Välisuudised - Eesti uudised.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Välisuudised - Eesti uudised.

Algselt postitas kallekusta Vaata postitust
    Mingist foorumi teemast on nigu meelde jäänud, et rankal pidi ka mingi **** suundumus olema. Kui eksin siis no offense.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
      Kas selliseid inimesi on kes on geid olnud ja siis heteroks saanud või isegi mitu korda swappinud ja reaalselt tundub, et räägivad õiget juttu?

Kui geil on mälukaotus kas ta on ikka gei sel perioodil?
      Brüno

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Et siis koerte maailmas ka humanfiilid

Aga 90% homodest on lihtsalt looduse poolt liiga väikese riistaga ja ei saa naistega normaalselt hakkama
        Too palun mõni fakt.

Kui tõsiselt rääkida olen käinud homoklubides, ja olnud/on geisõpru ning ma tõesti ei tea miks nad geid on. Kas neil on väike riist või geenidefekt - ei tea, ega ausalt öeldes ei huvita ka niikaua kuni sõna otseses mõttes nad minu perset ei torgi.

Kunagi mõtlesin samamoodi nagu sina. Suht kitsasilmaringiga, aga siis ühel hetkel mõistsin, et maailm ongi kirju. On geisid, on lesbisid, on usklikke, on mitte-usklike, on parempoolsete maailmavaatega inimesi, vaskapoolse, on nohikuid, on peomeh jne. jne.

See mõistmine tuli tegelt ühes pokkeriga. Toona pokkerimängija oli väga hüljatud tegelane. Isegi mu vanemad ei mõistnud, et ma tegelen oskusmänguga, milles on suur gambling element, aga mina lähenen sellele matemaatiliselt ehk olen +EV. See tekitas täpselt samatunde, et kuidagi «tõugatud» oled ja null support.

Pm. sellest ajast peale ma ei lase end segada äärmustel. Nad on ja jäävad siia ühiskonda ning neid tuleb mõista nagu sina tänasel päeval mõistad pokkerimängijaid. Kui sinule ei meeldi see teema, sa ei pea ju sellega tegelema. Täpselt samamoodi nagu old-school emale ei meeldi pokker, aga siis ärgu tegelegu sellega, mitte ärgu loopigu tühju sõnu, mis omaala teadjatele paistavad lollina.

Sinu kommentaarid on siin teemas täpselt sama tasemega, kui suvalise online väljaande pokkeriuudise kommentaarid.

Comment

• ok2aa
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 1903

aga kas need kes vanglates kukkedele taha keeravad on ka juba sündides geid?

Comment

• EestiAA
            Vana Tegija
            • Nov 2010
            • 1132

vangla teema jääb tihti peale teise liigasse.
            huvitav fakt: Usas vägistakse rohkem mehi kui naisi

Comment

• EestiAA
              Vana Tegija
              • Nov 2010
              • 1132

http://www.youtube.com/watch?v=SQ3RzTLpMGc Ross Kemp küsib sama asja suht insane venna käest.

Comment

• kallekusta
                Grinder
                • May 2012
                • 603

ranka ega ma selle väikese riista teemaga kogemata mingile konnasilmale peale ei astunud?

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

ranka ega ma selle väikese riista teemaga kogemata mingile konnasilmale peale ei astunud?

EDIT: tegelt otsisin seda

Comment

• minbetmillionaire
                    Õpihimuline Mängur
                    • Jan 2010
                    • 363

Te ei teadnud siis vä, et kui riist nii väike et naisi ei saa, võtad mehed, ja kui nii väike et mehi ei saa siis loomad.

Comment

• vsiu100
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4253

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                      Kas selliseid inimesi on kes on geid olnud ja siis heteroks saanud või isegi mitu korda swappinud ja reaalselt tundub, et räägivad õiget juttu?

