada mitteabielulises kooselus elavate isikute piisav kaitse kooskõlas põhiseaduse ja Euroopa Inimõiguste Kohtu praktikaga, järgides samas, et nii ei kahjustataks abielu institutsiooni ega vähendataks paaride motivatsiooni abielusid sõlmida. Praktiliste probleemsituatsioonide reguleerimiseks antakse pooltele võimalus sõlmida kooseluleping. Kooseluseaduse reguleerimisalasse kuulub kooselulepingu sõlmimise kord, registreeritud elukaaslaste õigused ja kohustused ning kooselulepingu lõppemise alused.

Et siis äkki võib-olla ehk on mõned inimesed nõukaajast välja tulnud ja vaatavad lääne poole?

poolt hääletanute nimekiri:

Barbi Pilvre (SDE), Etti Kagarov (SDE), Tatjana Jaanson (SDE), Maimu Berg (SDE), Kalev Kallemets (Reformierakond), Meelis Mälberg (Reformierakond), Paul-Eerik Rummo (Reformierakond), Margus Hanson (Reformierakond), Valdo Randpere (Reformierakond), Rait Maruste (Reformierakond), Lauri Luik (Reformierakond), Laine Randjärv (Reformierakond), Jaanus Tamkivi (Reformierakond), Rein Aidma (Reformierakond), Mati Raidma (Reformierakond), Remo Holsmer (Reformierakond), Kalle Palling (Reformierakond), Tõnis Kõiv (Reformierakond), Jüri Jaanson (Reformierakond), Imre Sooäär (Reformierakond), Andre Sepp (Reformierakond), Arto Aas (Reformierakond), Aare Heinvee (Reformierakond), Kalle Jents (Reformierakond), Enn Eesmaa (Keskerakond), Ester Tuiksoo (Keskerakond), Lauri Laasi (Keskerakond), Priit Toobal (Keskerakond), Marianne Mikko (SDE), Kadri Simson (Keskerakond), Olga Sõtnik (Keskerakond), Mart Meri (SDE), Rainer Vakra (fraktsiooni mittekuuluv liige), Neeme Suur (SDE), Kalev Kotkas (SDE), Heljo Pikhof (SDE), Karel Rüütli (SDE), Indrek Saar (SDE), Eiki Nestor (SDE), Jaak Allik (SDE), Rannar Vassiljev (SDE), Kristen Michal (Reformierakond), Tiina Lokk-Tramberg (Reformierakond), Jüri Morozov (SDE), Rein Lang (Reformierakond).

Mitu neist on teemal avalikult sõna võtnud?

Comment

• sm112
                          Grinder
                          • Jun 2009
                          • 776

Kui sa vaatad seda nimekirja, siis on näha, et poolt hääletasid mõne erandiga ainult koalitsioonipoliitikud. Tee sellest omad järeldused.

Comment

• Maxi
                            Pokkerihai
                            • Nov 2010
                            • 1849

need paadunud liberastid(tolerastid) on samasuguste silmaklappidega radikaalid kui need Varro Vooglaid&co, paratamatult õhkab neist mingit viha nende vastu kes nendega ei nõustu ja vajadus ära panna.

Comment

• erplander
                              ekrelander
                              • Oct 2008
                              • 1029

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                              täpselt nii ongi. selle teemaga seonduv lollus ja silmakirjalikkus on väga piinlik kõrvalt vaadata. fb-s sel teemal tekkinud kaks vastandlikku gruppi õnneks näitavad, et headus ja terve mõistus on üle. naise/lastepeksjatel, muidu kõvadel alfadel jt vaenulikel soovitaks peegli hankida
                              Headusest, sallivusest ja armastusest rääkides tuli tahtmine kopeerida üks arvamus FB-st:

Olen tahtnud end juba varem oma seinal ühel aktuaalsel teemal välja elada.

Mul on kooselu seadusest, vähemalt praegu, suhteliselt ükstaskõik. Juhul kui see ikka korralikult vormistatakse. Nii, et kellegile sest kahju ei tule ja samas täidab oma sihtotstarbelise eesmärgi.

