Välisuudised - Eesti uudised.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • EestiAA
    Vana Tegija
    • Nov 2010
    • 1132

Re: Välisuudised - Eesti uudised.

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
    rofl. EestiAA sa mõtled nagu pööblile kohane.
    Mõtlen ,et on hea kui mõrvarid ei saa koguaeg 5-10 aastat.
    Tean muidugi ,et see harva juhus ,aga asi ju seegi.
    Last edited by EestiAA; 03.05.13, 12:23.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
      Siin ei ole väga midagi seletada. Eestis hetkel lihtsalt ei ole inimeste eutanaasiat käsitlevat seadust (loomade eutanaasia on lubatud loomakaitseseaduse alusel).

Eesti on nii väike ja äärmuslikke juhtumeid on nii vähe, et pole huvi/vajadust sellise seaduseloomega tegeleda.
      Kas muidu valu käsitlemise osas üldiselt on mingi koodeks vms. ehk millal anda ja millal mitte?

Comment

• EestiAA
        Vana Tegija
        • Nov 2010
        • 1132

The Verge is about technology and how it makes us feel. Founded in 2011, we offer our audience everything from breaking news to reviews to award-winning features and investigations, on our site, in video, and in podcasts.

Comment

• EestiAA
          Vana Tegija
          • Nov 2010
          • 1132

well played sir.

Comment

• inward
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 6275

Haha.

See on ka päris hea. Peab ikka debiilik olema. Kui nkn rattaga kihutama kavatsed hakata, siis võta juba enne numbrid maha või kata kinni.
            Last edited by inward; 03.05.13, 17:23.

Comment

• EestiAA
              Vana Tegija
              • Nov 2010
              • 1132

Algselt postitas inward Vaata postitust
              Haha.

See on ka päris hea. Peab ikka debiilik olema. Kui nkn rattaga kihutama kavatsed hakata, siis võta juba enne numbrid maha või kata kinni.
              Soliidne fail.

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

Selle kanepikoogi uudisega tahaks veel ära mainida, et vastik on, mõeldes selliste inimeste peale, kes teisele midagi nende teadmata sisse söödavad või joodavad. Väga alatu ja rumal tegu.
                Samas jälle ma ei saa aru, kuidas inimesed ei jaga matsu lahti ja ei tee vahet kanepikoogil ja tavalisel koogil? Kuidas saab sellist asja kogemata süüa? Kas maitse on siis nii hästi peidetud ja inimesed ei ole teadlikud lihtsalt milline standard maitse + välimus koogil võib olla? Või tehaksegi selliseid kooke, et absoluutselt välisel vaatlusel ega maitsmisel vahet ei tee?
                Last edited by Vandalar; 03.05.13, 17:57.

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                  Selle kanepikoogi uudisega tahaks veel ära mainida, et vastik on, mõeldes selliste inimeste peale, kes teisele midagi nende teadmata sisse söödavad või joodavad. Väga alatu ja rumal tegu.
                  Samas jälle ma ei saa aru, kuidas inimesed ei jaga matsu lahti ja ei tee vahet kanepikoogil ja tavalisel koogil? Kuidas saab sellist asja kogemata süüa? Kas maitse on siis nii hästi peidetud ja inimesed ei ole teadlikud lihtsalt milline standard maitse + välimus koogil võib olla? Või tehaksegi selliseid kooke, et absoluutselt välisel vaatlusel ega maitsmisel vahet ei tee?
                  esimest korda kui anti cookie, ei saanud maitsest küll aru, et väikse lisandiga. Tho pärast küll :)

Järgnevatel kordadel obv kohe saad aru, aga kui varem proovinud ei ole, siis ei tule selle pealegi ju

Comment

• Potsataja
                    õilishing
                    • Oct 2008
                    • 5270

Ega ma ka välimuse järgi tõenäoliselt vahet ei teeks, kuid nii kanepikoogi kui ka moonikoogi söömise puhul ma vaevalt sonima ja ennast linnuks pidama hakkaksin.

