Välisuudised - Eesti uudised.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kallekusta
    Grinder
    • May 2012
    • 603

Re: Välisuudised - Eesti uudised.

Kunagi Mustvees kohalikus baaris sai vist natuke valesid naisi (kõik vist olid seal valed) tantsutatud ja näptiud kui mingi kohalik isa kutsus välja algselt viisakale vestlusele. Rääkis pika jutu venekeeles ära ja täitsa lolliks ka ei tahtnud jääda ning vastasin pool iritades "Kak eta mosna" Hetk hiljem olid mõlemad luugid panda omad.

Aga bioloogia õpetaja ütles alati mulle kui ma kontrolltöö 5 sain "Kak eta mosna"

Comment

• EestiAA
      Vana Tegija
      • Nov 2010
      • 1132

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
      ei ole just asi, mille üle uhke olla
      Jätsin uhke mulje ?.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

ei ole just asi, mille üle uhke olla

nii on. vene kultuur, kirjandus, muusika, keel - võimas ja lahe maa. kahjuks valitsemisega halvad lood. lisaks muidugi see, et baltikumi suunati NSVL ajal jõhker lumpen ja pööbel - vaimueliiti tuli protsentuaalselt ikka väga vähe. see ka annab tunda siinse vene kogugonna kuvandis. tunnen veel mitut intelligentset eestis elavat vene rahvuses noort, kes väga lahedad ja toredad inimesed - tõesti mitte mingit vahet pole, mis rahvus v nahavärv. kahjuks siinne valdav umbkeelne mass on midagi muud. üleüldse ka praegusel venemaal kultuurieliidi allasurumine ja suukorvistamine on ikka põlastusväärne ja kurb.

Comment

• rahvavaenlane
          Klubi Liige
          • Dec 2009
          • 3040

no tra sa niki ohid, ma tahaks su head hiina keelt näha.

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

pm for coaching. 1h vene keelt mult = 1h pokkerit sult
            Keel ei ole selline coachitav asi imo... Vaba aega on, samas kodu juures keeltekool, aga ei näe pointi. 6-ndast 12-nda klassini koolis vene keelt õppinud, ilusa kirja oskaks vb kirjutada Peeter Pervojest ja St. Peterburist, aga autot ostma lähen siis on "skolko rihm" ja "kakoi golf". Tuleks leida mingi vene online mäng, foorum kus aktiivselt osa võtta, venelaste home-gamel käia vms kus aktiivne suhtlus ja reaalne kasutus.

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
              nii on. vene kultuur, kirjandus, muusika, keel - võimas ja lahe maa. kahjuks valitsemisega halvad lood. lisaks muidugi see, et baltikumi suunati NSVL ajal jõhker lumpen ja pööbel - vaimueliiti tuli protsentuaalselt ikka väga vähe. see ka annab tunda siinse vene kogugonna kuvandis. tunnen veel mitut intelligentset eestis elavat vene rahvuses noort, kes väga lahedad ja toredad inimesed - tõesti mitte mingit vahet pole, mis rahvus v nahavärv. kahjuks siinne valdav umbkeelne mass on midagi muud. üleüldse ka praegusel venemaal kultuurieliidi allasurumine ja suukorvistamine on ikka põlastusväärne ja kurb.
              jep

Algselt postitas EestiAA Vaata postitust
              Jätsin uhke mulje ?.
              jep

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
              no tra sa niki ohid, ma tahaks su head hiina keelt näha.
              mis see siia puutub?
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

saab õppida basicu ära, tänu millele on areng pärast kiirem. umbes nagu pokkeris
                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• rahvavaenlane
                  Klubi Liige
                  • Dec 2009
                  • 3040

see puutub nii palju siia, et ta ei oska vene keelt. ta ei saa sellest aru. sul on vene keelne baas taga temal mitte. tema jaoks on vene keel nagu hiina keel sinu jaoks.

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

mulle jäi mulje, et ta on üks nendest, et uhke et ta midagi ei tea. ma ka ei tea hiina keelt, ei tule sellega uhkustama. kui ta lihtsalt konstanteeris fakti, siis ok - minu viga, sain valesti aru. paljud on lihtsalt suhtumisega, et kuna ajalugu on nagu ta on, siis vene keelt ei taha/ei soovi vallata. see on vale

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                      Keel ei ole selline coachitav asi imo... Vaba aega on, samas kodu juures keeltekool, aga ei näe pointi. 6-ndast 12-nda klassini koolis vene keelt õppinud, ilusa kirja oskaks vb kirjutada Peeter Pervojest ja St. Peterburist, aga autot ostma lähen siis on "skolko rihm" ja "kakoi golf". Tuleks leida mingi vene online mäng, foorum kus aktiivselt osa võtta, venelaste home-gamel käia vms kus aktiivne suhtlus ja reaalne kasutus.
                      Mingi baas koolist olemas + keskkond ja siis hakkab asi reaalselt tulema. Ise käisin 3-4 aastat tööl hotellis, kus venelastega pidi pidevalt suhtlema, tänu sellele basic kahekõne venelastega saan aetud. Arenguruumi muidugi on.

