*** Ametlik Stattide ja Graafikute analüüsi teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: *** Ametlik Stattide ja Graafikute analüüsi teema ***

Algselt postitas asdafasdf
    olen HEM'ist otsinud seda pilti, kuhu see peidetud on ? :(
    Loodan, et saan aru mida tahad

Peidetud pole midagi, alati saad lisada vastavat statti mida näha tahad + märgiga nimekirjast või siis vali reporti alt>leak buster-overall seal ka enamus välja toodud.

Comment

• asdafasdf
      Julm Donk
      • Jul 2009
      • 30

Algselt postitas TIGRANO
      Loodan, et saan aru mida tahad

Peidetud pole midagi, alati saad lisada vastavat statti mida näha tahad + märgiga nimekirjast või siis vali reporti alt>leak buster-overall seal ka enamus välja toodud.
      T6mbasin http://forums.holdemmanager.com/forumdisplay.php?f=10 reporteid juurde omale
      nyyd k6ik ok

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas asdafasdf
        T6mbasin http://forums.holdemmanager.com/forumdisplay.php?f=10 reporteid juurde omale
        nyyd k6ik ok
        Ok, tahtsid hoopis positsooni raportit ;D

Comment

• pkmarek
          Jube Noob
          • Oct 2008
          • 193

sooviks ka asjatundjate kommentaare enda stattide kohta
          26k kätt on NL2 ja 14K kätt on NL5

Comment

• mislinn
            Pokkerihai
            • Apr 2009
            • 1734

Okei, mis seal ikka, ei tahnud oma teemat siia teha, kuna siin keegi ei ole aktiivne ja tagasisidet ei tule, vähemalt eelmise korra kogemus oli selline. Aga teeme siis proovi.

Nii, ei ole oma mänguga üldse rahul ja postitan oma statsid ja graafiku, sest ise ei oska midagi ette võtta, tundub, et blindide mäng on korrast ära...aga palun hüva ja põhjendatud nõu. Mu statsid on suht nitised, kas peaksin losem olema? Kui jh, siis mis käed oleks vaja mis positsioonidele ranka pf tabelisse lisada?

Käsi pole küll just kõige rohkem, aga 53k põhjal midagi ikka peaks selgeks saama....

Ja siin mu töö siis on: :'(

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas mislinn
              Okei, mis seal ikka, ei tahnud oma teemat siia teha, kuna siin keegi ei ole aktiivne ja tagasisidet ei tule, vähemalt eelmise korra kogemus oli selline. Aga teeme siis proovi.
              Mis, mis? Said üle lehe täie kommentaare postitades statistika, kus sul oli ainult 2500 kätt.. Mida sa siis ootad?

Praegu tee rohkem jätkupanuseid ja töötle natuke agressiooni kallal. Väikestes limiitides callitakse liiga palju, liiga mõttetu kätega ning sa pead seda ära kasutama. Ja üleüldse, miks sa oma mängu tahad muuta, kui biidid seda 3PT/BB.....

Comment

• mislinn
                Pokkerihai
                • Apr 2009
                • 1734

Viimased 20k kätt on kõik halvasti läinud, kindlus endasse on kadunud ja mõtlesin, et küsin teiste arvamust...aga kui kõik on ilus, siis ma usun seda ja proovin edasi...

Teen jätkupanuseid pea iga kord peale flopi, kas peaksin 2nd barreleid vahel laskma, või mis mõttes?

Comment

• AshrakWhite
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 666

Algselt postitas mislinn
                  Teen jätkupanuseid pea iga kord peale flopi, kas peaksin 2nd barreleid vahel laskma, või mis mõttes?
                  kui teed 100% flop cbeti ja 0% (ilma käeta) turni Cbeti siis ka kõige dongim vend jagab ära ja hakkab sind pwnima turnil

Comment

• pkmarek
                    Jube Noob
                    • Oct 2008
                    • 193

aga minu stattide klohta kellegil mingi isiklik arvamus?
                    ootan soovitusi :D

Comment

• mislinn
                      Pokkerihai
                      • Apr 2009
                      • 1734

Algselt postitas AshrakWhite
                      kui teed 100% flop cbeti ja 0% (ilma käeta) turni Cbeti siis ka kõige dongim vend jagab ära ja hakkab sind pwnima turnil
                      Ei, ma ei tee turnil 0% cbeti, päris kindlasti kohe mitte ja ma ei tee ka flopis 100% cbeti...

