Statside analüüs

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tiigrikutsu
    Grinder
    • Oct 2011
    • 522

Re: Statside analüüs

Algselt postitas Nylander Vaata postitust
    Ma usun, et see tunne pole olnud erinev sellest, kui osta bingo pilet ja vaadata kuidas 1 pall jääb puudu nurkademängust-hobimängijate rõõmud, nl25s vist 8BI-st downerit tundnud ja see siiani suurim(seda vist isegi ei kvalifitseerita downeriks elukutseliste poolt), oli sitt tunne küll, aga unustatud kiirelt.

Minu kõige suurem downer oli 24bb-d.

Comment

• gamblingFTW
      Vana Tegija
      • Aug 2012
      • 1122

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
      Minu kõige suurem downer oli 24bb-d.
      Siis oli busto v ?

Comment

• tiigrikutsu
        Grinder
        • Oct 2011
        • 522

Algselt postitas gamblingFTW Vaata postitust
        Siis oli busto v ?
        Napikas.

Comment

• fl0p
          Jube Noob
          • Jun 2016
          • 143

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
          "alati on keegi teine süüdi" suhtumisega paraku kaugele ei jõua. eespool donkament, saugakarel, owner, gamblingftw jt väärt nõu andnud. tööd on vaja teha enda mängu kallal. esialgu VÄHEMALT 50% ajast õppimisele ja 50% ajast mängule.

oluline õppimise kohapealt - kõige lihtsam on õppida nende pealt, kes biidivad. nii tasuta kui tasulist materjali s*ttakanti saadaval(kvaliteetsem enamasti maksab).

selles, et sa 6a peale mikrot ei ole suutnud biitima hakata, ei ole süüdi ansip ega inimesed foorumis. kahjuks ikka sina ise.
          Ka reaalelus need, kes kiruvad Ansipit, on poemüüjad ja koristajad. Magic.

Aga õppimise kohapealt. Igaüks on siiski erinev. Mis töötab ühe jaoks, ei tööta teise jaoks.
          Enda kogemuse põhjal rääkides - Ise olen olnud kimpus nii mindsetiga kui strateegilise poolega. Mind arendas kõige enam pidev mängimine ja Skype kaudu igapäevane käte arutamine pokkerisõbraga. Peab tekkima mingi kogemuste baas, mille alusel end paremaks lihvida.

Et tegelt ise soovitan küll 2+2 postitada. Mikrodes sellist trollimist pole. Unless keegi uus üritab nõu anda.
          Last edited by fl0p; 07.07.16, 12:57.

Comment

Working...