Libahunt 27
Collapse
X
-
Re: Libahunt 27
villane toon+ arvab, et visa on kahtlane, mis mu readiga kooskõlas+ oleks võinud vabalt hundina vaikselt sinu ja wowa vaguni peale hüpata.Algselt postitas q_q Vaata postitustkuidas overbetil ranka lock clear on
D1 piisavalt põhjusi, et clearida imo
Comment
-
Miks Visa villa su arvates?Algselt postitas lenC Vaata postitustdefendin kõiki kolme nii et me võiks mingi muu kompromissi leida, muidu läheb siin mingiks närvitsemiseks
mis on ka fun mõnikord aga ma täna ei viitsi
Comment
-
wow
Pole ühtegi korda n-ö pinginud millegagi, ajab rahulikult oma visa teemasid. Ta tavaliselt üsna faceup mängija imo olnud, mislynch% küll ebareaalselt kõrgel selleks, nii et dunno.Algselt postitas overbet Vaata postitustMiks Visa villa su arvates?
Comment
-
Palju sa üldse selle foorumi werewolf teemasid lugenud oled? Ma visa koha pealt küll väga ei tahaks nõustuda, aga kuna sa suht clear villager ja sul way rohkem skilli, kui mul, siis peab visa d1 kõrvale jätma ikka.Algselt postitas lenC Vaata postitustwow
Pole ühtegi korda n-ö pinginud millegagi, ajab rahulikult oma visa teemasid. Ta tavaliselt üsna faceup mängija imo olnud, mislynch% küll ebareaalselt kõrgel selleks, nii et dunno.
Aga kui minu ja sinu readid kokku panna, siis sõelale jäävadki wowa, q_q, IamAllin, right? Mis bearcubist arvad?
Btw, seda ka, et q_q wolfisem kui wowa imo, wowa oleks veits kehv lynch. Kuku mängis "hilisema libahundi teemas" muidu d2 peaaegu analoogse liiniga wolfina mu vastu.
Comment
-
-
Ma villa, sa wolf, pushid mind mingi loltonereadi pealt. Millest sa aru ei saa hetkel? See suht kahtlane post, sest ma suht kindel, et sa tead väga hästi, millest jutt käib, aga tead, et enamus mängijaid siin ei tea ja sellepärast mängid lolli.Algselt postitas q_q Vaata postitustseleta kuidas liinid analoogsed
Comment
-
palun ära hakka jälle pihta oma teooriategaAlgselt postitas q_q Vaata postitustvõtke ranka siis see tüüp ei taju üldse biiti et see 9er ja suure tõenäosusega saab kt ainult 1x peekida, niiet "karupoeg saab nii või naa peeked" on täiesti lamp lause
vb ta seer ja juba kp peekinud või plaanib peekida aga w/e
Comment
Comment