ma teadsin et ükskord tasub see reedel mittejoomine ja laupäeva hommikul kell kuus ärkamine ära.
Septembri Offtopic
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: Septembri Offtopic
Käisin tartus ja ka olyst läbi.
Esimese asjana tõmmati mulle minu jaoks võõra, kuid regi poolt põlvega kõhtu pausi ajal. Lemmik koht:D
Meeldetuletuseks eelmine kord lubati mind mu enda vereloiku ära uputada kui AQ vs AK pre võitsin. Seekord oli sõbralikum though ja pigem naljaga, ma loodan.
Comment
-
LOL..kinnitan, Mäsa tõmbas for fun põlvega kõhtu.
See polnud veel kõik, ca 23.00 ajal tegi ta "NFLi võtet" ja jooksis kohaliku 150kg regzi, Henni, maha.....ffs, Mäsale tuleks alkobänn panna :D
Comment
-
peaks ka kellelegi "for fun" kannaga näkku löömaAlgselt postitas hotcocacola Vaata postitustLOL..kinnitan, Mäsa tõmbas for fun põlvega kõhtu.
See polnud veel kõik, ca 23.00 ajal tegi ta "NFLi võtet" ja jooksis kohaliku 150kg regzi, Henni, maha.....ffs, Mäsale tuleks alkobänn panna :D
Comment
-
+1.Algselt postitas Junken Vaata postitustpeaks ka kellelegi "for fun" kannaga näkku lööma
Comment
-
tundub väga sõbralik tüüp :))Algselt postitas hotcocacola Vaata postitustLOL..kinnitan, Mäsa tõmbas for fun põlvega kõhtu.
Comment
-
M2sa on norm tegelane :D
Krdi kiirelt lennuki pilet ja kodumaale plaan on nii fhking v6imatu ikka.... Tra nu mille jaoks on vaja mitmeid tunde enne lendu bronn ??? Plaa kui on vabad kohad siis miks ma ei saaks seda v6tta ??????? T2iesti sick ikka... TILT TILT TILT!!!!
Comment
-
Et su nime saaks enne lendu kurjamite listiga võrrelda.Algselt postitas imthcplant Vaata postitustTra nu mille jaoks on vaja mitmeid tunde enne lendu bronn
Comment
-
Tiksusime õhtul linna peal Haliga ja leidsime Kivi eest täiesti mällaris Mäsa. Jõime edasi, kui siis härra otsustas ikka kasinni minna torkima. Tra, see Henn on ju mingi 150 kg vend, seda oleks küll oma silmaga näha tahtnud kuidas lennukit paneb :D
Btw, esimene asi mis Mäsa baais tellis baarmanilt: Ma tahaks, et mingi blondiin imeks mu M.unni laua alt. Häda pärast sobib ka brünett.
delirium tremens oli tõsiasi
Comment
-
mis ärkad siis nii vara :DAlgselt postitas leits Vaata postitustappikene kuiiii kehv on
Comment
TC
Comment