WW #19 Game thread

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: Vote Count 380 to 380

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
    Kirjutan lühidalt, kuna ma lähen kohe Võru-Tallinn-Võru tripile ja õhtul minult erilist aktiivsust oodata ei ole.

Loodan, et annate andeks siis selle bs, mis eile toimus. Miks mind jäeti ellu: Ma olen super hea tankist tänaseks ja hundid vist tõesti ei usu, et ma olen KülaTark. Tegelikult olen küll. Lugege mu 22:00 post läbi.

Overbet sa oled ainuke mängija, keda usaldada saan. Mu täna öine peek oli WoW ja tema on hunt. Saan aru kui sa ei usu mind ja teised külad samuti. Sest sai mäng tõesti pekki keeratud.

Overbet su töö välja nuputada, kellega WoW koos võiks olla. Minu arvates on see siiski Emma vaadates tema poste.

btw. kui täna minu lynchite, siis gg ja pahane ei ole, sest ma ka ei uskuks praeguses olukorras, et VisaHing on külatark.
    Mingil imelikul põhjusel makes sense, ja selles et hundid ei usu pole mdiagi ebatavalist. Oleme isegi varem sarnast plaani arutanud, ei mäleta mitmes mäng oli.

Comment

• timz0333
      Pokkeritark
      • Mar 2009
      • 6322

Mina olengi KT ju. Ma tulin juba välja. :S
      Võimalik. Hundina siiski sul see sama info, ja külad teada. Kui täna küla kaotame siis on game over?

Comment

• VisaHing
        mees nagu orkester
        • Dec 2009
        • 6718

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
        Mingil imelikul põhjusel makes sense, ja selles et hundid ei usu pole mdiagi ebatavalist. Oleme isegi varem sarnast plaani arutanud, ei mäleta mitmes mäng oli.
        Timz saab sind enda tiimi võtta? Juhul kui oled küla ,siis tegutse koos Overbetiga. Kui tema ei usu, et VisaHing on KülaTark ja mu no2 peek oli WoW, kes hunt. Siis võid mind hääletada. Aga kui ta usub, siis lükake kahekesi WoW. Kokku 3 häält WoW peal ja korras. Teine hunt on Emma. 85% kindel.

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
          Võimalik. Hundina siiski sul see sama info, ja külad teada. Kui täna küla kaotame siis on game over?
          Kui täna mind ei usuta, siis on küla kaotanud jamh ( kirjutaksin ka hundina seda jep ).

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Re: WW #19 Game thread

Pool tundi võite küsimusi esitada mulle, vastaksin vabalt. Siis kaon ära pikaks ajaks.

Comment

• WowAwiAA
              Pokkerihai
              • Sep 2010
              • 2715

*****Hard claim*****

Mina olen külatark.

n0 - Emma küla
              n1 - KLaas küla
              n2 - Timz küla

Hundid on Visa ja overbet - Küla: Timz ja Emma - vaadake, et te ei hääleta erinevat hunti, muidu oleme kaotanud. Hääletage Visa.

Comment

• WowAwiAA
                Pokkerihai
                • Sep 2010
                • 2715

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
                *****Hard claim*****

Mina olen külatark.

n0 - Emma küla
                n1 - KLaas küla
                n2 - Timz küla

Hundid on Visa ja overbet - Küla: Timz ja Emma - vaadake, et te ei hääleta erinevat hunti, muidu oleme kaotanud. Hääletage Visa.
                Teen märgatavamaks, kuna must lynchiga polda harjutud.

Comment

• VisaHing
                  mees nagu orkester
                  • Dec 2009
                  • 6718

*****Hard claim*****

Mina olen külatark.

n0 - Emma küla
                  n1 - KLaas küla
                  n2 - Timz küla

irwwwwwwwwwwwwwwwww WoW :D Ma teadsin, et sa tuled selle postiga välja. Rofl päris.

Comment

• WowAwiAA
                    Pokkerihai
                    • Sep 2010
                    • 2715

Kuna prg küla peal ja oma haigust viinaga vaid ravinud, mis tulemust ei anna - liigun täna koju ja nüüd esimeses mängupäeva pooles kohal pole.

