*Ametlik taksoteema*

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • eddi
    Vana Tegija
    • Oct 2009
    • 1200

Re: *Ametlik taksoteema*

Lihtsalt infona taksosõitjatele, et juhul, kui teil tekib mingi probleem/vaidlus taksojuhiga, siis kõige efektiivsemalt saab sellised probleemid lahendada sellega, et helistate dispetserile. Taksojuhtidele see ei meeldi (kui nad on ise mingis asjas süüdi), kuna kui dispetser saab teada, et taksojuht rikkus reegleid (küsib rohkem raha, jõudis üle viie minuti hiljem kohale, ilma, et sulle oleks teada antud), siis dispetseril on õigus taksojuhil eeter karistuseks kinni lükata.

Endal olnud nii, et sõidad sõbraga, viskad sõbra ära ja siis taksojuht pani taksomeetri kinni ja siis pärast sõitsime edasi, siis ta pani uuesti sõidualustus tasu ehk 2x sõidualustustasu ühel sõidul. Sellistel juhtudel hea dispetserile helistada ja ta klaarib ise taksojuhiga probleemi ära.

Comment

• K2snakas
      Pokkerihai
      • Feb 2009
      • 2388

endal oli selle takso värgiga eelmine nädal naljakas juhtum, pmts istusin lambi taksosse ei mäleta firmat isegi, igatahes oli mingi vana mesa ja ütlesin talle aadressi sõle27a, kus ma polnud ise varem käinud ja siis see pmts küsis minult, et kas see asub ennem sünnitusmaja. Mul oli like dafuq, kas mina olen taksojuht? Siis ta vedas mind kuskile elumajade vahele, kus asus sõle27c vmt, siis ma ütlesin, et see ei saa mingi elumaja olla, et see peab ala mingi garaas olema vmt, siis tajus vist ära kuhu minema peame...Paljudel taksodel seal tallinnas üldse gepsi pole ?

Comment

• eddi
        Vana Tegija
        • Oct 2009
        • 1200

saksa taksos otsib üks 2007 aasta toyota avensis 1.6 endale juhti. pm, kui on huvi (koos ees- ja perekonnanimega & tel nr ning kui varasemad kogemused olemas siis need ka). töögraafik vaba ning auto jääb juhi valdusesse (kui täiskohaga hakkab sõitma). tööd saaks alustada tulevase nädala jooksul

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Tulles teema juurde tagasi, olen mõelnud selle peale et kui palju taksojuhid ütlevad sõidule EI. A la tuleb 2 tätoveeriud venekeeles kõnelevat tüüpi, kes paluvad viia kuskile pärapõrgu

Comment

• eddi
            Vana Tegija
            • Oct 2009
            • 1200

Üks kasulik uudis rahvale

Saksa Takso korraldab happy hour -50% kampaania. Saab kopikatega sõita :-)
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

tingimused
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Oliverk
              Moderaator
              • Nov 2008
              • 3016

tra see takso teema. Tellisin vabakale takso. Istume sõbraga sisse ja suund Kristiine keskuse juurde. Sõber läheb seal maha ja ma ütlen taksojuhile et nüüd Keilasse. Kohe hakkas venekeeles nahhuitama. Ühegi sõnaga enam edasi ei sõida. Saatsin koos arvega persse ja ütlesin et ei maksa ja sõitis lihtsalt minema. Tellisin uue takso ja niikui sisse istusin ja Keilat mainima siis kohe kukkus jälle venekeeles joppima. Seekord võtsin oma kõik 5 venekeele sõna kasutusse ja leppisin summa millega ära tõi. Terve tee ikka ketras et tal tühi sõit ja tee libe. Vana teada asi et Keilat taksot tellides mainida ei tohi aga nihukest jama pole enne veel olnud ja ikka taksomeetri järgi koju ära saanud tavaliselt.

Comment

• Matu
                FPP Pro
                • Aug 2009
                • 284

sitad hakkavad juba siis ulguma kui viimsisse sõitma peavad
                Last edited by Matu; 02.02.13, 03:20.

