Pokkeriprode ja amatööride tõehetk!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rohelinekonn
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 3808

Re: Pokkeriprode ja amatööride tõehetk!

Algselt postitas kollane
    rackeback loogish aga kas ka sign up boonused ja muu jura?
    nagu loed arvestavad nad fpp ümber rahaks me seda ei tee kui sa ei osta selle aja sees teenitud fpp eest reaalset boonust

Comment

• hillu
      FPP Pro
      • Oct 2008
      • 260

Hei!

Kui kõik tõepoolest suured grinderid on, siis võib minugipoolest selle soojalt soovitusliku graafikupostitamise 10k käte tagant teha. Endal kulub 10k käe tegemiseks kuskil mmm 4-5 päeva, mis tundub ka ok. Üldiselt pole mõtet pikalt selle üle arutada, postitate, millal postitate, peaasi, et postitate :)!

Ma ei saa aru nüüd A-grupi süsteemist, kuidas te seal seda rakebacki arvestate. Nendel saitidel, kus see ametlikult on, seal arvestate ja kus punnideks ümber tehakse seal mitte? Samuti oleks küsimus ka igast boonuste kohta (signup, reload jms)

Meie põhimõte on vedada üritust samade reeglitega, et oleks võimalikult võrdne rebimine!

Comment

• pohhui
        Julm Donk
        • Jul 2009
        • 91

Algselt postitas hillu
        Hei!

Kui kõik tõepoolest suured grinderid on, siis võib minugipoolest selle soojalt soovitusliku graafikupostitamise 10k käte tagant teha. Endal kulub 10k käe tegemiseks kuskil mmm 4-5 päeva, mis tundub ka ok. Üldiselt pole mõtet pikalt selle üle arutada, postitate, millal postitate, peaasi, et postitate :)!

Ma ei saa aru nüüd A-grupi süsteemist, kuidas te seal seda rakebacki arvestate. Nendel saitidel, kus see ametlikult on, seal arvestate ja kus punnideks ümber tehakse seal mitte? Samuti oleks küsimus ka igast boonuste kohta (signup, reload jms)

Meie põhimõte on vedada üritust samade reeglitega, et oleks võimalikult võrdne rebimine!
        A-rühm ei võta Starsis FPP-le kindlat väärtust, vaid loeb rakebackiks võistluse ajal ostetud boonuseid Starsi poest.

Comment

• Provoker
          Pokkerihai
          • Jan 2009
          • 3067

Algselt postitas pohhui
          A-rühm ei võta Starsis FPP-le kindlat väärtust, vaid loeb rakebackiks võistluse ajal ostetud boonuseid Starsi poest.
          Kui mul on enne võistlust olemas 45k fpp-d, siis oleks absurd koguda sellele lisaks 50k fpp-d, et saaks võistluse käigus teenitud punktide eest ntx 650$ boonuse osta. Lihtsam on ikkagi kasutada väljaarvutatud fpp väärtust $-tes.

Comment

• vapsik
            Klubi Liige
            • Apr 2009
            • 5462

Algselt postitas Provoker
            Kui mul on enne võistlust olemas 45k fpp-d, siis oleks absurd koguda sellele lisaks 50k fpp-d, et saaks võistluse käigus teenitud punktide eest ntx 650$ boonuse osta. Lihtsam on ikkagi kasutada väljaarvutatud fpp väärtust $-tes.
            Pohhui palju Sul neid FPP-sid. Suht mõttetu sellise asja pärast tõmmelda ja mina ei viitsi hakata vaatama palju neid kuradi FPP-sid tuleb, kui Sa cashouti homne päev teed siis, palju Sulle nende FPP-de eest raha arvele tuleb?

Mitte muhvigi ei tule ju.

Comment

• pohhui
              Julm Donk
              • Jul 2009
              • 91

Algselt postitas Vapsik
              Pohhui palju Sul neid FPP-sid. Suht mõttetu sellise asja pärast tõmmelda ja mina ei viitsi hakata vaatama palju neid kuradi FPP-sid tuleb, kui Sa cashouti homne päev teed siis, palju Sulle nende FPP-de eest raha arvele tuleb?

Ei mõelnud midagi halvasti, sain vist valesti aru rohelisekonna postist ja proovisin seda hillule seletada. :D
              Ma ei tulnud tõmblema/nõudma siia, kuidas te FPP-sid rakebackiks arvestama peate. Teie võistlus, teie reeglid.
              Edu mõlemale tiimile, jälgin võistlust huviga!

Comment

• vapsik
                Klubi Liige
                • Apr 2009
                • 5462

Algselt postitas pohhui
                Ei mõelnud midagi halvasti, sain vist valesti aru rohelisekonna postist ja proovisin seda hillule seletada. :D
                Ma ei tulnud tõmblema/nõudma siia, kuidas te FPP-sid rakebackiks arvestama peate. Teie võistlus, teie reeglid.
                Edu mõlemale tiimile, jälgin võistlust huviga!
                See post ei olnud Sinule suunatud üldsegi, nii et ei tasu isiklikult võtta :)

Comment

• Provoker
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 3067

Algselt postitas Vapsik

Mõte on selles, et kui hunnik punkte kogutud enne võistlust ja nende eest boonuseid osta võistluse ajal, siis ei ole ju päris fair play. Rohkem sellest ei räägi.

