PokkeriProd.com Heads-Up Meistrivõistlused 2010

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • K2snakas
    Pokkerihai
    • Feb 2009
    • 2388

Re: PokkeriProd.com Heads-Up Meistrivõistlused 2010

oot kuidas see värk on et kannan sulle 50$ ja siis pean veel sisse ostud kh ise plekkima vmt?

kuna rolli starsis pole, siis paljuga ma umbes arvestama peaksin, kui tahaksin kh osaleda?

Comment

• Pahvak
      Pastilaa?? Ei!
      • Dec 2008
      • 4431

Proovisin seda formaati ja sattusin tüübi otsa, kes 6tables 200bb deep no blind increase. Kogu aeg timebankis instatilt. :(
      Fullstacks have more fun.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas K2snakas
        oot kuidas see värk on et kannan sulle 50$ ja siis pean veel sisse ostud kh ise plekkima vmt?

kuna rolli starsis pole, siis paljuga ma umbes arvestama peaksin, kui tahaksin kh osaleda?
        Loogiliselt võttes peaks piisama $78.75-est dollarist. $50 meile ja maksimaalselt esimene round pead mängima viis turniiri. Kui kaotad siis läbi su jaoks, kui võidad siis tulevaste võidetud rahade eest saad juba järgmises roundis osaleda.

Comment

• variatsioon
          Pokkeritark
          • Nov 2008
          • 5849

Algselt postitas Pahvak
          Proovisin seda formaati ja sattusin tüübi otsa, kes 6tables 200bb deep no blind increase. Kogu aeg timebankis instatilt. :(
          :D suht sick jh.. mõned mängivad neid turnasi mitu päeva.. üritavad vastast ära väsitada.

Comment

• K2snakas
            Pokkerihai
            • Feb 2009
            • 2388

Algselt postitas ranka
            Loogiliselt võttes peaks piisama $78.75-est dollarist. $50 meile ja maksimaalselt esimene round pead mängima viis turniiri. Kui kaotad siis läbi su jaoks, kui võidad siis tulevaste võidetud rahade eest saad juba järgmises roundis osaleda.
            ok myke dak...mõtlemis aega veel on eks otsustan:)

Comment

• Pahvak
              Pastilaa?? Ei!
              • Dec 2008
              • 4431

Algselt postitas variatsioon
              :D suht sick jh.. mõned mängivad neid turnasi mitu päeva.. üritavad vastast ära väsitada.
              Täisidioot ikka. Shovesin talle selle buy-ini ära - ajast hakkas kahju juba ja 200 blindi ma ei jõua ära varastada. :D
              Fullstacks have more fun.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Kindlasti võite ka muid turniire mängida. Kui ei sobi 200BB deep siis on olemas ka 100BB deep, kus blaindid ei tõuse aga sel juhul peate ise kamraadiga kokkuleppima.

EDIT: viskasin pilgu eelmise aastale ja siis olid ju ka turniirid 200BB deep.

Comment

• lenC
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 6440

Algselt postitas ranka
                  EDIT: viskasin pilgu eelmise aastale ja siis olid ju ka turniirid 200BB deep.
                  vahe selles, et eelmine aasta olid tõusvad blind-levelid(ja minu mäletamistmööda tõusid nad väga agressiivselt). Need 1,5k stacki ja 15/30 leveliga no-blind increase peaks ka kindlasti soosima kasutajate hulgas, 200bb deep 5 mängu naljalt õhtu jooksul ära ei tee ja isegi raske on vastasega sobivat aega leida.

Comment

• lenC
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 6440

eelmine kord oli 32, aga BI oli väiksem, kui me selle ületatud saaks, siis oleks juba kõva edasiminek. See aasta saavad osalema ka kõik(st et ei pea tulema täpselt 32 või 64 osalejat, mõned saavad lihtsalt otse 2. roundi(või nii ma sellest aru sain, ranka võib seda ümber lükata :P ))

Comment

• KristjanLaas
                      Pokkeritark
                      • Oct 2009
                      • 6450

Kõlab hästi, olengi juba ammu tahtnud siinsete vastu HU mängida
                      Annan siis teada, kui raha saadetud ja mis kontolt.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas lenC
                        eelmine kord oli 32, aga BI oli väiksem, kui me selle ületatud saaks, siis oleks juba kõva edasiminek. See aasta saavad osalema ka kõik(st et ei pea tulema täpselt 32 või 64 osalejat, mõned saavad lihtsalt otse 2. roundi(või nii ma sellest aru sain, ranka võib seda ümber lükata :P ))
                        Jah. Osad saavad walki.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas lenC
                          vahe selles, et eelmine aasta olid tõusvad blind-levelid(ja minu mäletamistmööda tõusid nad väga agressiivselt). Need 1,5k stacki ja 15/30 leveliga no-blind increase peaks ka kindlasti soosima kasutajate hulgas, 200bb deep 5 mängu naljalt õhtu jooksul ära ei tee ja isegi raske on vastasega sobivat aega leida.
                          Heads-upi 2-tablemine ei tohiks kellelegi üle jõu käia sama vastase vastu (v.a. live mängijad), või ma eksin? Muidugi mängija vaba valik kas tahab 1- või 2- või 4-tableda.

Ise panin $50 teele.

Ja selline reegel võiks ka olla, et tahtlik stallimine keelatud ja saab disklahvi, sest no blind increase laudades neil obv suurem eelis kui parimal HU mängijal, tra ma ise läheks 5 minutiga instatilti ja läheks 5000NL flippama kui keegi seda mulle teeks.

Comment

• lenC
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 6440

Algselt postitas Codecci

Ja selline reegel võiks ka olla, et tahtlik stallimine keelatud ja saab disklahvi, sest no blind increase laudades neil obv suurem eelis kui parimal HU mängijal, tra ma ise läheks 5 minutiga instatilti ja läheks 5000NL flippama kui keegi seda mulle teeks.
                            sellist asja ei pea reeglitesse panema, see on iseenesest mõistetav.

Comment

• cypher
                              Jube Noob
                              • Dec 2008
                              • 143

Kantud. CypherEST

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Algselt postitas lenC
                                sellist asja ei pea reeglitesse panema, see on iseenesest mõistetav.
                                No äkki mingi retard arvab, et kõik on õige, pokkeritoa reegleid ju ei riku ja hakkab siin õigust taga nõudma, et mis kuradi disklahv, tema ühtegi reeglit ei riku.

Comment

Working...