Kui geil on mälukaotus kas ta on ikka gei sel perioodil?
                      selle teema populaarseks saamise tõttu viimasel nädalal olen rääkinud mitme gay-ga.
                      Nad kõik väidavad, et sünnitakse gayks. Mingil hetkel lihtsalt saadakse aru ja tunnistatakse endale ning ei pöörata tagasi(lihtsalt ei saa)
                      Mingil perioodil kui ollakse segaduses võidakse swappida.
                      Nad ei vali seda teed endale ise, vaid nad saavad aru, kes nad on. Tihti püütakse isegi nn vägisi olla hetero, kuid saades aru, et see elu ei ole neile õnnelik, tunnistatakse oma olukorda.

Minumeelest ei tuleks hukka mõista ja mutta tampida inimesi, kes on sellistena sündinud.
                      Lisaks ei oma keskkond gay-ks saamisele mingit mõju. Gayde peredes kasvavad tavalised heterodest lapsed. Ning ka vastupidi - tavalistest muster-peredest tulevad gay-d.

Comment

• karupoeg
                        Pokkerihai
                        • Jun 2012
                        • 3823

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                        selle teema populaarseks saamise tõttu viimasel nädalal olen rääkinud mitme gay-ga.
                        Nad kõik väidavad, et sünnitakse gayks. Mingil hetkel lihtsalt saadakse aru ja tunnistatakse endale ning ei pöörata tagasi(lihtsalt ei saa)
                        Mingil perioodil kui ollakse segaduses võidakse swappida.
                        Nad ei vali seda teed endale ise, vaid nad saavad aru, kes nad on. Tihti püütakse isegi nn vägisi olla hetero, kuid saades aru, et see elu ei ole neile õnnelik, tunnistatakse oma olukorda.

Minumeelest ei tuleks hukka mõista ja mutta tampida inimesi, kes on sellistena sündinud.
                        Lisaks ei oma keskkond gay-ks saamisele mingit mõju. Gayde peredes kasvavad tavalised heterodest lapsed. Ning ka vastupidi - tavalistest muster-peredest tulevad gay-d.
                        üldiselt täiesti nõus su ja ka eelnevalt ranka poolt öelduga, kuid natukene n.ö. vaidleks vastu sellele su väljatoodud keskkonna mõjule. Võibolla ka natuke liigne norimine, kuid sinu poolt välja toodu kuulub pigem "kasvatus ei mõjuta", mitte "keskkond ei mõjuta" konstrukti. Kuna su väide viitab sellele, et tegemist peaks olema n.ö. kaasasündinud omadusega (mis strawberry hinnangul küll nii ei ole), siis iga asja avaldumist etc mõjutab keskkond siiski alati.

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Märt Agu näiteks...

Ja ma pigem arvan, et koerad keeravad üksteisele samal põhjusel nagu vangid...raske naiseta olla..mitte et nad oleks homokoerad!
                          Last edited by privador; 23.03.13, 00:52.

Comment

• karupoeg
                            Pokkerihai
                            • Jun 2012
                            • 3823

Algselt postitas privador Vaata postitust
                            Märt Agu näiteks...

Ja ma pigem arvan, et koerad keeravad üksteisele samal põhjusel nagu vangid...raske naiseta olla..mitte et nad oleks homokoerad!
                            vaevalt Märt Agu hakkab tähtede seisust tulenevalt kord homoks ja siis heteroks. Tavaline biseksuaal, kes kord on mehe ja kord naisega lihtsalt sellepärast, et mõnel ajahetkel on teatud isik sümpaatne. Kuna meeldivad nii mehed kui naised, siis käibki nii edasi-tagasi. Ega siis seksuaalne orientatsioon sellepärast muutuma ei pea.

ja koerad jooksuajal prügikastile ka.

Comment

• kallekusta
                              Grinder
                              • May 2012
                              • 603

Aga miks enamus homosid tegelevad kultuuri ja kunstiga ? Liiv, Sander, Reikop, Agu, Priimägi jne jne.

Comment

• Provoker
                                Pokkerihai
                                • Jan 2009
                                • 3067

moevärk :)

Comment

Working...