Comment

• vapsik
                    Klubi Liige
                    • Apr 2009
                    • 5462

Algselt postitas Provoker
                    Mõte on selles, et kui hunnik punkte kogutud enne võistlust ja nende eest boonuseid osta võistluse ajal, siis ei ole ju päris fair play. Rohkem sellest ei räägi.
                    Ma olen küll punkte kogunud natukene, aga hetkel poes olevad boonused midagi erilist ei ole ja mingite võistluste pärast ei viitsi neid küll hetkel kulutada. (Sry teamikaaslased :-[)

Comment

• Ghost0
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1335

Ma ei tea, kas ma olen liiga unine veel, aga mitte midagi ei saa aru. Screenshotiga on võimalik tõestada palju punkte sa dets. kogusid näiteks ja siis ümerarvutada rahaväärtuseks. See ei tähenda ,et peaks reaalselt punktid rahaks vahetama juu...

Comment

• vapsik
                        Klubi Liige
                        • Apr 2009
                        • 5462

Algselt postitas Ghost0
                        Ma ei tea, kas ma olen liiga unine veel, aga mitte midagi ei saa aru. Screenshotiga on võimalik tõestada palju punkte sa dets. kogusid näiteks ja siis ümerarvutada rahaväärtuseks. See ei tähenda ,et peaks reaalselt punktid rahaks vahetama juu...
                        Jah, aga ma ei viitis mingite punktide pärast tõmmelda ning kui tahate mingit rakeback prode võistlust teha, siis võite minu välja arvata.

Comment

• Ghost0
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1335

Algselt postitas Vapsik
                          Jah, aga ma ei viitis mingite punktide pärast tõmmelda ning kui tahate mingit rakeback prode võistlust teha, siis võite minu välja arvata.
                          No ma ei tea, ma ei kavatse ka tõmblema hakata, aga punktid on projekti raames kogutud ja see on juu ikkagi kasum, mille miinimum väärtuse võiks ikka välja arvutada. Projekt seisneb juu rahalises sissetulekus, mitte kellegi winrates. Oma asi kuidas keegi raha kokku lükkab(va. deposite boonused ofc, neid ei saa mitte mingi valemiga sisse lugeda). Kokkuvõttes ma ei näe ühtegi põhjust miks seda arvestama ei peaks...mina kavatsen küll seda kajastada palju ma teenin 2 kuu jooksul, mitte ei kirjuta blogisse ,et teenisin 15K kuigi tegelt teenisin hoopis 18K vms.

Comment

• vapsik
                            Klubi Liige
                            • Apr 2009
                            • 5462

Algselt postitas Ghost0
                            No ma ei tea, ma ei kavatse ka tõmblema hakata, aga punktid on projekti raames kogutud ja see on juu ikkagi kasum, mille miinimum väärtuse võiks ikka välja arvutada. Projekt seisneb juu rahalises sissetulekus, mitte kellegi winrates. Oma asi kuidas keegi raha kokku lükkab(va. deposite boonused ofc, neid ei saa mitte mingi valemiga sisse lugeda). Kokkuvõttes ma ei näe ühtegi põhjust miks seda arvestama ei peaks...mina kavatsen küll seda kajastada palju ma teenin 2 kuu jooksul, mitte ei kirjuta blogisse ,et teenisin 15K kuigi tegelt teenisin hoopis 18K vms.
                            Kui ma punktide eest tellin starsist 1 hai, 2 ahvi, 3 eeslit, 1 kella, chipikohvri ning 4 raamatut, siis kui suur mu rahaline kuukasum on, kui mänguga olen nullis?

Need siis peaks kuskil 27k punkti olema.

Comment

• Ghost0
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1335

Algselt postitas Vapsik
                              Kui ma punktide eest tellin starsist 1 hai, 2 ahvi, 3 eeslit, 1 kella, chipikohvri ning 4 raamatut, siis kui suur mu rahaline kuukasum on, kui mänguga olen nullis?

Need siis peaks kuskil 27k punkti olema.
                              Imo pole abosoluutsel oluline, mis sa nende puntidega peale hakkad, väärtus on neil ikka sama. Ise sa valid need asjad kuigi võiks vabalt võtta ca. $300 näiteks(goldstari leveli juures).

Mina isiklikult ostan ainult boonuseid starsi poest järgneva 2 kuu jooksul.

Comment

• vapsik
                                Klubi Liige
                                • Apr 2009
                                • 5462

Algselt postitas Ghost0
                                Imo pole abosoluutsel oluline, mis sa nende puntidega peale hakkad, väärtus on neil ikka sama. Ise sa valid need asjad kuigi võiks vabalt võtta ca. $300 näiteks(goldstari leveli juures).

Mina isiklikult ostan ainult boonuseid starsi poest järgneva 2 kuu jooksul.

Noo kui nende eest mingit raha pole saanud, siis ei saa ju seda rahalise kasumina ikkagi arvestada.

Comment

Working...