Välisuudised - Eesti uudised.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • virukunn
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 2036

Re: Välisuudised - Eesti uudised.

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
    minu mälu järgi mainis potsataja, et ta kardab nende geenide avaldumist endal, mitte et ta oleks oma naist peksnud. aga linki ei viitsi otsida ja vbl perfektselt pole meeles ka.
    Nii oli. Imo kustutas ta mingid postid veel ja sp võis korraks tekkida vale arusaam, aga keegi modedest selgitas pärast (kuna nägi kustutatud poste).
    Last edited by virukunn; 20.06.14, 14:04.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
      minu mälu järgi mainis potsataja, et ta kardab nende geenide avaldumist endal, mitte et ta oleks oma naist peksnud. aga linki ei viitsi otsida ja vbl perfektselt pole meeles ka.
      Tõde on kusagil vahepeal, aga fakt on see, et ma ei peksa oma naist ega lapsi. Vanim poeg võiks mulle juba ise peksa anda soovi korral, sest ta on enamvähem sama tugev kui mina tema vanuses.

E: Lihtsalt infoks.

2009. aastal korraldatud uuringus tunnistas pool paarisuhte kogemusega 15–74-aastastest,
      et on elu jooksul vähemalt korra kokku puutunud paarisuhtevägivallaga, 39% on kokku
      puutunud vaimse vägivallaga, kolmandik füüsilise vägivallaga ja 4% on kokku puutunud
      seksuaalse vägivallaga paarisuhtes alates 15. eluaastast. Enam kui pooled on paarisuhtes vägivallaga
      kokku puutunud mitu korda, peagu viiendik (18%) rohkem kui viiel korral. Aastas kogeb üks paar kümnest oma suhtes vägivalda ja vaid pooled neist puutuvad kokku ainult
      vaimse vägivallaga paarisuhtes.

Kuna teema on väga valus, siiis reaalsus on tõenäoliselt vähemalt poole hullem.
      Last edited by Potsataja; 20.06.14, 14:09.

Comment

• Vandalar
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3577

Joo sõber joo....

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Mind see seadus ei puuduta, niiet ma vastu ei ole. Peeter Rebane, kes kah seda promob, on mulle väga sümpaatne tegelane, võiks isegi öelda, et eeskuju. Temasugustel on seda kindlasti vaja.

Aga osa homodest on pedofiilidest perverdid, sellest ma mööda vaadata ei saa. Iga homo võib seaduse järgi 14 aastasele kutile tagant kahesuunalist liiklust tutvustada ja seaduse järgi on kõik ok. Väga suur osa ainult sinna kanti vanusega poisse otsibki.

Kolmandaks on imeliku häälega ja eputavad lillad, keda lihtsalt vastik vaadata ja kuulata. Ei häiri mitte see, mida nad magamistoas teevad, vaid see, kuidas nad käituvad ja räägivad. Ala Zenja Fokin.

Selline on minu suhtumine, olen ma nüüd homofoob või mitte?

Comment

• pikk28
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 6695

njah. Mul suht samad hoiakud Alaskaga.
            Ja sa pole homofoob

Comment

• sm112
              Grinder
              • Jun 2009
              • 776

Kokkuvõtteks ütleks nii, et vähemusi tuleks kindlasti kaitsta, aga mitte propageerida. Hetkel tundub, et kaalukauss kaldub kohati pigem selle viimase suunas.

Comment

• rahvavaenlane
                Klubi Liige
                • Dec 2009
                • 3040

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                Mind see seadus ei puuduta, niiet ma vastu ei ole. Peeter Rebane, kes kah seda promob, on mulle väga sümpaatne tegelane, võiks isegi öelda, et eeskuju. Temasugustel on seda kindlasti vaja.

Aga osa homodest on pedofiilidest perverdid, sellest ma mööda vaadata ei saa. Iga homo võib seaduse järgi 14 aastasele kutile tagant kahesuunalist liiklust tutvustada ja seaduse järgi on kõik ok. Väga suur osa ainult sinna kanti vanusega poisse otsibki.

Kolmandaks on imeliku häälega ja eputavad lillad, keda lihtsalt vastik vaadata ja kuulata. Ei häiri mitte see, mida nad magamistoas teevad, vaid see, kuidas nad käituvad ja räägivad. Ala Zenja Fokin.

aga samas enamus heterodest võiks ka selle klassifikatsiooni järgi lastearmastajateks tituleerida. minu meelest sa suht samas vanuses kui mina ja ära kurat hakka vastu vaidlema, et sul mõnda 14-15 aastast seksapiilset plikat nähes poleks till liigatanud.

E: see ei tähenda, et ma ainult selles eas plikasid passiks, siiski omavanuseid või nõks nooremaid.
                Last edited by rahvavaenlane; 20.06.14, 14:36.

Comment

• Kotkas1000
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 2305

vb tõesti ei ole suur osa ühiskonnast valmis. Samas ma leian, et seadused peavadki niiöelda ühiskonnast sammukese võrra ees käima ning kõige kohta ei peagi rahva arvamust küsima. Eriti küsimustes, mis puudutab vähemusi ja nende õigusi. Me ei pane rahvahääletusele, kas laste füüsiline karitsamine on ok või mitte, kuigi ma usun, et väga suur enamus maarahvast usub siiani, et see on täiesti fine ja üks õige laps peabki kerepeale saama ja peab lastekaitseseasdust mingiks EU persepugemiseks. Samuti ei pandud soomes ja rootsis 19 saj.lõpus hääletusele küsimust, et kas anda naistele hääletusõigus või mitte - see oleks läbi kukkunud lihtsalt.