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Kuna prg küla peal ja oma haigust viinaga vaid ravinud, mis tulemust ei anna - liigun täna koju ja nüüd esimeses mängupäeva pooles kohal pole.
                      WoW sul on nii head naljad. Sa teadsid, et keegi mind day3 ei usu enam seega ülihea on tulla nüüd KT-na välja :D.

Njah ma ei saa midagi teha enam.

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

See on read deal, mitte su fake counterclaim praegu.

*********SURNUD VISA HINGE TESTAMENT( loe: Not so Die Hard anymore )***********

Bluffisin ://

Tegelikult on asjalood nii, et see, et ma KülaTark olen. On õige. Ei olnud fake claim. Ainuke, mis fake oli, oli Yolpa peek.
                        Tegelikult ma Yolpat ei ole peekinud vaid night 2 peek oli hoopis Overbet. Overbet sellepärast, et kuna ta pushis Rankat, kes tundus
                        olevat küla mulle. Samuti tahtsin teada, kas saan teda usaldada või mtite, kuna tundus arukas mängija. Night1 random peek oli
                        KristjanLaas, kes siis küla.
                        Miks hakkasin Yolpat pushima ja miks ta mulle hundine tundus?
                        Day1 viskas listi kus olid pmst nii minuarvats külad kui ka peeked külad + teised tema postid, mida ei hakka siin välja tooma. Tundus, et see push ei pruugi läbi minna ja see, et ma KT olen oli vist suht ilmselge
                        paljudele. Postitasin liiga palju ja nõudsin igast liste :D.( loe: läks pappama ) Liiga KT-lik käitumine mu poolt. Öösel oleks nagunii surma saanud ja esmaspäeval enam mul aega poleks
                        online olnud. Seega riski peale minek, et ehk YOLPA on hunt ja teine WoW. Äärmisel juhul Emma. Tahtsin ka näha Yolpa reaktsiooni selle peale:

:D Peaks nagu ikkagi olema suht kindel wolfi.

Õige list hetkel selline:

BlackWerewolfGenie- küla ( dead )
                        KristjanLaas - küla ( no1 random peeked )
                        overbet - küla ( no2 peeked )
                        ranka - küla ( dead )
                        VisaHing - külatark ( dead )
                        Emma - wow arvates küla, mu arvates tiba kahtlane
                        WowAwiAA -peaks olema teine hunt
                        yolpa - arvan, et hunt
                        timz0333 - no teeme nii et küla. Kandidaat nr2 kui Wow pole hunt.

Sry, I fucked up :// :** :( Kui Yolpa oli küla, siis ootan sõimu sõnumeid.

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

Vaadake kõik WoW postid üle ja saate aru, et no way ta pole KülaTark siin.

Comment

• WowAwiAA
                            Pokkerihai
                            • Sep 2010
                            • 2715

Ma seletan end hiljem kui küsitakse ja saan kohal olla.
                            Praegu ei hakka end nihestama, kuna sinu shady mäng ja claim vs minu oma.
                            Timz ja Klaasi peeki põhjused olid pmslt sama - ma leian neid ühe lihtsaimalt clearitavate mängijatena, keda ma seekord clearida ei suutnud - kuid kelle mängus tegelikke hundimängu jälgi polnud. Eile muidugi polnud vahet kas timz/overbet - Aga timzi peekimise mõtetes strugglisin juba n1.

Comment

• WowAwiAA
                              Pokkerihai
                              • Sep 2010
                              • 2715

Ma seletan end hiljem kui küsitakse ja saan kohal olla.
                              Praegu ei hakka end nihestama, kuna sinu shady mäng ja claim vs minu oma.
                              Timz ja Klaasi peeki põhjused olid pmslt sama - ma leian neid ühe lihtsaimalt clearitavate mängijatena, keda ma seekord clearida ei suutnud - kuid kelle mängus tegelikke hundimängu jälgi polnud. Eile muidugi polnud vahet kas timz/overbet - Aga timzi peekimise mõtetes strugglisin juba n1.
                              S.t kõige ehedamalt saate selgust ikkagi lugedes up to that point ise.

Comment

• Emma
                                Grinder
                                • Mar 2013
                                • 529

Appii mis toimub siin.

Comment

Working...