*** AMETLIK: MicroMillions III 15-25. november 2012 ****

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** AMETLIK: MicroMillions III 15-25. november 2012 ****

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
    ma ei saa aru lihtsalt. 3 ndl tagasi oli eestlane kõige kuulsamal ońline turniiril finaallauas. sa ei teinud isegi välja sellest. sinu poolt polnudki vaja märget. uudist oli vaja sinu poolt.
    Sorry ma ei jõua hoida kõigel silma peal ja teiseks online turniiride tulemusi kajastada tagantjärgi on kõige keerulisem:
    1. sa ei tea inimese nime
    2. sa ei tea käekulge
    3. sa ei tea üleüldse mis toimus

Kui turniir on replayeris, siis on sellest juba hilja kajastada. Seega artikkel jääb sisutühi ala: XXXX jõudis YYYY turniiril finaallauda ning võitis ZZZZ dollarit. Rohkem ei olegi midagi kirjutada, veel vähem lugeda ja sama asja saab teha foorumis ka ühe lausega ära.

Veel üks tähtis fakt: meie kasutajad eriti ei armasta lugeda artikleid/tulemusi, mis ei ole seotud meie kommuuniga.

PS! Ausalt öeldes IMO see ei ole ka eriti märkismiväärne. Lihtsalt facebookis like eesmärgil ma uudiseid ei tee ning nagu näed ta hit ei jäänud märkmata, aga samas ei tehtud ka kommuuni poolt sellest suurt numbrit jne. vaid viisakalt sooviti võitjale õnne.

Aa ja üks asi veel. Esmaspäevad on pokkeris ja foorumis kõige kiiremad ning prioriteedid on hoopis teised ning uudiseid teen ma vabast tahtest. Kui sa soovid, sa võid ju ise uudise template ära teha, saada mulle mailile ranka@pokkeriprod.com, vaatan üle, kas sobib ja edastan selle proofreadijale. See uudis oleks kindlasti sobinud - halba ei tee, kui on ära märgitud, aga suurt midagi puudu ei jää.

Comment

• rahvavaenlane
      Klubi Liige
      • Dec 2009
      • 3040

no okei. kui kellegi finaali jõudmine pole märkimise väärne, mis siis on? mis siis on üldse uudise läve kündmine?

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Mehel on miljon asja kaelal millega peab tegelema, normaalse venna valisid kelle kallal võtta.
        Nagu ta ütles, inimene teeb oma vabast ajast/tahtest neid teemasid. Vbl peaks asja üldse nagu osade uudistega tegema, et artikli eest peab maksma, atm teeb kodanik enda vabast ajast charityt.

Comment

• rahvavaenlane
          Klubi Liige
          • Dec 2009
          • 3040

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
          Mehel on miljon asja kaelal millega peab tegelema, normaalse venna valisid kelle kallal võtta.
          Nagu ta ütles, inimene teeb oma vabast ajast/tahtest neid teemasid. Vbl peaks asja üldse nagu osade uudistega tegema, et artikli eest peab maksma, atm teeb kodanik enda vabast ajast charityt.
          ei ma ei võta seda üldse pahast tahtest. lihtsalt inimene on sellisse saidi üles ehitanud, kus aegajalt on sellised uudised. lihtsalt mulle, kui igapäevasele külastajale tundub, et uudised on kaootiliselt valitud. aga see on siiski tema teema ja ei puuduta ei mind ega sind.

Comment

• Pumper
            Klubi Liige
            • Mar 2009
            • 2359

Elumuutvaid rahasid pole olnud, mõni eestlane cashib iga nädal ca 1k-10k daalaseid võite, pane endal radar püsti kui huvitet oled, arvan et pole kohustust kirjutada mingist micromiljonärist. Sama mis teha nl5 prodega intervjuusid top grinderite kõrval.

Comment

• kjmrc
              Pokkerihai
              • Aug 2009
              • 4541

Täna siis vb event 77 aga kindlasti mängin 78 :)

Comment

• rahvavaenlane
                Klubi Liige
                • Dec 2009
                • 3040

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
                Elumuutvaid rahasid pole olnud, mõni eestlane cashib iga nädal ca 1k-10k daalaseid võite, pane endal radar püsti kui huvitet oled, arvan et pole kohustust kirjutada mingist micromiljonärist. Sama mis teha nl5 prodega intervjuusid top grinderite kõrval.
                tra vaata mis tehakse siin. kõigepealt pannakse päits üles micromillionsi teemaga ja siis see sureb. samamoodi ka sheep mänguga. paavst kõigepealt innustub ja siis laseb teemal surra.