Comment

• fyte
                  Pokkerihai
                  • Jun 2010
                  • 3378

Sai paar päeva tagasi peole sõidetud amigo taksoga (saadeti see maksi-variant, mille tariif on taksomeetri omast reaalselt 2x madalam). Olles pärale jõudnud, ulatasin siis kahekümneka, et sealt miski €12+ euri tagasi saada, kuna näit oli ca €15 ja siis venelasest taksojuht andis algul 5 eurise ja alles mõne seki pärast, kui küsisin, et kus ülejäänud raha on, siis hakkas selle järgi sobrama. Ilmselt mõtles, et oli hea võimalus üle lasta proovida, kuna sõidu ajal lobisesime tagaistmel sõpsiga. Kuradi nahhaal.

Comment

• rahvavaenlane
                    Klubi Liige
                    • Dec 2009
                    • 3040

ma olen umbes 10000x nende munnidega vaielnud kas Tähetorni tänav on tallinn v mitte. värdjad raisk, nii kui tähetorni jõuavad kangutavad oma faking 5nda taksi peale ja mõtlevad, et nii on lahe. tra see on täiesti ametlikult tallinn

Comment

• ristik
                      Grinder
                      • May 2010
                      • 903

taksod tallinnas jah suht naljakad imo. Korra tahtsin tipptunnil Kristiine juurest takso peale saada - 3 numbrit tuimalt ei vastanud kõnedele ning 2 ütlesid et neil ei ole taksot selles piirkonnas..

Comment

• eddi
                        Vana Tegija
                        • Oct 2009
                        • 1200

Ongi väga palju selliseid juhte, kes ainult mölisevad ja vinguvad. Juhtide kvaliteet on suht pask veel siin Eestis :( (muidugi on ka häid juhte, aga suur osa on kahjuks halvad)

Mäletan ka kuidas varem pidi taksojuhtidega kauplema, nagu oleks kuskil laadal/turul. Viimsisse ei tahtnud mitte keegi minna, aga see tavaliselt aitas, et mis hinna eest nõus olete ja siis reeglina mingi kümpa eest olid nõus.

Algselt postitas ristik Vaata postitust
                        taksod tallinnas jah suht naljakad imo. Korra tahtsin tipptunnil Kristiine juurest takso peale saada - 3 numbrit tuimalt ei vastanud kõnedele ning 2 ütlesid et neil ei ole taksot selles piirkonnas..
                        See suht standard tipptunni ajal. Tipptunni ajal väga vähe juhte tööl, sest ummikus passimine jne, keegi ei viitsi sel ajal sõita, ajakulu on liiga suur.

Tulli ka meelde lol. Eelmine nv sõitsin Revaliga koju, olin väsinud, kuulasin autost muusikat ja olin omaette, siis juht hakkas järsku rääkima. Terve tee viimsisse vend seletas, kui mugavad on ta Saabi istmed ja kui kahju, et Saab pankrotti läks. Poole tee peal pani muusika ka kinni, et ma ikka tema jutule keskenduksin, see oli insta tilt
                        Last edited by eddi; 02.02.13, 11:33.

Comment

• kjmrc
                          Pokkerihai
                          • Aug 2009
                          • 4541

Mis teema Viimsi ja Keilaga on siis, et taksojuhid nii ähkima-puhkima võtab??

Ise Tallinnas ei ela :D

Comment

• Oliverk
                            Moderaator
                            • Nov 2008
                            • 3016

Keegi ei taha nii pikka otsa sõita, kui sama ajaga saavad 5 klienti vabaka-mustaka vahel vedada.

Comment

• Matu
                              FPP Pro
                              • Aug 2009
                              • 284

jep, suht raudne laks et peavad sealt tyhja autoga lihtsalt tagasi tulema

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

Kui reaalne see on, et taksojuhid sõidavad Tallinnas regulaarselt 10 000km+ kuus?

Comment

Working...