On aga tendents millest mul ükskõik pole. Nimelt, mulle tundub, et meid (eestlasi) pole kunagi ükski asi omavahel niivõrd riidu ajanud kui just see seadus ja poleemika selle ümber. Ma satun päevas paar korda kommentaariumitesse, kus juba alguses ähvardatakse üksteise ära plokkimise ja boikoteerimisega. Ähvardused tulevad eriti just neilt, kes esindavad nn. tolerantsemat poolt. Nüüd renderdati mu FB seinale Peeter Rebase hõige: "2700+ allkirja ÜHE ööpäevaga! WOW armastus võidab pimeda vihkamise". Eelnevate tähelepanekute põhjal võib küll väita vastupidist - maad haarab pime vihkamine. Samas, hõike teine pool nagu monopoliseeriks armastuse. Viimast lauset ma ei kirjutaks kui see ei tunduks mulle tolerantide poolt kasutatava käibefraasina.

Et, saate aru küll, ühest küljest ollakse suured armastajad, teisest küljest lastakse endast erineva arvamusega inimesed alla. Antud juhul on erinevad inimesed need, kes hoolivad oma lastest. Armastavad neid. Tahavad kaitsta. Hirm uue ees on suur. Sel erineval inimesel on terve elu olnud oma tõekspidamised, mis pole ilmselt antud emapiimaga aga on tulnud kasvatusega: klassikaaslased, sõbrad, vanemad, miilitsad, kirikuõpetajad - kõik nad on raiunud meile omalajal, et ******** olla on paha või heal juhul tobenaljakas.

Enda näide: kunagi, vist isegi rüblikuna ma vahest sirvisin ENSV kriminaalkoodeksit. Jube huvitav tundus. Seal oli muuhulgas paragrahv pederastia kohta. Mind ilgelt huvitas, et mis see pederastia tähendab, et mille eest võib üks ENSV kodanik kinni minna. Küsisin vanema saadaoleval intelligentsema naabripoisi käest. See seletas akti suht ladnalt ära. Mäletan, enda reakstiooni - jajahh. Räägi, mis see päriselt tähendab. Peale pikemat seletamist ma sain teada, et ongi olemas mehed, kes panevad noku teiste meeste peppu. Mäletan ka seda, et see oli hull shokk mu jaoks. Muidu ju ehk ei mäletakski.

Hiljem hakkas NSVL lagunema ja homode teema kerkis ühiskondlikult pinnale. Seda aega ma mäletan suht ähmalselt aga mul oli ühel perioodil ilge hirm, et äkki ma olen ka ****. Kuidagi tundus, et tüdrukutega läheb kõik untsu. Tagantjärele mõeldes, ma olin üldse sel ajal rämeparanoiline. Pidasin võimalikuks, et kohe, paari tunni pärast tuleb maailmalõpp ka kui keegi oli kuskilt trükimasinaga kopeerpaber paberite vahel, mingit uhhuundust paljundanud. Nüüd on läinud aega 20-30 aastat. Mul on olnud selles vahemikus olnud aega homoseksuaalsuse üle mõtteid mõlgutada. Tänu oma kasvõi bioloogiahuvile võimaluste, seoste, paralleelide, põhjuste üle juurelda.

Sellist sorti harjutamine on muutnud mu enda sallivamaks kuigi kahte karvast või miks mitte ka siledat meest pikalt suudlemas näha tekitab minus siiani paraja vastikustunde. Nüüd oleks aeg hüüda, et ma olen selliseks loodud! Mulle tundub, et enamus inimesi ei mõtle peale tööd ja lastekasvatamist enda ja teiste seksuaalsetele suundumustele ning neil pole aega ka harjutada end vastavalt selleteemalistele suundumustele. Seega, rohkem sallivust ja armastust.

Comment

• atsetoon
                                Joomas õlut Atsetooniga
                                • May 2009
                                • 1105

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
                                Kui sa vaatad seda nimekirja, siis on näha, et poolt hääletasid mõne erandiga ainult koalitsioonipoliitikud. Tee sellest omad järeldused.
                                ja point on?

Comment

Working...