Vabandan Emma ees, et ta kogemata chatis overbetile hundiks spewisin. :(
Ise veel ütlesin kui mäng algas:
[11/30/2013 1:27:39 AM] q_q: aga vaadake et keegi siin chatis kogemata mängust ei räägi
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
[5:08:34 PM] overbet: tahaks mängu arutada juba
[5:08:35 PM] overbet: aga ei julge
[5:08:40 PM] overbet: saab modkilli äkki
[5:09:04 PM] wowa: siin ei ole ju kedagi elusat
[5:09:30 PM] wowa: Anna tulla
[5:09:35 PM] overbet: tapsid ära mind?
[5:10:06 PM] wowa: mina ei tapa kedagi
[5:10:25 PM] wowa: Aga siin pole kedagi elusat
[5:10:28 PM] wowa: peale sinu s.t
[5:10:30 PM] wowa: Siis võib
[5:10:43 PM] overbet: ok
[5:10:49 PM] wowa: Niiet lase tulla
[5:10:51 PM] wowa: trashi mind :D
[5:10:57 PM] overbet: heh
[5:11:07 PM] overbet: miks kohe ei counterclaiminud?
[5:11:13 PM] wowa: Magasin
[5:11:17 PM] overbet: :D
[5:11:32 PM] q_q: lolwowa
[5:11:37 PM] wowa: ?
[5:11:39 PM] wowa: mine perse
[5:11:41 PM] q_q: oleks pidanud overbeti tapma
[5:11:44 PM] q_q: ja emmal claimida laskma
[5:12:06 PM] wowa: Mis peekidega?
[5:12:18 PM] q_q: täiesti savi
[5:12:19 PM] wowa: pea ei tööta soz
[5:12:19 PM] q_q: üks bwg
[5:12:24 PM] wowa: Miks nii pidi?
[5:12:34 PM] q_q: sest overbet ownib ära su f5
[5:12:47 PM] wowa: ob ei pidanud midagi tegemagi ju
[5:12:58 PM] wowa: Visa idiotic claim + wow oli terve d1 tardunud made it
[5:13:07 PM] q_q: yea
[5:13:13 PM] q_q: sp olekski emma claiminud
[5:13:49 PM] wowa: Aaaa
[5:13:51 PM] q_q: day2 sa oleks counter claiminud 2 live peekiga visa
[5:13:55 PM] wowa: ei ma ütlesin emmale, et me either sweepime or kaotame
[5:13:58 PM] wowa: seda ütlesin d1 juba
[5:13:59 PM] overbet: lol
[5:14:01 PM] wowa: :D
[5:14:19 PM] q_q: ops tra
[5:14:31 PM] overbet: ah tehtud nkn
[5:14:32 PM] wowa: Karuga hundid oleme, oi kaua veensin teda, et ma muu peale kui sweepi peale välja ei lähe
[5:14:33 PM] q_q: ma ei tohi rääkida siin üldse : D
Vaadake WoW poste külana ( teistes mängudes ) ja hundina ( selles mängus ). Erinevad nagu öö ja päev. See toodi mitu korda välja erinevate mängijate poolt, et WoW pole päris see, see mäng. Jooksis day1 errorisse, tal oli raske postitada ja kadus pidevalt ära. Cmon. Nüüd üritab counterclaimida, et on KT. :D
Täna öine peek oli Wow mul, kes hunt. Ei uskunud et hommikuks eluski olen aga siis närisin huntide plaani läbi.
Selline jamps teie mõne playeri poolt ajab iga kord kopsu üle maksa. Jätan sulle Visa selle nuputamiseks, miks küll...
Selline jamps teie mõne playeri poolt ajab iga kord kopsu üle maksa. Jätan sulle Visa selle nuputamiseks, miks küll...
Miks jamps kõigil on sama info kasutada. Mind on selle sama "jampsi" põhjal mitmeid krodi lynchitud ja sa ise oeld mind sama jampsi järgi korra 100% clearinud. Mängud ei toimu enam vaakumis ju
Vastuseks kudias mul easylt tuli see otsus leiad ka sealt visa postist + persetunne obv. See, et te KT ära ei söönud oli obv masterplan aga ma olen ise varem sama plaani kellegagi pidanud siis ei olnud seda visa testamendi järgset posti nii raske uskuda.
Miks jamps kõigil on sama info kasutada. Mind on selle sama "jampsi" põhjal mitmeid krodi lynchitud ja sa ise oeld mind sama jampsi järgi korra 100% clearinud. Mängud ei toimu enam vaakumis ju
Vastuseks kudias mul easylt tuli see otsus leiad ka sealt visa postist + persetunne obv. See, et te KT ära ei söönud oli obv masterplan aga ma olen ise varem sama plaani kellegagi pidanud siis ei olnud seda visa testamendi järgset posti nii raske uskuda.
Tulen Tallinnast tagasi ja näen häid uudiseid ainult.. :) Super töö küla. Ja big mistake mind ellu jätta ikka. Emma oli ikka väga nurgas ja hea, et Overbet ja Timz sellest aru said.
well played, well hosted. Viisime mängu next levelile mõnes mõttes.
A ja see chat hostiga kus kõik sees olete on pask!
+ million. Eelmine mäng olin ma hundichatis ja kui välja kukkusin lisati ühischatti. Sealt sain kõik info kätte mis vaja. No problem oleks olnd Rankale või kellegile see edasi öelda. Cmon.
Comment