Välisuudised - Eesti uudised.
Collapse
X
-
Re: Välisuudised - Eesti uudised.
http://www.eesti.ca/vene-ideoloog-ku...d/article39043
kurb aga tõsi. nii palju kui ma olen venelaste ja venemaalastega kokku puutunud, siis on see läbiv mõtteviis.Last edited by rahvavaenlane; 28.03.13, 19:44.
Comment
-
Misasja te siis ei teagi ,et pronksöö oli tegelt inside job ?.
Faktid ja värgid kõik olemas.
Comment
-
-
Nu kui doc-i ära vaatad siis on selgelt näha ,et Goerge Bush , Ilves ja Ansip lavastasid pronksiöö.Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustja sa tahtsid sellega mida öelda?
Comment
-
okei, me kõik võime ju irvitada mille iganes üle, aga ma ütlen ausalt, et nii palju kui ma olen venelaste ja venemaalastega suhelnud, siis see positiivseid emotsioone ei loo. see on väga sitt lugu, et praegune noorte põlvkond vene keelt ei oska ja ei oska neid ohte hinnata. liiga balllalt suhtutakse, vaadatakse ainult positiivsesse euroopasse, taunid isegi ignovad igasuguseid kreeka,küprose ja muid jamasid, vaadatakse ( nina ette, ja ei nähta palki oma silmas) ja arvavad, et nüüdseks on meil "valge laev" igavesti meid ootamas.Algselt postitas EestiAA Vaata postitustNu kui doc-i ära vaatad siis on selgelt näha ,et Goerge Bush , Ilves ja Ansip lavastasid pronksiöö.
Comment
-
Tahaks sitaks vene keelt osata, aga jube raske keel mida õppida imo... Inglise keel savi, 50% Interneti-elust on inglise keelne, aga kuidas sa vene keelt õpid? Vene naist ei võta või Lasnamäel ei ela siis ikka päris raske, see koolis Tom ili Tooma ja mjagkii snakki õppimine mõttetu, rääkida tuleb osata, mitte kirjutada.
Comment
-
lol, võta vene naine, siis saad aru mis hea seks on :D aga see selleks, ma olen ka venekeelseid ajalehti läbi google translate lugenud. midagi saan ma ise aru ja siis raskemaid sõnu-lauseid inglise keelde pannud. eesti keelde ei maksa, vääralt tõlgib.
Comment
-
Hmmmm..Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustokei, me kõik võime ju irvitada mille iganes üle, aga ma ütlen ausalt, et nii palju kui ma olen venelaste ja venemaalastega suhelnud, siis see positiivseid emotsioone ei loo. see on väga sitt lugu, et praegune noorte põlvkond vene keelt ei oska ja ei oska neid ohte hinnata. liiga balllalt suhtutakse, vaadatakse ainult positiivsesse euroopasse, taunid isegi ignovad igasuguseid kreeka,küprose ja muid jamasid, vaadatakse ( nina ette, ja ei nähta palki oma silmas) ja arvavad, et nüüdseks on meil "valge laev" igavesti meid ootamas.
Ma jätsin vist vale mulje ,ma ei vaidle su pointidele vastu ega ei irvita nende üle.
Viskasin selle pronksiöö vandenõu doki kuna see on haigelt ajuvaba.
Kui vaadates selle doki laike ja komme siis paljud eestlased usuvad seda s*tta.(mõtlesin vb keegi siin ka usub seda doki ,ja hakkab vastu vaidlema ,et see dok jumala õige jne)
Comment
-
Täpselt sama mure ka minul. Ei oska isegi venekeele tähti ja ei oska isegi seina pealt sõna kokku lugeda ja kellegi käest tähendust küsida. Juhtusin oma kooliteed alustama 90 alguses, kus oli tohutu eestistamine a la teemal venemaad ja nende keelt pole meil enam kunagi vaja. Kolmandas klassis hakkasin õppima Saksa keelt (kunagi oskasin päris hästi ja seda soosis tollel ajal ka RTL ja PRO7) Kuuendas klassis tuli juurde Inglise keel. Venekeelt polnudki võimalik meie koolis õppida. Tänaseks päevaks suhtlen ja kirjutan inglise keels vabalt, aga saksa keele olen täielikult ära unustanud kuna ei loe, kuule, vaata, räägi selles mitte midagi. Kuradi kahju on, et venekeelt ei oska. Tööasjus läheb pidevalt vaja ja kui keegi räägib mõne nalja või repliigi vene keeles siis jääb ka endal loll tunne, et kas naerda kaasa või õlgu kehitada.Algselt postitas Codecci Vaata postitustTahaks sitaks vene keelt osata, aga jube raske keel mida õppida imo... Inglise keel savi, 50% Interneti-elust on inglise keelne, aga kuidas sa vene keelt õpid? Vene naist ei võta või Lasnamäel ei ela siis ikka päris raske, see koolis Tom ili Tooma ja mjagkii snakki õppimine mõttetu, rääkida tuleb osata, mitte kirjutada.
Comment
-
pm for coaching. 1h vene keelt mult = 1h pokkerit sultAlgselt postitas Codecci Vaata postitustTahaks sitaks vene keelt osata, aga jube raske keel mida õppida imo... Inglise keel savi, 50% Interneti-elust on inglise keelne, aga kuidas sa vene keelt õpid? Vene naist ei võta või Lasnamäel ei ela siis ikka päris raske, see koolis Tom ili Tooma ja mjagkii snakki õppimine mõttetu, rääkida tuleb osata, mitte kirjutada."Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Vene keelega tuli meelde looke, et olla Eksperimentaalbioloogia Instituuti Venemaalt helistatud ja tahetud teada nende meiliaadressi, mis oli ebi@ebi.ee. Sekretär siis ütles telefoni selge kõva häälega, et aadress on jebi, sabatška, jebi, totška, jee jee. Eesti keeles siis n*ku koer, n*ku tütar. Vaat selline OT lugu. Jee, jee.
Comment
-
Oskan aint 2 lauset vene keeles ja siiamaani olen kenasti hakkama saand.
Mina balti jaamas.
Diima: Sigaret jest?
Mina : Minja savut Taavi.
Diima: Sto?
Mina : Kakti pea savut ?.
Diima: Idi nahui sluha.
Mina: Spasiba.
Comment
-
minu parim kahekõne.kuskil piiteris keset ööd. suvaline naine.
mina: u tebja muz jest?
temake: da
mina: a u tebja tengi jest?
temake: za sto?
mina: hotel nada. poidjom?
temake: (natuke maigutas nägu) no da, poidjom.
Comment
-
ei ole just asi, mille üle uhke ollaAlgselt postitas EestiAA Vaata postitustOskan aint 2 lauset vene keeles ja siiamaani olen kenasti hakkama saand.
Mina balti jaamas.
Diima: Sigaret jest?
Mina : Minja savut Taavi.
Diima: Sto?
Mina : Kakti pea savut ?.
Diima: Idi nahui sluha.
Mina: Spasiba."Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
Comment