Bosside libahunt
Collapse
X
-
Re: Bosside libahunt
iga kord uus näguAlgselt postitas rahvavaenlane Vaata postitustmiks lenci enam saata ei saa?
timz või karu ehk?
Comment
-
Siis jääb karu.Algselt postitas vapsik Vaata postitustiga kord uus nägu
timz või karu ehk?
Comment
-
timz, kuku ok, karu suhtes ma skeptiline, ta rohkem selline sahker-mahker vend. tõenäoliselt on ta moraalitu ja võimeline ebaausat mängu mängima.
Comment
-
ma ei tea 2+2-s mängijate kontode paroole kahjuks.Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitusttimz, kuku ok, karu suhtes ma skeptiline, ta rohkem selline sahker-mahker vend. tõenäoliselt on ta moraalitu ja võimeline ebaausat mängu mängima.
Comment
-
küsimus ei ole paroolides vaid sinus.Algselt postitas karupoeg Vaata postitustma ei tea 2+2-s mängijate kontode paroole kahjuks.
Comment
-
VMF on, teisi hetkel ei mäleta. Enamus teistest foorumitest.Algselt postitas q_q Vaata postitustKes seal 2p2-st mängivad?
Eelmine kord oli eraldi teema kus nad valisid oma mängijaid seekord ma ei leidnud midagi.
Comment
-
-
Wut.Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitustq_q läheb, saab reality checki kätte, et reaalses mängus riidid "omg peale teema avanemist hundid ei posti", "näe postib gife, lock küla" jms ei tööta ja et ta tegelikult kesine mängija.
Comment
-
Vahepeal olin nõus juba sest tuli isu mingit suurt mängu mängida aga large vanilla parem vast. .DAlgselt postitas vapsik Vaata postitusttappo and herbie on ka
kas oled nõus minema?
meie järgi oodatakse
Võib bwg minna siis kui tahab.
Comment
Comment