Werewolf 21 mänguteema!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • eluvend
    Grinder
    • Sep 2010
    • 640

Re: Werewolf 21 mänguteema!

LOL mul oli muidu kaval plaan suruda Wowi ja õhtul võtta karupoeg lintsimisele :D
    Noh, et nö anda aega karupojale aktiivsust näidata seni kuni wowi rongi ehitatakse. Aga nüüd võtamegi rahus nad üksteise järel ja kõik ilus.

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

ma küla, ei viitsi mängida.

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

Ty

+1
        Eluvend,mul oli ka plaan kedagi teist suruda ja vaadata kas hundid ilmuvad välja. Aga ei hakanud metat tegema siiski kuna edge nii suur. Samas kahetsen, et blizkaa -t ei peekinud

Comment

• karupoeg
          Pokkerihai
          • Jun 2012
          • 3823

ma KT, hundida timz, ranka, camu

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

võib mängu ära lõpetada

Comment

• karupoeg
              Pokkerihai
              • Jun 2012
              • 3823

overbet võiks tulla confirmida ja siis korras

Comment

• blizkaa
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2008
                • 389

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                võib mängu ära lõpetada
                See on ka su tänastest lausetest ainuke, mis tõepoolest pädev on...

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

Algselt postitas blizkaa Vaata postitust
                  See on ka su tänastest lausetest ainuke, mis tõepoolest pädev on...
                  uu kui teravmeelne

Comment

• eluvend
                    Grinder
                    • Sep 2010
                    • 640

karupoeg, see oligi muidu taktika, et tiksuda vaiksetl 3ndasse-4ndasse päeva välja ja siis ära korraldada mäng?

Comment

• karupoeg
                      Pokkerihai
                      • Jun 2012
                      • 3823

Algselt postitas eluvend Vaata postitust
                      karupoeg, see oligi muidu taktika, et tiksuda vaiksetl 3ndasse-4ndasse päeva välja ja siis ära korraldada mäng?
                      Taktikat ei eksisteerinud, sest wowa oli afk nii siin kui skype. Ranka ei viitsinud mõelda jne.

rigged setup oli ka, kahtlustan, et overbeti karvane käsi seal mängus. Ma oleks tahtnud ise day 1 üle elada kõikide huntidega nii, et keegi ei oleks tule all ning siis a la ranka või wowa mõlemad märkavad minu mingit "slippi" ja clearivad ennast sellega ära. Muidu oleks no chance meil.

Ja pealegi ma olen 3 päeva suht joogine olnud nii et ma ei ole jõudnud isegi lugeda, mis siin toimunud.

Comment

• overbet
                        Pokkerihai
                        • Sep 2010
                        • 1620

Hundid on alistunud. KÜLA VÕITIS!

Hundid koosseisus karupoeg, WowAwiAA ja ranka kaotasid.

Käsi südamel, rand ei olnud rigged, aga arvasin, et sellest hakatakse rääkima. Modkillidki olid korrektselt randitud, kui oleks tahtnud fun factorit lisada, oleks esimesega timzi tapnud ja teisega näiteks blizkaa, oleks veel mängu näinud.

Enda modimisele ausat hinnangut andes, siis tegelikult tuli blundereid üsna palju. Esiteks zombie roll on liialt overpowered, mida vapsik mulle ka PMi teel kohe ütles. Kui keegi kohe ära ei tabanud, lootsin, et nii jääbki, aga kukule jõudis 29h into day 1 kohale lõpuks. Mis edasi sai, nojah... Teooria ja praktika ei ole tihtipeale võrreldavad ja võib öelda, et zombie roll sai hoopis küla suurimaks takistuseks.

Kahe silma vahele jäi ka see, et seer 13eris saab endale ise peeki valida, selle suure hooga randisin. Aga zombie roll külale eeliseks ja seeri handicap huntidele, niiet rigged teid pidi sai isegi enam-vähem võrdne.

Tegemata jäi tõesti KristjanLaasi modkill, sest tegelesin muude asjadega, thinking cap polnud päris peas ja jäi mulje, nagu see post ei muudaks midagi. Tegelikult muidugi vähegi mõeldes on nobrainer, et Laas on seal küla ja see on obvious angleshoot, mille eest oleks pidanud modkill soolas olema. Aga nojah, sai mis sai, kahe korda ei hakanud kohut mõistma.

Viimase päeva modkillid on minu arvates ka igati õigustatud, võibolla vanillas oleks see veidi karm, aga kuna olin lisanud spetsiaalse rolli, siis on seal modkillid imo pea kohustuslikud.

Zombie rolli kirjeldus oli ka nut aids, pole ime, et Emma aru ei saanud sellest, oleks nagu purjus päkapiku kirjutatud, ffs.

Algselt postitas overbet
                        Rohkem kui ühe posti tegemine pärast oma surma või postitamine kaks päeva pärast oma surma toob kaasa suvalise külaelaniku surma!

Aga nüüd pidulikuma osa juurde.

Ilma igasuguse kahtluseta minu jaoks on selle mängu parim villager eluvend.

Need postid tulid minu jaoks kohtades, kus hunte polnud veel üldse mitte lihtne ära readida. Minge lugege üle, minu jaoks impressive.

Minu poolt saab parim villager eluvend auhinnaks Haseeb Quereshi uue raamatu. Saada mulle oma email ja kingin sulle selle Amazoni kaudu.

Tõenäoliselt jääb see mäng ka üsna pikaks ajaks viimaseks minu poolt hostitud mänguks, sest tavapärasel ajal segavad muud tegemised liialt, saaks päeva alustada alles 17.00 kandis. Aga võite Jõuluwolf 2014le juba kirja panna, teeme 35eri.

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

ty overbet

Comment

• eluvend
                            Grinder
                            • Sep 2010
                            • 640

ty overbet!
                            gg küla! gg hundid!
                            fu bwg ja visa! :(

Comment

• eyestabber
                              Grinder
                              • Feb 2010
                              • 505

Hea töö overbet. Olen nõus mängima veel kui laas ja visa osa ei võta. Liiga tilti ajavad

Comment

• Emma
                                Grinder
                                • Mar 2013
                                • 529

Ei tea, kas asi minus, aga päris lõpuni mulle vist ikka ei jõudnud kohale, mis kasu sellest zombie rollist on. Ongi aint see, et saan lock clearida ennast ja peale lyinchitud saamist veel oma epic readid teemasse postitada?

Comment

Working...