***Official tournament thread***

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzuu
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 445

Re: ***Official tournament thread***

Alati call v?

Full Tilt No-Limit Hold'em Tournament, 400/800 Blinds 100 Ante (9 handed) - Full Tilt Converter Tool from http://flopturnriver.com

Button (t28,133)
    SB (t11,565)
    BB (t48,592)
    UTG (t21,786)
    UTG+1 (t10,018)
    MP1 (t10,265)
    Hero (MP2) (t41,208)
    MP3 (t21,551)
    CO (t25,934)

Hero's M: 19.62

Preflop: Hero is MP2 with K, A
    3 folds, Hero raises to t1,600, 2 folds, Button calls t1,600, 1 fold, BB calls t800

Flop: (t6,100) A, Q, 2 (3 players)
    BB checks, Hero bets t3,200, Button raises to t26,433 (All-In), BB raises to t46,892 (All-In), Hero ?

Comment

• Vandalar
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3577

Alati kindlasti mitte, bi, olukord, vastased.

Comment

• Vandalar
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3577

Micro 6m turbo.
        Suht rämeda vea tegin täna ja panin ennast uskuma, et keegi siin value raiseks niimoodi kahe paariga nt. Fck nii nõme, oleks pidanud kauem mõtlema lihtsalt oleks aru saanud, et cmon can't be good here. Vist väga harva juhtuks, et vastasel siin midagi vähemat kui nuts on.
        Poker Stars No-Limit Hold'em Tournament, 250/500 Blinds (5 handed) - Poker Stars Converter Tool from http://flopturnriver.com/

BB (t37,036)
        UTG (t11,640)
        MP (t12,469)
        Hero (Button) (t23,915)
        SB (t16,820)

Hero's M: 31.89

Preflop: Hero is Button with J, J
        2 folds, Hero raises t1,000, SB calls t750, BB calls t500

Flop: (t3,000) 2, J, Q (3 players)
        SB checks, BB checks, Hero bets t1,650, SB calls t1,650, BB calls t1,650

Turn: (t7,950) A (3 players)
        SB checks, BB checks, Hero checks

River: (t7,950) 6 (3 players)
        SB bets t4,000, BB raises t10,000, Hero raises t21,205, SB calls t10,110, BB calls t11,205

Total pot: t64,470

Results below:
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
        Last edited by Vandalar; 07.01.14, 00:15.

Comment

• Looper
          Grinder
          • May 2013
          • 576

Algselt postitas Dzuu Vaata postitust
          Alati call v?

Full Tilt No-Limit Hold'em Tournament, 400/800 Blinds 100 Ante (9 handed) - Full Tilt Converter Tool from http://flopturnriver.com

Button (t28,133)
          SB (t11,565)
          BB (t48,592)
          UTG (t21,786)
          UTG+1 (t10,018)
          MP1 (t10,265)
          Hero (MP2) (t41,208)
          MP3 (t21,551)
          CO (t25,934)

3 folds, Hero raises to t1,600, 2 folds, Button calls t1,600, 1 fold, BB calls t800

BB checks, Hero bets t3,200, Button raises to t26,433 (All-In), BB raises to t46,892 (All-In), Hero ?
          Ise foldiks. Su stack 40+BB ja seal broke minna TPTK kahe vastase vast ei lähe kohe mitte.

Comment

• NhTyGgWp
            Julm Donk
            • Jul 2009
            • 89

Käsi eilselt Olympic Dealers Choice 10 rebuy turnalt Olümpias.

Rebuy on just läbi saanud. Mängime 7esi lauas. Villain1(ühe pokkerimängija naine) (stack 7k) on UTG, Villain2 (passiivne somm) (3,5k) BUTTON, Hero (Greatest player of all time) (7k) BB. Blindid 100/200. Texas.

UTG avab 500, BUTTON callib, BB leiab QQ ja reraiseb 1500, mõlemad callivad.
            Flop QTT - chk,chk,chk (Button teeb pumpfake, nagu pushiks)
            Turn 7, toob mastitõmbe - BB leadib 4600 potti 1100, UTG foldib, BUTTON callib.
            River 7, BB panustab 1500, BUTTON instafoldib.

Ma ei hakka esialgu rohkem kommentaare andma, kes mida pärast jaotust ütles. Eks osad said juba aru, kes Villain1 on? Igatahes arvamusi, mis Villain1-l oli; kuidas QQ mängis ja miks meeldis/ei meeldinud. Somm oli vait ja ei saanud aru, millega ta seal seikles.

Esialgu võib tunduda, et kõik standard, aga püant on Villain1 käsi ja dialoog, mis leidis aset pärast kätt.
            Last edited by NhTyGgWp; 07.01.14, 08:15.

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

vaata oma tekst üle, siis vastan.
              1. BB ei saa all in olla selles käes
              2. button(somm) jättis endale 900 järgi?
              ....

Comment

• vsiu100
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4253

Algselt postitas Dzuu Vaata postitust
                Alati call v?

Button (t28,133)
                SB (t11,565)
                BB (t48,592)
                UTG (t21,786)
                UTG+1 (t10,018)
                MP1 (t10,265)
                Hero (MP2) (t41,208)
                MP3 (t21,551)
                CO (t25,934)

teoorias võiks foldida? ise vist ei siidaks siiski.

Comment

• NhTyGgWp
                  Julm Donk
                  • Jul 2009
                  • 89

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                  vaata oma tekst üle, siis vastan.
                  1. BB ei saa all in olla selles käes
                  2. button(somm) jättis endale 900 järgi?
                  ....
                  1. Jep, all-in ajas segadusse, pidasin silmas all-in buttoni jaoks.
                  2. Jah umbes nii jättis alles.

