Re: Non-Showdown Winnings - Miks, milleks ja kuidas?
Kahjuks ei ole kuna hakkasi antud stiili paar kuud tagasi alles rohkem kasutama ja harjumine võtab oma aja ja praegu on veel kindlasti non-sd winnings miinuses kuid eesmärk on plussi saada see küll ja kuna ma saan sitaks vähe respekti viimastel nädalatel siis on hakatud mind riveris raisima, mistõttu on non-sd kolinal alla kukkunud, proovin edukamalt kohaneda oma uue imidziga ja tulevikus masteriks saada. näha on, et imidz on kuldne praegu paljude regularide silmis - võib saada
ja kuigi ma olen võib-olla veidi LAG, siis mu stiil ei ühti päris sellega. ise ütleks, et olen proovinud Loose-agg ja loose passivat ühildada, milletulemusena tekitada imidz et ole spewy station, kes ei saa aru mida ta teeb - lihtsalt et oleksin ettearvamatu, mis on multitabler vastastele keeruline väljakutse ja seetõttu nad mind vähem bluffiksid
Algselt postitas Fortune
ja kuigi ma olen võib-olla veidi LAG, siis mu stiil ei ühti päris sellega. ise ütleks, et olen proovinud Loose-agg ja loose passivat ühildada, milletulemusena tekitada imidz et ole spewy station, kes ei saa aru mida ta teeb - lihtsalt et oleksin ettearvamatu, mis on multitabler vastastele keeruline väljakutse ja seetõttu nad mind vähem bluffiksid
Comment