*** Ametlik Stattide ja Graafikute analüüsi teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • bluetramm
    Julm Donk
    • Aug 2009
    • 74

Re: *** Ametlik Stattide ja Graafikute analüüsi teema ***

Sul on PFR sama igas psoitsioonis, kui EP ja MP on PRF 12% ok, siis CO ja buttoni pealt hakka rohkem käsi mängima ehk julgemalt varastama blinde. CO võiks mingi 18% ringis olla ja button 20%+

Teine asi on see, et su VPIP/PFR vahe on liiga suur, ehk sa callid teiste raise liiga palju poolkõvade kätega ning pead lihtsalt alla andma, kuna ei hiti floppi ja pead cbeti peale foldima. Kui hitid, siis saad pähe nõrgema kickeriga vms. Big blindi peal ürita rohkem foldida kehvemad käed või siis restealida/3bettida Ax kätega

Comment

• marxx762
      Räme Fish
      • Mar 2013
      • 13

Veel näpunäiteid, uus kuu puhas leht ees. Peab hakkama kuuma andma.

Comment

• reggie
        Pokkerihai
        • Jun 2009
        • 1705

Esiteks SB 21/11 on suht räige gap, compliidi vähem,steal, resteal rohkem, tableselect ja ära istu maha kuhu juhtub. BB peal callid liiga palju ja annad enamasti c-beti peale alla, 3bet kõvasti kõrgemaks. BTN 21/14, mul on full ringis see kohati 30/25, kui blindidel on ebamugav vastane siis saad alati lauda vahetada, vägisi pole vaja. EP,MP saad tihti 3beti otsa, maksad selle kinni ja foldid cbetile? 4bet rohkem ja kasuta hudi ära,selleks see ongi, et teiste nõrkusi enda kasuks pöörata. Squeeze, fold to 3bet, coldcall statid ei tee ka paha ja üldiselt tundub, et fr peaks paremini sobima nende numbrite põhjal.

Comment

• pikk28
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 6695

imo see peakski Fr olema (vaata reggi early ja middle käte arvu).

Comment

• kristjan88
            Räme Fish
            • Mar 2010
            • 10

Tere
            Mängin starsis NL 10 ja lisan enda statistika ja sooviks teada mis valesti on või mida saaks parandada ,et mäng paremini toimiks.

Ette Tänades
            Kristjan

Comment

• pikk28
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 6695

kle, mis teed?

Comment

• Konso
                Grinder
                • Nov 2009
                • 936

Algselt postitas kristjan88 Vaata postitust
                Tere
                Mängin starsis NL 10 ja lisan enda statistika ja sooviks teada mis valesti on või mida saaks parandada ,et mäng paremini toimiks.

Ette Tänades
                Kristjan

move up

Comment

• marxx762
                  Räme Fish
                  • Mar 2013
                  • 13

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                  Esiteks SB 21/11 on suht räige gap, compliidi vähem,steal, resteal rohkem, tableselect ja ära istu maha kuhu juhtub. BB peal callid liiga palju ja annad enamasti c-beti peale alla, 3bet kõvasti kõrgemaks. BTN 21/14, mul on full ringis see kohati 30/25, kui blindidel on ebamugav vastane siis saad alati lauda vahetada, vägisi pole vaja. EP,MP saad tihti 3beti otsa, maksad selle kinni ja foldid cbetile? 4bet rohkem ja kasuta hudi ära,selleks see ongi, et teiste nõrkusi enda kasuks pöörata. Squeeze, fold to 3bet, coldcall statid ei tee ka paha ja üldiselt tundub, et fr peaks paremini sobima nende numbrite põhjal.
                  Jah, tihti on tõesti nii, et on mingi suited connector pildid nt aga vastane on suhteliselt agro, siis tõesti olen enamasti loobunud kui flop mingit tõmmet ei anna või kui pihta ei saa. Fold to 3 bet-i stati kasutan, aga kuidas panna enda kasuks tööle squeezi ja cold calli?Et mis ma nendest kahest näitajast välja võiksin siis enda jaoks lugeda? fold to 3bet on protsentuaalselt normaalne juba kuskil 50+% ? nl5-s (mida ma hetkel mängin) ja nl10-s mõlemad fr, on väga palju cold call-e.

Tänud info eest.