Ja arutelu teemal, kas homodele on seda seadust vaja, ei ole mina õige mees kaasa rääkima sellel lihtsalt põhjusel, et ma olen hetero. Ma ei tea nende muresid, kuid kui nad ise väidavad, et nendele oleks seda vaja küll, siis jumala pärast. Andke tuld, peaasi, et keegi ennast sitasti ei tunneks. Samamoodi ajab mind naerma (tigedaks tegelikult) arutelud teemal, kas eesti keeles sõna "neeger" on ok või mitte. Ise keegi ühtegi neegrit isegi ei tunne mitte, et saaks küsida, mis TEMAL selle sõnaga assotsieerub, aga kõik on sured spetsialistid kaasa rääkima.
                  Vb kõlab robustselt kuid see pööbel, kes tunneb ennast sitasti selle tõttu, et kaks meest või naist saavad ametlikult enda kooselu registreerida, nende arvamus mind inimesena ei huvita üldse. Nad on reeglina debiilikud lihtsalt, taustatantsijad, väikesed valged sitapead. Kahjuks meil on nende taustatantsiate kontsentratsioon väga suur ja ma usun, et käesolev seadus aitab seda lolli massi lahjendada.
                  Küll aga arutasime naisega, et kui see seadus oleks kehtinud 2004 aastal, kas me oleksime siis abiellunud? Jõudsime järeldusele, et vaevalt küll. Seega meile oleks see seadus olnud nagu rusikas silamauku. Mott.
                  Last edited by Kotkas1000; 20.06.14, 14:55.

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
                    Kokkuvõtteks ütleks nii, et vähemusi tuleks kindlasti kaitsta, aga mitte propageerida. Hetkel tundub, et kaalukauss kaldub kohati pigem selle viimase suunas.
                    ilma proovimata sulle intelligentselt ära panna, siis "propageerimine" (ka protestid, paraadid jms) on väga vajalik, kuna inimesed lihtsalt muidu tihti ei mõista, kui hädas ollakse. vaata lihtsalt laiemat pilti ja mõtle, mis asi on üldse inimvabadus. praegu on näiteks venemaal või indias homoseksuaalsus kriminaalselt karistatav. katsu mõelda, kui oleksid ise sündinud selliselt, siis kas julgeksid seda näiteks klassikaaslastele keskkoolis öelda 2014 eestis jne jne.
                    minnes veel venemaa (kui naabritest kõige rämedama inimõigustepiiraja) juurde, siis täpselt analoogne teema on näiteks ka pussy riotiga (sellega, miks midagi mingite vabaduste, õiguste nimel tehakse). pealiskaudselt, teemasse süübimata on väga lihtne nendele vastanduda ja näha ainult labast rõvedust ja pinnapealsust. kui aga oled kursis sõnavabadusega venemaal, siis kaasa mõeldes on mõistetav, et just täpselt sellise piirini ongi appikarjed viidud.

vaadake ka kotka linki kindlasti. ja mõelge kaasa. mina tahan oma traditsioonilise perega elada vabas eestis, vabade "neegrite" ja vabade "pedede" kõrval.

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

viimane kotka post on ka jälle rusikas silmaauku

Comment

• ristijeesus
                        Klubi Liige
                        • Oct 2009
                        • 2533

Ohjah, algab jutt kenasti, tundub, et intelligentse inimese kirjutatud, aga siis hakkab pihta- "pööbel...mind ei huvita...debiilikud, väiksed valged sitapead, loll mass..." Ja sellised need tolerandid siis ongi.

Comment

• Kotkas1000
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 2305

Algselt postitas alaska Vaata postitust

Väga suur enamus pedofiilidest on siiski heteroseksuaalsed. Lihtsalt teadmiseks :) Aga muidu edu sulle nende imelike häälte ja ümber teksasid kandvatega harjumiseks. sul võib ikka päris raske olla.

Comment

• karupoeg
                            Pokkerihai
                            • Jun 2012
                            • 3823

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                            Me ei pane rahvahääletusele, kas laste füüsiline karitsamine on ok või mitte, kuigi ma usun, et väga suur enamus maarahvast usub siiani, et see on täiesti fine ja üks õige laps peabki kerepeale saama ja peab lastekaitseseasdust mingiks EU persepugemiseks.
                            õuuuuuu, kotkas, see teema on näpitud. Ei ole nõus.

Comment

• karupoeg
                              Pokkerihai
                              • Jun 2012
                              • 3823

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
                              Ohjah, algab jutt kenasti, tundub, et intelligentse inimese kirjutatud, aga siis hakkab pihta- "pööbel...mind ei huvita...debiilikud, väiksed valged sitapead, loll mass..." Ja sellised need tolerandid siis ongi.
                              sa mõistad valesti sõna tolerantsus.

Comment

• Kotkas1000
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 2305

Lollust ei pea tolereerima. Küll aga ma aksepteerin nende arvamust. Mis mul muud üle jääb :)

Comment

Working...