Microlimiidis KKga saad 4beti, aga mitte AI

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nomerlot
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 2233

Microlimiidis KKga saad 4beti, aga mitte AI

ma tean jah neid arutlusi, et kes PF KK foldib, see on pikas perspektiivis kaotav mängija jne, ent...

Ma olen viimasel ajal aina rohkem tähele pannud, et kui sa istud PF KK-ga ja sind 4betitakse, aga mitte AI, vaid kuni 3x ja vastane on keskeltläbi decent, ei donkaja ega üliagro, siis callida võid pigem uudishimust, suht raudpolt, et AA vastas.
    Just see, et 4bet pole AI, on mu meelest kindlaks märgiks, et ise ei kardeta midagi, sind tahetakse kindlalt AI saada, mitte oma nuppude lükkamisega foldima sundida.

Ma räägin just madalatest limiitidest, kõrgemal võib jah mingi metagame käia, ei saa kindel olla.

Mis arvate?
  • HU grinder
    Vana Tegija
    • Feb 2010
    • 1002

Re: Microlimiidis KKga saad 4beti, aga mitte AI

Kinnitan.

Comment

• K2snakas
      Pokkerihai
      • Feb 2009
      • 2388

njh üks n2ide, aga vahe selles, et oleme ~160bb deep, ma ei teagi mis siin 6ige on muidu ma callin seda 4beti, aga kuna vastas on idioot, siis ma läheks igal safe flopil nkn AI, et otsustasin chipida, aga obv AA vastas!

$0.05/$0.10 No Limit Holdem
      HoldemManager
      6 Players
      Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
      UTG kisbolond ($24.06)
      UTG+1 roku1 ($17.27)
      CO originadsum ($15.43)
      BTN Profet_ ($3.10)
      SB H0US3 ($21.38)
      BB Hero ($16.78)

Pre-Flop: ($0.15, 6 players) Hero is BB K K
      kisbolond calls $0.10, roku1 raises to $0.20, 3 folds, Hero raises to $0.75, kisbolond calls $0.65, roku1 raises to $1.70, Hero raises to $5.90, kisbolond folds, roku1 goes all-in $17.27, Hero calls $10.78

Flop: 3 5 4 ($34.16, 2 players, 1 all-in)

Turn: 9 ($34.16, 2 players, 1 all-in)

River: 6 ($34.16, 2 players, 1 all-in)

Final Pot: $34.16
      Hero shows
      K K
      roku1 shows
      A A

roku1 wins $33.05 (net +$15.78)

Hero lost $16.68
      kisbolond lost $0.75

Comment

• Pahvak
        Pastilaa?? Ei!
        • Dec 2008
        • 4431

Ei tea, pole kunagi selliste asjade kallal pikalt pead vaevanud. Aga kui usud, et vastane ka ei foldi KK-d kui sa teda 4betid, siis on see halvimal juhul breakeven olukord. Arvan, et ära foldi. Mina ei foldi.
        Fullstacks have more fun.

Comment

• janek174
          Vana Tegija
          • Mar 2009
          • 1078

Väga suuresti oleneb siin asi ka sellest, milline mängija sa vastase silmis oled. Kui ise oled solid tight mängija, ja vastane samamoodi solid ja omab sinu kohta mingit infot (3bet% jne), siis on küll üsna vähetõenäoline, et sind siin QQ, AK-ga 4bettima hakatakse. Samas kui oled loose-agressive ja 3bet% ka laes, siis on asi juba hoopis teistmoodi. Alati tuleb sellistes olukordades mõelda vastase pilgu läbi.

Comment

• ESTPatrick
            Olümpsi Mägi Aivar
            • Nov 2008
            • 5572

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
            Väga suuresti oleneb siin asi ka sellest, milline mängija sa vastase silmis oled. Kui ise oled solid tight mängija, ja vastane samamoodi solid ja omab sinu kohta mingit infot (3bet% jne), siis on küll üsna vähetõenäoline, et sind siin QQ, AK-ga 4bettima hakatakse. Samas kui oled loose-agressive ja 3bet% ka laes, siis on asi juba hoopis teistmoodi. Alati tuleb sellistes olukordades mõelda vastase pilgu läbi.
            siiski jääb õhku küsimus, kas vastane mõteb sinu statside peale või keskendub pigem enda käe peale?

Comment

• janek174
              Vana Tegija
              • Mar 2009
              • 1078

Algselt postitas ESTPatrick Vaata postitust
              siiski jääb õhku küsimus, kas vastane mõteb sinu statside peale või keskendub pigem enda käe peale?
              Seda ei saa loomulikult välistada, aga kuna me ise siin igas käe postis rõhutame vastaste statse, siis miks me peaks arvama, et vastased meist kehvemad on ja samamoodi ei või mõelda. Suht individuaalne on see iga mängija ja vastase puhul imo. Kindlasti leiab preflop KK foldimiseks õigeid kohti, iseasi, palju see kellegi winrate'i mõjutab või kelle imidziga see üldse võimalik on.
              Last edited by janek174; 18.02.10, 12:56.

