*** Ametlik Stattide ja Graafikute analüüsi teema ***
Collapse
X
-
Re: *** Ametlik Stattide ja Graafikute analüüsi teema ***
Tere. Mängin juba mõnda aega nl25 starsis. Oleks tore, kui aitaksite välja tuua mul mõned leakid, et muuta oma mängu paremaks. Viimased ~5k kätt on tabanud downswing + shit card run (need käed olid just motivatsiooniks, miks ma selle teema tegin). Kindlasti olen ma tight ja teen vähe 3-bete, kuigi ma arvan, et need pole ainukesed leakid ja BB/SB kaotused ka väga õige ei paista olevat.Laeksin siia üles heameelega oma statsid ja graafiku ning Teie võiksite anda tagasisidet, mida ma oma mängus muuta võiksin
Statsid ja graafikud siis:

Tänud ette ära !!Last edited by Rokkar19; 23.11.10, 12:14.
Comment
-
Mis esialgu silma jääb on see, et VP/IP ja PFR vahe on liiga suur, liiga palju completed näiteks SB pealt.
Teiseks suuremaks veaks näen, et stealile foldid liiga tihti ja ise stealid ülivähe. Steal võiks olla tublisti üle 20ne.
Need paar muudatust peaks su mängu kindlasti parandama.
Kuna FR nl25 on suht nit regulare täis võiksid tsips loosem ka olla aga eks see tuleb mängukogemuse käigus. Ideaalis 15/13 või 14/12 statsid ma pakun võiksid olla.
Comment
-
Tee endale positsiooni mäng selgeks. Hämmastav, et nii nitise hilise positsiooniga üldse võimalik kasumit on näidata. BTN, CO rangele pane 10% kindlasti otsa. Rangena kirjeldades siis, kõik paarid, kõik kaardikombinatsioonid milles on kaardid suuremad kui T, suited connectorid 56s+, Suited ässad ning isegi suited kunnid. NING kui nitid on blindidel siis ära kaarti vaata varastama minnes.
Comment
-
1. Preflopis rohkem tõsteid teha
2. Rohkem blinde stealima ja rohkem ka callima, kui D,CO, MP3 betivad. Varastan nitidelt olenemata mis mul käes on.
3. Pisut loosim olla, eriti positsioonis olles.
Ehk siis uued sessid üritan rohkem nende järgi mängida.
Tänud !Last edited by Rokkar19; 23.11.10, 12:23.
Comment
-
Selle callimisega ole ettevaatlik esialgu see on sul suht ok, aga rohkem tõstetega mängu sisse jah. Steali stats pane HUD`i, siis näed kes varastab palju ning kes lasevad endalt varastada.Algselt postitas Rokkar19 Vaata postitust1. Preflopis rohkem tõsteid teha
2. Rohkem blinde stealima ja rohkem ka callima, kui D,CO, MP3 betivad. Varastan nitidelt olenemata mis mul käes on.
3. Pisut loosim olla, eriti positsioonis olles.
Ehk siis uued sessid üritan rohkem nende järgi mängida.
Tänud !
Comment
-
Tervist kõigile!
Panen siia oma statsid ja graafiku. Ootan eelkõige sisukaid kommentaare, mis on leakid ja mida võiks veel paremini teha. Antud hetkel tundub, et asi toimib (või on see lihtsalt heater?), kuid ei tea kas toimib nii ka NL25. Sest kui sama hästi NL10 edasi läheb siis tahaks mingi nädala pärast NL25-e mängima hakata, mul oli kuskil 15K kätt veel HEM-is aga need kustusid minu enda vea tõttu ära kui arvutile format c tegin.
Tegemist on FullRingiga. Tean, et sample on väike...kõigest 6K kätt aga asi seegi. Suured tänud ette ära kes viitsivad asja uurida( eriti need kellel Nl10/25 lävepakk on juba ületatud).

Comment
-
pole küll sisutihe post, aga no pea 26bi 6000käega.. see on unreal hiiter mees.
Mõtle nüüd palju sa üldse coolereid oled selle ajaga saanud või suckoute..too EV joon ka välja..tahaks seda hirmsasti näha.
Ja no leakid kus oled liiga loose SB pealt ja samas cutoff väga tight..no sellise mänguga ei saa kuidagi nii head winrate ilma hiiterita.
Ja 42bb/100.....see pidu ei kesta kaua
Tavaline on mingi 8-10bb/100 ja seda HEA mänguga pikas perspektiivis.
Comment
-
Lisan ka All-in EV. SB VPIP on sellepärast nii kõrge, et stealin ja restealin(kui on ees villane kel steal%30+) suhteliselt palju selle pealt, eriti siis kui tagant mingit beti ei ole ja BB-l on vastane kelle fold to steal on 90+. Ja veel karistan limpareid sellega, Kui on 1-2 limparit siis vaatan mängijate järgi(loomulikult vaatan ka kaarte) kas tasub tõsta või mitte ja kui tõstan siis panen 4BB+1BB+1BBOOP limpari kohta. Ühesõnaga olen väga agressiivne.
EV joon siis (allpool winningsi joont aga noh, need käed mis mul ära kustusid, oli EV joon ikka tunduvalt üleval pool jällegi=)
Comment
-
Terv,
viimasel ajal rohkem mänginud kui õppinud ja mäng on väga ära vajunud. panen siia viimased 35k kätt.
1. full ring(2-10)
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
2. SH (filter: 2-3 mängijat)
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
väga hea oleks kui ütleksite, millised võiksid hetkel puudulikud väärtused olla ideaalis.
mis võiks olla 2-3 mängijaga mu statid umbes(vpip, pfr).Last edited by con; 27.11.10, 13:03.
Comment
-
tunnen et suudan biitida, tahax mingeid boonuseis hoorata ja üles grindida, agaaaa eile oli nii sitt päev et tahaks advice kust leake leida, SAMPLE ON VÄIKE MA TEAN aga no suurt leake ikka näeb ju
fold blinds liiga suur? või nl10 võib olla selline? steal%? river af? vpip blindidest jamisveel halphalphalp
nl5

nl10

loodan et ei lähe busto lähipäevil :S

POSITIOONID nl5-nl10 muidu sample liiga väike
Last edited by suitsutihane; 06.12.10, 14:38.
Comment
-
Lisasin BB fold to steal, aga mis ´see number olema peaks, kui on mõtet tõsta? mingi 80-90-nega?Algselt postitas Konso Vaata postitustSelle callimisega ole ettevaatlik esialgu see on sul suht ok, aga rohkem tõstetega mängu sisse jah. Steali stats pane HUD`i, siis näed kes varastab palju ning kes lasevad endalt varastada.
Comment
Comment