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas mislinn
                        Mina loen hetkel välja, et sa teed jätkupanust ca. 30% ajast (First Action on the Flop After a Preflop Raise -> bet sul 27% ja raise 2%). Ütle sama sample peale Flop Continuation Bet täpne number.

Comment

• mislinn
                          Pokkerihai
                          • Apr 2009
                          • 1734

Algselt postitas ranka
                          Mina loen hetkel välja, et sa teed jätkupanust ca. 30% ajast (First Action on the Flop After a Preflop Raise -> bet sul 27% ja raise 2%). Ütle sama sample peale Flop Continuation Bet täpne number.
                          84,67% (1491/1761), üldiselt ei tee cbeti ainult siis kui vastaseid on rohkem kui üks...

Comment

• levis
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1557

Algselt postitas pkmarek
                            aga minu stattide klohta kellegil mingi isiklik arvamus?
                            ootan soovitusi :D
                            NL2 ja NL5 vist päris ühte patta ei saa panna, sest reeglina NL2 on täis VPIP 30+ vastaseid, aga NL5 on juba hulga rohkem tight ja seeläbi peaks muutuma ka meie mäng. NL2 peal preflop rohkem loose ja passiivsemalt, vaatame igasugu vähegi suited connectorsite ja paarikestega odavalt flopi ära ning kui pihta saame, siis tihti keegi maksab. Isegi open-limp on täiesti omal kohal NL2 peal. Monster kätest pigistame juba preflop viimast ja mingi 4xbb+1bb limperi kohta reegli unustame ära, tihti tuleb tõsta ikka palju rohkem, et vastaste ridu hõrendada. Ma arvan, et VPIP võiks olla ikka julgelt 15+ ja PFR ei pruugi olla suurem kui 5.
                            NL5 on juba teine ooper ning vastased rohkem TAG, seega muutub olulisemaks positsioon ning mäng tuleb muuta agressiivsemaks. Ei saa enam nii julgelt EP'st marginaalseid käsi mängida ning LP'st tuleb hakata limpereid isoleerima ning isegi cbet hakkab sellel limiidil tasapisi toimima.

Comment

• reigo
                              Julm Donk
                              • Jul 2009
                              • 97

Tere!
                              Enne graafikute juurde jõudmist räägiks väheke endast (kuna kõik eelnev kindlasti mõjutab ka praegusi tulemusi).Olen mänginud pokkerit üle kahe aasta ja selle käigus peamiselt turniire. Turniiride kõrvalt olen mänginud ka cashi, kuid mitte eriti tõsiselt (palju shortstackina ja peaaegu alati üle oma bankrolli). Üle viie laua varem tavaliselt ei mänginud. Käed, mille kohta on graafikud, on aga mängitud 8-16-l laual(MT ratio on 10,9). Kogu statistika korjamine ja kasutamine on minu jaoks küllaltki uus asi (PT3 sai trialina tõmmatud poolteist kuud tagasi). PT3 tõmbamisega mõtlesingi, et tuleks korralikult õppida ja saada ka rahalauas võitvaks mängjaks. Sai siis 40k+ kätt läbi mängitud ja ka plussi jäädud, kuid kindlasti võiks see pluss olla hoopis suurem kui ta on. Vigu on mängus kindlasti väga palju. Ise väga hästi neid tulemusi analüüsida ei oska ja seega loodan teie abile. :)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• mislinn
                                Pokkerihai
                                • Apr 2009
                                • 1734

Ma ei ole küll mingi pro, aga ma soovitaks natuke oma käte ranget suuremaks ajada, teha rohkem pf raise..

Comment

Working...