NL25, bottom set, deepstackid, donk turnis openshoveb.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: NL25, bottom set, deepstackid, donk turnis openshoveb.

http://forumserver.twoplustwo.com/69...verbet-666280/

Mingil määral sarnane käsi, mõlemal playeril ka ligi 200BB, aga tase muidugi teine.

Comment

• vilkar
      Klubi Liige
      • Jul 2009
      • 1290

Algselt postitas KristjanLaas
      http://forumserver.twoplustwo.com/69...verbet-666280/

Mingil määral sarnane käsi, mõlemal playeril ka ligi 200BB, aga tase muidugi teine.
      sarnane ? que?

seal flopist flushi võimalus rea võimalus + nl 10 obv calliks maha, et kasvõi info saamiseks aga sealgi ma arvan et mingi nuts tyybil või A high flush draw... või straight draw

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

Algselt postitas vilkar
        sarnane ? que?

seal flopist flushi võimalus rea võimalus + nl 10 obv calliks maha, et kasvõi info saamiseks aga sealgi ma arvan et mingi nuts tyybil või A high flush draw... või straight draw
        No kas ma ütlesin, et see on identne?
        Jees, lihtsalt käsi hakkas huvitama ja püüdsin leida netist sarnaseid olukordi.
        Ja ütleme, et kuti bankroll oleks NL5 tasemel ja see mõjuks tema BR-le samamoodi nagu praegu see $67 kaotamine (nagu ma olen aru saanud, on see põhiline probleem), siis oleks ju olukord tema jaoks sarnaselt keeruline.
        See oli lihtsalt link, teine situatsioon, väitlus mida seal käes teha oleks võinud.. ei käinud jurude teksti "OMGOMGOMG seal küll ütlevad call!"

Comment

• vilkar
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 1290

Algselt postitas KristjanLaas
          No kas ma ütlesin, et see on identne?
          Jees, lihtsalt käsi hakkas huvitama ja püüdsin leida netist sarnaseid olukordi.
          Ja ütleme, et kuti bankroll oleks NL5 tasemel ja see mõjuks tema BR-le samamoodi nagu praegu see $67 kaotamine (nagu ma olen aru saanud, on see põhiline probleem), siis oleks ju olukord tema jaoks sarnaselt keeruline.
          See oli lihtsalt link, teine situatsioon, väitlus mida seal käes teha oleks võinud.. ei käinud jurude teksti "OMGOMGOMG seal küll ütlevad call!"
          still nl 10 minnakse rohkem drawdega allinn et käelt maha lükkata imo.

Comment

• KristjanLaas
            Pokkeritark
            • Oct 2009
            • 6450

Algselt postitas vilkar
            still nl 10 minnakse rohkem drawdega allinn et käelt maha lükkata imo.
            tõsi.

Comment

Working...