Comment

• vsiu100
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4253

Pakun siis, et vil1 on Karita, tal oli JJ ja pani su täpselt käe peale ja "kiitis" su slowplayd.

Comment

• NhTyGgWp
                      Julm Donk
                      • Jul 2009
                      • 89

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                      Pakun siis, et vil1 on Karita, tal oli JJ ja pani su täpselt käe peale ja "kiitis" su slowplayd.
                      Jep, Karita. Good read, "kiitis", kui mingi algaja seda teeb, lasen kõrvust mööda, aga need pokkeritargutajad tuleb aeg ajalt liistule võtta, kui nüüd viisakalt väljendada.

Trollid (vahelduseks hateritele), jep ma peangi ennast The Greatest of All Time mängijaks.

Comment

• NhTyGgWp
                        Julm Donk
                        • Jul 2009
                        • 89

Fun Fact.
                        Mu kõrval SB foldinud Aare Sepp ütles peale käe lõppu, et foldis T7o, "Mul oli maja." Ja siis ma pidin näitama, härrale (et tegi hea foldi). Ilma selleta poleks seda dialoogi isegi vist tekkinud.

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Krt mul on meeles, et Aare Sepp mängs mu vastu huvitavalt. 15bb btn-lt raisib., ma suht any2 bb shoven kattes teda. Ta mõtleb mõtleb, viskab qq ära. ütlesin et hea fold oli KK...
                          Nüüd on vist Aare adjustinud korraliult ja KK+ calli puhul on langetanud calli range TT+,AK peale...

Comment

• NhTyGgWp
                            Julm Donk
                            • Jul 2009
                            • 89

Algselt postitas privador Vaata postitust
                            Krt mul on meeles, et Aare Sepp mängs mu vastu huvitavalt. 15bb btn-lt raisib., ma suht any2 bb shoven kattes teda. Ta mõtleb mõtleb, viskab qq ära. ütlesin et hea fold oli KK...
                            Nüüd on vist Aare adjustinud korraliult ja KK+ calli puhul on langetanud calli range TT+,AK peale...
                            Nii ja naa. Eks tal on mõni muuv varuks, nii kord kuus. Ja siis itsitab pihku, kui töötab ning kõik foldivad.
                            Mängis eile solid Aare style ja siis järsku 150/300 levelil, me Karitaga blindides stäkid tsirka 8k, open shoveb (Texas) 10k buttonilt. Huvitav millega (AKo vist)? Lunisin küll, et NH, et showdown, aga kavalaks läinud, ei näidanud.
                            Last edited by NhTyGgWp; 07.01.14, 09:45.

Comment

• NhTyGgWp
                              Julm Donk
                              • Jul 2009
                              • 89

Okei, mis seal ikka, räägin oma visiooni, miks ma nii mängisin ja avaldan dialoogi Karitaga.

Preflop ei pea selgitama, puhas value.
                              Flopi check, sest floppasin Worldi ja üritan, et vastased veidikenegi järgi jõuaks.
                              Turn 7, toob mastidraw. Panustan vähe, kuna pole vaja karta, et keegi kokku tõmbab, pluss proovin panna Karitat imelikku olukorda, kui tal on draw ja mõtleb – nii head oddsid, callin – ja tagant lükkab somm nupud (nagu ta flopil setuteatri stiilis imiteeris).
                              River 7, sommil nii vähe, et pole mõtet trikitseda, äkki callib 88, kuna nii palju investeerinud.

Karital oli muidu 57s. 35 bb käe alguses, üle laua (utg) panna on tagasihoidlikult optimistlik. Mida sa loodad saavutada? Oo hea deceptive hand, keegi ei tea, et mul on 57s. Reaalsuses sa floppad top paari üliharva, enamasti mingi gutshoti või 3. paari ja sul pole õrna aimugi kus sa oled. Tegin sulle isegi reraisega otsuse lihtsaks. 3Beti callimine on lihtsalt halb. Kas ma teen kunagi move utg reisi ja shordi flati vastu?

Dialoog

Pärast oma käe näitamist ütles Karita, et 7 on halb kaart bettimiseks. Paluks selgitust? Ehk siis pmst A (maybe K/J) on ainuke hea kaart, mida betin. Ja viimane kommentaar öelda lõpus, et „Kui sa oleks turni checkinud, siis ma oleks sulle riveris All-in pannud ja sa oleks mu stäki saanud.“ Ma ei tea, võibolla oli level ja tahtsid mind tilti ajada, aga tundus, et sa mõtlesid tõsiselt.

Isegi kui Karita näeb riverit, kas on mõtet reisida. Teoorias ma bettin kõik oma paarid 99+ ja AK, AQ vb isegi AJ. Millest sa siis valuet genereerid? Ja kas ta tõesti arvab, et ma stäkin seal AQ- ga ära, ju tal on KQ...
                              Last edited by NhTyGgWp; 07.01.14, 10:26.

Comment

• bi0hazard
                                Vana Tegija
                                • Jul 2010
                                • 1342

kui sa flopi seal checkid, siis ma ka turni ei betiks, täiesti lamp kaart, vaevalt et keegi improves = no value. + kui neil T on, siis saad nende stäki nagunii. river on see koht, kus tuleks juba juba value peale minna. pm sellise käega ongi see seis, et sa tahad, et vastased kokku tõmbaks, kui isegi on TT või midagi vastas, siis on, see on vältimatu olukord. rahad lähevad sisse nagunii. oleks mingit adekvaatset historyt ja sa maniac vms, siis hakkaks juba flopist paugutama, hetkel kui sind QQ peale pandi või ma ei saandki aru, kas näitasid ennem ja siis ütles, et ma arvasin, et sul QQ või misasja?

Comment

Working...