HUSNG üldine arutlusteema
Collapse
X
-
Re: HU korner
Well su käsi lugedes tekkis algul suur himu lihtsalt öelda, et palun postita oma bad beadid mujaleAlgselt postitas udikaz Vaata postitustNo ta ei olnud sellist donkamist teinud ei enne seda kätt ega ei ole seda ka rohkem 2,5k käe jooksul teinud
. Sellepärast panigi mõtlema selline situatsioon.
. Top Pair Top Kicker + Nutflushdraw ei näe ma never ever foldi.
HU Cashi jaoks on kusjuures eraldi teema ka tehtud ;D .
Edu laudades.
Comment
-
Lugesin, et see heads up korner ja panin käed siia. Kuidas ei näe foldi. kui sa tead et oled 65/35 taga siis pot on 9$ milleks callida full stack, et selles veenduda(imo on see raha põletamine)?? Sellepärast ma ei pannudki tulemusi alguses, sest tahtsin teada lihtsalt mida teised sellest olukorrast arvavad. Ehk annad siis lingi kuhu heads up cashi käed üles saaks panna, sest mina seda searchiga ei leidnud.Algselt postitas $$$ Vaata postitustWell su käsi lugedes tekkis algul suur himu lihtsalt öelda, et palun postita oma bad beadid mujale
. Top Pair Top Kicker + Nutflushdraw ei näe ma never ever foldi.
HU Cashi jaoks on kusjuures eraldi teema ka tehtud ;D .
Edu laudades.
Tundub, et tuleb ikka oma päevik teha ja mõned negatiivsed tegelased seal keelu alla panna.
Comment
-
lol at negatiivsed tegelased.
ja palun, paar teemat allpool ;D .
http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=3410
Comment
-
Oleneb vastasest ja tema preflop handrangest, kuna see on suhteliselt matsi alguses ja blindid väikesed, siis võib eeldada, et saad calli üsna suurelt handrangelt ja flopis enamasti mingi ülekaart ja OOP raske mängida. Kuna sa tast midagi ei tea, siis 4beti peale oled raske otsuse ees. 3bet 99-ga ei ole muidugi kunagi vale, aga madalamates limiitides vastased ei loe sinu käsi, nemad vahivad boardi ja oma käsi, niiet ka sul oleks mõtekam oma poolkõvade kätega enne flop ära vaadata ja sealt edasi tegutseda.Algselt postitas SpreeXXL Vaata postitust99-ga sa ei teeks 3-beti?
Comment
-
lol@$$$.Algselt postitas $$$ Vaata postitustlol at negatiivsed tegelased.
ja palun, paar teemat allpool ;D .
http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=3410
tänud lingi eest.
Comment
-
Im in.Algselt postitas andu_andu Vaata postitustlol, avastasin just, et 3h 45 min pärast mini FTOPS HU event :D Kes mängib veel ?
Comment
-
-
Kahjuks polnud sul õnne seekord, full jep.Algselt postitas mkva Vaata postitustMh. Miks ma ei leia seda :s Palju seal BI on?
E: full ju
Comment
-
Aiaiai, ilmselt 178 venda ei vajuta kogemata sellele nupule enam:S unlucky.Algselt postitas andu_andu Vaata postitustfk off. Kogemata vajutasin unregister nupu peale "tõe hetke" vaadates ja waiting listis 178. unreal närvi ajab juu.
Comment
-
Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $50(BB) Full Tilt
($1,252)
Hero ($4,748)
Dealt to Hero Q
K
Hero raises to $100, calls $50
FLOP ($200) 9
3