Comment

• nomerlot
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 2233

Noh, olen preflopis klassikaline tight-agressive, 3betin üldiselt JJ+, AK (LP ka AQ).
                Samas, micros ei usu, et väga paljud 3bet % vaatavad, kui on ikka premium käsi, siis vaatab ilmselt eelkõige kaarti ja stäkke.

Comment

• mislinn
                  Pokkerihai
                  • Apr 2009
                  • 1734

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                  Noh, olen preflopis klassikaline tight-agressive, 3betin üldiselt JJ+, AK (LP ka AQ).
                  Samas, micros ei usu, et väga paljud 3bet % vaatavad, kui on ikka premium käsi, siis vaatab ilmselt eelkõige kaarti ja stäkke.
                  +1, esiteks micros ei mängita nii palju samade vastastega, siis pole piisavalt käsi, et üldse seda 3beti vaadata...IMO

Ma ei foldiks KK-d.

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

3beti vaatamiseks peaks olema 1000 kätt. Mul on suht vähe selliseid mängijaid, kelle kohta on üle 1k käe. Kuidas teistel micro omadel on?
                    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Dogers
                      Pokkerihai
                      • Dec 2008
                      • 2500

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                      3beti vaatamiseks peaks olema 1000 kätt. Mul on suht vähe selliseid mängijaid, kelle kohta on üle 1k käe. Kuidas teistel micro omadel on?
                      enamus regularide kohta on kõvasti rohkem kui 1k kätt ja fishi vastu ma never ever ei foldi KK-d, nende vastu ma ei foldi isegi AK-d

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                        ma tean jah neid arutlusi, et kes PF KK foldib, see on pikas perspektiivis kaotav mängija jne, ent...

Ma olen viimasel ajal aina rohkem tähele pannud, et kui sa istud PF KK-ga ja sind 4betitakse, aga mitte AI, vaid kuni 3x ja vastane on keskeltläbi decent, ei donkaja ega üliagro, siis callida võid pigem uudishimust, suht raudpolt, et AA vastas.
                        Just see, et 4bet pole AI, on mu meelest kindlaks märgiks, et ise ei kardeta midagi, sind tahetakse kindlalt AI saada, mitte oma nuppude lükkamisega foldima sundida.

Ma räägin just madalatest limiitidest, kõrgemal võib jah mingi metagame käia, ei saa kindel olla.

Mis arvate?
                        Algselt postitas HU grinder Vaata postitust
                        Kinnitan.
                        Kui on read foldidge. Mina ei foldi.

Algselt postitas K2snakas Vaata postitust
                        njh üks n2ide, aga vahe selles, et oleme ~160bb deep, ma ei teagi mis siin 6ige on muidu ma callin seda 4beti, aga kuna vastas on idioot, siis ma läheks igal safe flopil nkn AI, et otsustasin chipida, aga obv AA vastas!

$0.05/$0.10 No Limit Holdem
                        HoldemManager
                        6 Players
                        Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                        UTG kisbolond ($24.06)
                        UTG+1 roku1 ($17.27)
                        CO originadsum ($15.43)
                        BTN Profet_ ($3.10)
                        SB H0US3 ($21.38)
                        BB Hero ($16.78)

Pre-Flop: ($0.15, 6 players) Hero is BB K K
                        kisbolond calls $0.10, roku1 raises to $0.20, 3 folds, Hero raises to $0.75, kisbolond calls $0.65, roku1 raises to $1.70, Hero raises to $5.90, kisbolond folds, roku1 goes all-in $17.27, Hero calls $10.78

Flop: 3 5 4 ($34.16, 2 players, 1 all-in)

Turn: 9 ($34.16, 2 players, 1 all-in)

River: 6 ($34.16, 2 players, 1 all-in)

Final Pot: $34.16
                        Hero shows
                        K K
                        roku1 shows
                        A A

roku1 wins $33.05 (net +$15.78)

Hero lost $16.68
                        kisbolond lost $0.75
                        Siin juba saaks. Ma calliks 4beti ja non ace floppidel check-raiseks (eeldatavatl all-in).

Comment

• nomerlot
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 2233

minul ei ole eriti paljude kohta 1000 kätt, ma olen praegusel limiidis alles 75K kätt mänginud ka.

ja jutt ei ole fishidest, vaid tavalistest nitipoolsematest mängijatest.

Comment

• janek174
                            Vana Tegija
                            • Mar 2009
                            • 1078

NL25 mänginud viimaste kuudega miski 500K kätt ja regide kohta statte julgelt 5K+ kätt. Samas see 3bet% ei olegi nii oluline, standard statsidest (miski 10/7 ntx) saab ka ilusti välja lugeda, et vend ei 3beti siin mingi 5%+. Nende 500K käe jooksul olen vast 2-3 korda oma KK foldinud ja teist sama palju olen kindel, et oleksin pidanud foldima. Nii et see ei ole nii väga suur probleem võrreldes mängitud käte arvuga.

Comment

• mislinn
                              Pokkerihai
                              • Apr 2009
                              • 1734

500k kätt, comn, miks sa edasi juba pole liikunud?

Comment

Working...