Comment

• donkament
                  Pokkerihai
                  • Apr 2009
                  • 1945

donkamentide uudised ei huvita väga kedagi imo, ise küll neid ei loe.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                    ei ma ei võta seda üldse pahast tahtest. lihtsalt inimene on sellisse saidi üles ehitanud, kus aegajalt on sellised uudised. lihtsalt mulle, kui igapäevasele külastajale tundub, et uudised on kaootiliselt valitud. aga see on siiski tema teema ja ei puuduta ei mind ega sind.
                    Obviously ma valin uudist ja proovin valida just neid, mis annavad külastajale kõige rohkem juurde ehk oleks tegu enamustele tuntud inimese/mängijana või meie kommuuni kasutaja. Vastasel juhul ma ju võiksin kirjutada iga esmaspäeva hommikul uudise, et vadim987 Venemaalt võitis selle nädala Sunday Millioni ning Erick_ACES UK-st võitis eelmise.

See uudis sai täpselt 0 tagasisidet ja mõnikümmend vaatamist. Ma nimetan seda aja ebaefektiivseks kasutamiseks, kui selliseid uudiseid kirjutada - õnneks seekord saadeti pressikas ja selle ülespanemine ei ole probleem.

Külaliste koha pealt öeldes: pisiuudised muutuvad tähtsaks siis, kui sait on ehitatud 100% reklaamile. Siis tuleb toota võimalikult palju, võimalikult laia ringkonnale erinevaid uudiseid, et hoida kontent pidevalt värskena, külaliste voog stabiilse/kasvamana. See mu eesmärk ei ole ja vabast ajast 8 tundi päevas uudiseid vorpida - seda luksust ma hetkel lubada ei saa.

Seega valin just neid uudiseid, mis on loetavamad, et mitte külaliste ega enda aega raisata.

EDIT: ideena oleks see muidugi väga huvitav, kui 100% kõik tegemised oleksid kajastatud, aga paraku on see sündinud juba heategevusliku projektina.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

OT ja kui uudistest veel rääkida, siis ühe uudise kirjutamine ei ole nii lihtne. uudise põhja, mida ma võiksin blogi või foorumisse kirjutada on kerge ja võtab 5-10 minutit. Aga siis ülelugemine, paranduste tegemine, õigete sõnade otsimine - see võtab juba rohkem aega. Edasi pildi leidmine, mingil määral natuke basic photoshoppimist, siis linkide lisamine, formaadi üle vaatamine. See võtab kuskil tunnikese.

See on ainuüksi uudise tegemine. Ennem seda pead sa leidma materjali - selle omale selgeks tegema. Kontrollima fakte ja vajadusel ka tõlkimine. See protsess võtab veel omaaja. Edasi läheb see proofreadimisse, millega hetkel tegeleb camu ja ma maksan talle muidugi selle eest väikest sümboolset tasu.

PokkeriProd.com väärtus ei tulene pealehelt ega uudistest vaid foorumist. Kuna uudistega kursis hoidmine ja üleüldse kirjutamine mulle meeldib, siis ma teen seda omast tahtest. See tähendab, et kui pealehte meil ei oleks, ei oleks uudiseid, siis tõenäoliselt foorumis väiksemat trafficut ei oleks.

Minu arvates kvaliteet, kui ka kvantiteet läinud paremaks, aga kuna me töötame hobikorras, siis paraku rohkem me pakkuda ei suuda ja saidile nagu pokerfuse.com, kus töötavad ka hobikorras inimesed, me ei jõua ligilähedalegi, sest puuduvad sarnased aktivistid.

Ei ole me ka filoloogid, arenemisruumi on tohutult, aga siiski ma leian, et tulemus praeguste resurside juures on rohkemgi, kui hea.

Comment

• supernova66666
                        Grinder
                        • Nov 2012
                        • 732

..
                        Last edited by supernova66666; 23.11.12, 20:54.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas supernova66666 Vaata postitust
                          ..
                          Valet vaatad: http://www.pokerstars.tv/poker-video...?channel_id=96

Comment

• supernova66666
                            Grinder
                            • Nov 2012
                            • 732

Leidsin juba, selle ka kustutasin posti.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Kes põhiturniiri mängivad? Mul täna turniiri mängimise isu, teen MM Põhiturniiri ja ka Olympic-Online's IPOPS3.

Comment

• rasmer
                                Vana Tegija
                                • Oct 2009
                                • 1306

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Kes põhiturniiri mängivad? Mul täna turniiri mängimise isu, teen MM Põhiturniiri ja ka Olympic-Online's IPOPS3.
                                Teen need 2 kindlasti ka.

Comment

Working...