HUSNG üldine arutlusteema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: HU korner

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust

Full Tilt No-Limit Hold'em, 115 Tournament(2 handed) -
    Oi, seda on kohe tore vaadata, et sa oma limiidil tagasi nii ruttu.

Nh

Comment

• Oliver
      Julm Donk
      • Jul 2010
      • 79

r2im ma annan sulle veits n6u ka. long run bad beat mentaliteet tekitab sinu kehal ja meelel juba sellise ooteseisundi, kus oled valmis tilti minema kui sinu n8. pistikut vajutatakse... tilt iseenesest, kas siis passiivne v6i aktiivne on tuju ka olemine mis su kehale ei meeldi ja mida sa tahad subconsciously v2ltida - sellest siis see tydimus ja tylpimus jne (mis v2ljendub m2ngida mitte tahtmises ehk siis sa ei pane ennast seisukorda kus v6id taas failida/tiltida).
      et parandada seda pead sa seadma endale eesm2rke mida saad saavutada ja seega harjutada ennast 'succeedima' ja saades selle rytmi muutub su mindset juba tugevamaks ja m2ng paraneb ja tilt kahaneb. ehk siis, sea endale mingid lihtsad eesm2rgid ja t2ida need ja usu mind su m2ng hakkab ylespidi minema.

Comment

• räim
        Jube Noob
        • Jun 2009
        • 135

Algselt postitas Oliver Vaata postitust
        r2im ma annan sulle veits n6u ka. long run bad beat mentaliteet tekitab sinu kehal ja meelel juba sellise ooteseisundi, kus oled valmis tilti minema kui sinu n8. pistikut vajutatakse... tilt iseenesest, kas siis passiivne v6i aktiivne on tuju ka olemine mis su kehale ei meeldi ja mida sa tahad subconsciously v2ltida - sellest siis see tydimus ja tylpimus jne (mis v2ljendub m2ngida mitte tahtmises ehk siis sa ei pane ennast seisukorda kus v6id taas failida/tiltida).
        et parandada seda pead sa seadma endale eesm2rke mida saad saavutada ja seega harjutada ennast 'succeedima' ja saades selle rytmi muutub su mindset juba tugevamaks ja m2ng paraneb ja tilt kahaneb. ehk siis, sea endale mingid lihtsad eesm2rgid ja t2ida need ja usu mind su m2ng hakkab ylespidi minema.
        Kõigega nõus.
        Ainult, et tõesti rääkisin puhtalt race tüüpi kätest, kus ma olen ees ja ma kaotan nad sagadamini kui võidan 60/40 on pigem 40/60 ja kui olen taga siis ei ole mitte nt 30/70 vaid 10/90 vähemalt, flipid 30/70 heal juhul ja kui selline asi, meeletud coolerid ja setupid ühel laual HU mängides kestavad juba mingi 8 kuud. Miks ma siis varem(8kuu jooksul) pole virisenud, kui ma viriseja tüüp olen?

Enne seda kui ma veel eriti midagi HU ei teadnud suutsin neid donkleveleid beatida või vähemalt BE mängu teha. See jutt tundub tüüpiline ja olen selle kõik arvesse võtnud. Kõik hakkavad rääkima sellest, et mul pole skilli ja olen kaotav mängija ja süüdistan halba jooksu. Ma arvan, et see jooks oleks tõesti huvitav uurida pokkeri statistikutele?
        Lõpuks tekkis ikkagi küsimus, et kas keegi on midagi kuulnud nii pikadest HU mõõnadest? mida keegi näinud-kuulnud on, et kas peab juba otsima sensitiivi, kes needuse maha võtaks

Comment

• räim
          Jube Noob
          • Jun 2009
          • 135

Ma ei tea, kas Starsil on infi, et ma nende scammi päevavalgele tirisin aga on juhtund midagi mida pole iidamast aadamast näinud - võitisn 10 mängu järjest, seal sees mitmeid flippe, JJ vs 77 ei kaotanud setile jne. See jada katkes traditsioonilise flopatud rea otsa sattumisega, antud juhul 2 paariga.
          Käepostituse harjutuseks toon ta ära.
          Kas oleks olnud võimalik kuidagi foldi leida?
          Vastane oli suht solid, nagu ka mina. üritas vahel nõelata õhuga, aga muidu kas cooler?

PokerStars No-Limit Hold'em, 2.09 Tournament, 15/30 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB (t1830)
          Hero (BB) (t1170)

Hero's M: 26.00

Preflop: Hero is BB with 9, 7
          SB calls t15, Hero checks

Flop: (t60) 7, 3, 5 (2 players)
          Hero checks, SB bets t60, Hero calls t60

Turn: (t180) 9 (2 players)
          Hero bets t120, SB raises to t1740 (All-In), Hero calls t960 (All-In)

River: (t2340) 4 (2 players, 2 all-in)

Total pot: t2340

MIks vastase kätt ei näita?
          muidu oli 64
          Last edited by räim; 28.09.10, 20:59.