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                      Ega ma ka välimuse järgi tõenäoliselt vahet ei teeks, kuid nii kanepikoogi kui ka moonikoogi söömise puhul ma vaevalt sonima ja ennast linnuks pidama hakkaksin.
                      Jah, see osa tundus pigem ajakirjanike poolt lisatud olema, et rohkem müüks see lugu. Sest no see haiglas kätega vehkimine tõenäoliselt muud polnudki, kui kätega vehkmine. Taju on muutunud ja tasakaal ja tunnetus ju hoopis teised ning kanepi mõju motoorsüsteemile annavadki tulemuseks kerge käte vehkimise.

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Vandalar, kahjuks minu jaoks ei sobi mingi "kerge kätega vehkmine". Laksu all olles tahaks ikka vaikselt paigal olla, mitte vähem või rohkem ringi tõmmeldA.

Comment

• Vandalar
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3577

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                          Vandalar, kahjuks minu jaoks ei sobi mingi "kerge kätega vehkmine". Laksu all olles tahaks ikka vaikselt paigal olla, mitte vähem või rohkem ringi tõmmeldA.
                          Üks mõjudest on keha motoorsüsteemile- st see sunnib liikuma hästi palju. Ning eks mõjusid on mitmeid. Kui sa savutad ja pole seda liikuma ajavat faktorit kogenud, siis oled paljustki ilma jäänud IMO.

Comment

• EestiAA
                            Vana Tegija
                            • Nov 2010
                            • 1132

Yolo level 5000

Comment

• KristjanLaas
                              Pokkeritark
                              • Oct 2009
                              • 6450

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                              Oleks see lubatud, siis ma paneks 100% kirja, et kui peaksin jääma halvatuks, siis väike tsüaniidiannus oleks tänuväärne. Aga ei saa... Ja miks ei saa, seda ma ei tea
                              Sest näiteid inimestest, kes x aja möödudes peale halvatuks jäämist on loobunud sellest plaanist, on tohhuijaa.

On siiski olukordi, kus eutanaasia seadustamine tundub ka mulle pigem inimlikuna (vähi viimane staadium nt). Halvatuks jäämine pigem mitte, vähemalt peaks see protsess kestma x + y%x-st aega. Ja kuna x on suhteline, oleks ka seaduse loomine ikka supertough.

Pigem see imo, mitte "pohh, see on ainult inimene"
                              Last edited by KristjanLaas; 04.05.13, 15:48.

Comment

• karupoeg
                                Pokkerihai
                                • Jun 2012
                                • 3823

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                                Sest näiteid inimestest, kes x aja möödudes peale halvatuks jäämist on loobunud sellest plaanist, on tohhuijaa.

On siiski olukordi, kus eutanaasia seadustamine tundub ka mulle pigem inimlikuna (vähi viimane staadium nt). Halvatuks jäämine pigem mitte, vähemalt peaks see protsess kestma x + y%x-st aega. Ja kuna x on suhteline, oleks ka seaduse loomine ikka supertough.

Pigem see imo, mitte "pohh, see on ainult inimene"
                                me räägime arvatavasti natukene mööda, sest minu jaoks on mõistuse vastane see, et kui ma peaksin olema kaelast allpool halvatud, siis mul ei ole võimalust võtta enda elu nii, et keegi mind abistaks. Seda põhjusel, et sellisel juhul määrataks mulle hooldaja (kas sugulane või keegi muu), kes minu eest n.ö. vastutab.

Ja minu point oligi see, et keegi teine ei saa otsustada minu elukvaliteeti ja soovi üle elada, kuid mul ei oleks endal võimalust võtta vastu soovitud otsus.

Eutanaasia, kus indiviid ei ole võimeline oma isiklikku hinnangut andma ning otsus tehakse kellegi teise poolt on tõesti väga libe teema.

Comment

Working...