Üldiselt mulle absoluutselt selline suhtumine ei meeldi, et mina elan Eestis ja ma vene keelt oskama ei pea, d**blad käige v***u jne. Ega siis vene keel, ainult ei lihtsusta Eestis venelastega suhtlemist. Vene turg on piiritu, alati on võimalik seda enda kasuks rakendada. Asi on inimese enda tahtes kinni.

Comment

• rahvavaenlane
                        Klubi Liige
                        • Dec 2009
                        • 3040

mulle jäi mulje, et ta on üks nendest, et uhke et ta midagi ei tea. ma ka ei tea hiina keelt, ei tule sellega uhkustama. kui ta lihtsalt konstanteeris fakti, siis ok - minu viga, sain valesti aru. paljud on lihtsalt suhtumisega, et kuna ajalugu on nagu ta on, siis vene keelt ei taha/ei soovi vallata. see on vale

peale taasiseseisvumist oli vene keele valdamine täiesti out. rahvas oli iseseisvumisest eufoorias ja hariduseski tehti mõningaid lolle järeleandmisi. nagu näiteks vene keele õppe vabatahtlikuks tegemise. ja tol ajal selle taas kohustamine ei oleks kõige mõistlikum olnud. aga nüüd oleks juba nagu ammu aeg.

Comment

• EestiAA
                          Vana Tegija
                          • Nov 2010
                          • 1132

Nu ei mõeld uhket muljet jätta.
                          Koolis valisin saksa keele kuna tundus lihtsalt kergem.
                          Point on see ,mul ei ole lihtsalt vene keelt vaja läinud enda tava elus.(nu kui arvata välja lasnamäe maximad või suitsu küsimised jne.)
                          Kas tahaks vene keelt osata ? Muidugi.
                          Kas tunnen häbi ,et ei oska ? EI.

Tunneks häbi kui ei oskaks inglis keelt. (kuna olen 20ndate alguses,ei ütle ,et vanemad inimesed peaks häbi tundma kuna nad ei oska inglis keelt vms.)

Comment

• rahvavaenlane
                            Klubi Liige
                            • Dec 2009
                            • 3040

Algselt postitas inward Vaata postitust
                            Mingi baas koolist olemas + keskkond ja siis hakkab asi reaalselt tulema. Ise käisin 3-4 aastat tööl hotellis, kus venelastega pidi pidevalt suhtlema, tänu sellele basic kahekõne venelastega saan aetud. Arenguruumi muidugi on.

Üldiselt mulle absoluutselt selline suhtumine ei meeldi, et mina elan Eestis ja ma vene keelt oskama ei pea, d**blad käige v***u jne. Ega siis vene keel, ainult ei lihtsusta Eestis venelastega suhtlemist. Vene turg on piiritu, alati on võimalik seda enda kasuks rakendada. Asi on inimese enda tahtes kinni.
                            vene keele oskamise koha pealt olen ma sinuga nõus, venemaa piiritu turu võimalustega mitte nii nõus. ):

Comment

• kallekusta
                              Grinder
                              • May 2012
                              • 603

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                              lol, võta vene naine, siis saad aru mis hea seks on
                              Ma olen nii mõnegi aasta elanud koos vene naisega ja suht kähku viskab üle kui juba otsa sisse paned hakkab kohe röökima maamustka maamutska...

Comment

• rahvavaenlane
                                Klubi Liige
                                • Dec 2009
                                • 3040

Algselt postitas kallekusta Vaata postitust
                                Ma olen nii mõnegi aasta elanud koos vene naisega ja suht kähku viskab üle kui juba otsa sisse paned hakkab kohe röökima maamustka maamutska...

lol, muidugi vene naisi on ka igastmasti, aga väga vabandan. selliseid, voodis tõsiseltvõetavaid eesti naisi olene mõnedel sõrmedel üles
                                lugenud. surnukuuri paraad, sorry, et solvan inimesi kellel eesti naine.

Comment

Working...