Comment

• andu_andu
            Pokkerihai
            • Jan 2009
            • 4050

Algselt postitas räim Vaata postitust
            Kõigega nõus.
            Ainult, et tõesti rääkisin puhtalt race tüüpi kätest, kus ma olen ees ja ma kaotan nad sagadamini kui võidan 60/40 on pigem 40/60 ja kui olen taga siis ei ole mitte nt 30/70 vaid 10/90 vähemalt, flipid 30/70 heal juhul ja kui selline asi, meeletud coolerid ja setupid ühel laual HU mängides kestavad juba mingi 8 kuud. Miks ma siis varem(8kuu jooksul) pole virisenud, kui ma viriseja tüüp olen?

Enne seda kui ma veel eriti midagi HU ei teadnud suutsin neid donkleveleid beatida või vähemalt BE mängu teha. See jutt tundub tüüpiline ja olen selle kõik arvesse võtnud. Kõik hakkavad rääkima sellest, et mul pole skilli ja olen kaotav mängija ja süüdistan halba jooksu. Ma arvan, et see jooks oleks tõesti huvitav uurida pokkeri statistikutele?
            Lõpuks tekkis ikkagi küsimus, et kas keegi on midagi kuulnud nii pikadest HU mõõnadest? mida keegi näinud-kuulnud on, et kas peab juba otsima sensitiivi, kes needuse maha võtaks
            selles point ongi, et nii pikka aega kaotada EI OLE VÕIMALIK VÕITVAL MÄNGIJAL juustuburgerite peale mängides

Comment

• räim
              Jube Noob
              • Jun 2009
              • 135

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
              selles point ongi, et nii pikka aega kaotada EI OLE VÕIMALIK VÕITVAL MÄNGIJAL juustuburgerite peale mängides
              Ikka nagu möödarääkimine, mina enam selgemalt ei oska väljendada. Ma ei räägi rahast ega tildist ega skillist, vaid kaartidest. vbl oleks pidanud ikkagi HEMi tirima käed ja sealt statistikat välja tooma OK:)

Comment

• Oliver
                Julm Donk
                • Jul 2010
                • 79

pead aktsepteerima et sul v6ib mitte 6igus olla isegi kui oled endas 100% kindel. nii lihtne ongi

Comment

• Godspeed_EJ
                  Klubi Liige
                  • Nov 2009
                  • 3049

pead aktsepteerima et sul v6ib mitte 6igus olla isegi kui oled endas 100% kindel. nii lihtne ongi
                  in b4 räim calls ju inimrämps

Comment

• räim
                    Jube Noob
                    • Jun 2009
                    • 135

mida mõtled ?
                    Last edited by räim; 28.09.10, 21:31.

Comment

• räim
                      Jube Noob
                      • Jun 2009
                      • 135

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                      in b4 räim calls ju inimrämps
                      ????????????????????

Comment

• Godspeed_EJ
                        Klubi Liige
                        • Nov 2009
                        • 3049

????????????????????
                        Algselt postitas räim
                        ÄRA MÖLISE INIMÄRMPS. Selle asemel, et oma mõttetu post lisada võiksid homoparaadile minna ja sa paistaks ka targem välja.
                        Lühike mälu.

Comment

• Fabulous
                          Pokkerihai
                          • Jan 2010
                          • 2674

Keegi HUSNG Standard Membershipi tahab mitme peale teha? Mõtlesin, et oleks vaja videoid tõmmata ja kui mitme peale teha, tuleb kasumlikum. Kui keegi on huvitatud, siis saatke PM palun.

Comment

• räim
                            Jube Noob
                            • Jun 2009
                            • 135

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                            Lühike mälu.
                            Kas solvas või? no äkki mõtled enne teinekord kui hakkad isatsema võõra inimesega. Ma peegeldasin ainult sind ennast. Ära unusta, et postitajate taga on päris inimene.

ja mis: in b4 räim calls ? räägi eesti keelt, äkki ma saan aru

Comment

• Oliver
                              Julm Donk
                              • Jul 2010
                              • 79

mida mõtled ?
                              seda, et isegi kui sa oled 100% kindel et sa alati kaotad flipid ja sul on 8 kuud kestev bad run, v6ib olla v6imalik et sul on tekkinud enese teadmata n8. underlying krooniline tilt mis v6imendab/pikendab su situatsioonilist paha jooksu.
                              tegelikult oleks tore lahendus sulle et osta hem, hakka trackima oma m2ngu ja alusta nii8elda nullist. unusta k6ik viimane 8 kuud ja su good run algab nyyd :D

Comment

• Godspeed_EJ
                                Klubi Liige
                                • Nov 2009
                                • 3049

Kas solvas või? no äkki mõtled enne teinekord kui hakkad isatsema võõra inimesega. Ma peegeldasin ainult sind ennast. Ära unusta, et postitajate taga on päris inimene.

ja mis: b4 räim calls ? räägi eesti keelt, äkki ma saan aru
                                Solvas? Oh ei. Imestas pigem, kuidas sa nii rumal võid olla ja uhke ka veel selle üle.

Sa võid ju jahuda kõigile oma kurba saatust ja rääkida sellest, kuidas sa saad ainult biite 8 kuud järjest. Sulle on korduvalt üritatud öelda, et cheeseburger tasemel ei saa sa saada 8 kuud biite. Su mäng on sitt, seal on leake. Sa nüüd oma egost üle, õpi mängima ning ära kisenda nagu väike laps inimeste peale, kes sind aidata tahavad.

Mingit isatsemist mu postitustes pole olnud.

Kui tahad siiani HU teha, et oma võimekust tõestada, siis palun, PLO for rollz.

Comment

Working...