Comment

• reggie
                    Pokkerihai
                    • Jun 2009
                    • 1705

Pidasin silmas seda, et võiksid tuua need statid enda mängu iseloomustamiseks. Fold to 3bet on sõltuv su enda mängust, seda ei saa üheselt võtta, 7/4 niti jaoks on 50% palju. Teiseks agro vastu pigem mängiks K2-te kui 89s. Mänguliselt ei tohi kunagi ära unustada seda, et flopi tabab märkimisväärselt harvem kui pihta saad. See kehtib absoluutselt kõigile, seepärast ongi oluline positsiooni hinnata, isoleerida ja varastada.
                    Last edited by reggie; 06.05.13, 15:35. Põhjus: Trükiviga

Comment

• CageB
                      Räme Fish
                      • May 2013
                      • 6

Tere. Olen online pokkeriga tegelenud pea 2 kuud, millest rahalauda olen mänginud umbes kuu. Äkki keegi targem oskaks välja tuua minu leakid ning millest tuleb minu graafik sellina nagu ta on. Mõistan et sample on väga väike veel, aga sooviks vead võimalikult kiirelt välja juurida. Kui ma vaatan teiste inimeste graafikuid siis enamasti on need sujuvalt üles või alla, non SD läheb sujuvalt alla 0 ja SD oma üle või siis seal läheduses ning C won ja All-in EV kuskil seal vahepeal üksteise lähestiku. Minu graafik on täielik pudru ja kapsad minu jaoks.

Mai kuu graafik.

Statsid.

Mänguks on NL2 FR.
                      Last edited by CageB; 19.05.13, 09:12.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas CageB Vaata postitust
                        Tere. Olen online pokkeriga tegelenud pea 2 kuud, millest rahalauda olen mänginud umbes kuu. Äkki keegi targem oskaks välja tuua minu leakid ning millest tuleb minu graafik sellina nagu ta on. Mõistan et sample on väga väike veel, aga sooviks vead võimalikult kiirelt välja juurida. Kui ma vaatan teiste inimeste graafikuid siis enamasti on need sujuvalt üles või alla, non SD läheb sujuvalt alla 0 ja SD oma üle või siis seal läheduses ning C won ja All-in EV kuskil seal vahepeal üksteise lähestiku. Minu graafik on täielik pudru ja kapsad minu jaoks.

Mai kuu graafik.

Statsid.
                        Lisa stattide totalid.

Comment

• CageB
                          Räme Fish
                          • May 2013
                          • 6

Lisasin statsid kokku ka pildile.
                          Kuidas ma saan pilti lisada, et jääks pilt väikselt näha ning kui vajutan kollasele ribale "Kliki sellel real, et näha täissuuruses pilti." siis avab suurelt?

Comment

• reggie
                            Pokkerihai
                            • Jun 2009
                            • 1705

Tekita natuke suurem sample, selle põhjal pole võimalik eriti mingeid järeldusi teha, siin võib juba kaks kaotatud panka asja mõjutada. Blindide kaitse on olematu, fold to steal 90% tähendab seda, et iga tont, kes korra midagigi pokkerist kuulnud on, varastab su blinde nii kuis jõuab. Teiseks co,btn on liiga tight, varasta julgemalt. Kolmandaks Ranka tabel-kasuta seda. Täiesti olematu 3bet, 95% cbet on samuti leke, sest tähelepanelik vastane näeb seda ja kasutab enda huvides. SB 13/3 on kole, jällegi ranka tabel.

Comment

• CageB
                              Räme Fish
                              • May 2013
                              • 6

VPIP tundub küll kuidagi jube madal olevat, aga hetkel käte range on täpselt see mis on ranka tabelis. Ainuke erinevus on et väikesi paare eestpoolt limbin/callin kuni 5-10% enda/vastase stackist, kui flopis missin seti siis check-fold. Aga BTN vargusi ja blindide kaitse kohta üritan infot hankida ja selgeks teha. Tänud!

Comment

• Emma
                                Grinder
                                • Mar 2013
                                • 529

Algselt postitas CageB Vaata postitust
                                Ainuke erinevus on et väikesi paare eestpoolt limbin/callin kuni 5-10% enda/vastase stackist, kui flopis missin seti siis check-fold.
                                Miks see Su arust hea mõte on?

Comment

Working...