WW #19 Game thread
Collapse
X
-
Re: Vote Count 175 to 345
Päris naljakas pilt ausaltöeldes. Wow ja Yolpa mõlemad mu peal. Kõik külad on Yolpa peal. Timz ainukesena seal kahtlasena.Algselt postitas q_q Vaata postitust
:D
Comment
-
Re: WW #19 Game thread
Ok vaatasin veits üle need asjad siin. Ma ka millegipärast visa claimi ei usu, kui insta wolf selle pärast, siis whatever. Visa ja wowa most likely siiski külad, vaadates mida te toodate siin. Yolpa über wolfine, kuigi jah rankaga panin mööda aga nii tundus. Kes veel siis peale yolpa, klaas äkki? Viimati kt-na hullult lahendas, aga nüüd tagasihoidlikum.
Comment
-
whatAlgselt postitas Emma Vaata postitustOk vaatasin veits üle need asjad siin. Ma ka millegipärast visa claimi ei usu, kui insta wolf selle pärast, siis whatever. Visa ja wowa most likely siiski külad, vaadates mida te toodate siin. Yolpa über wolfine, kuigi jah rankaga panin mööda aga nii tundus. Kes veel siis peale yolpa, klaas äkki? Viimati kt-na hullult lahendas, aga nüüd tagasihoidlikum.
the
fuck
Visa fakeclaimis su arust, ehkki keegi pole counterclaiminud, vaatamata sellele, et ta (sinu arust) fakeclaimis, on ta villa ja klaas on top wolf kandidaat, kes on peeked küla.
Comment
-
Õige kt kaitsmiseks vabalt ju. Ja kuna ei usu, siis pole ta öeldud peekid ka olulised mu jaoks. Yolpat hääletan ta enda jutu põhjalAlgselt postitas overbet Vaata postitustwhat
the
fuck
Visa fakeclaimis su arust, ehkki keegi pole counterclaiminud, vaatamata sellele, et ta (sinu arust) fakeclaimis, on ta villa ja klaas on top wolf kandidaat, kes on peeked küla.
Comment
-
KristjanLaas on no1 peek. miks teda hääletad?Algselt postitas timz0333 Vaata postitustFor sure keegi usub praegust hääletust vaadates et 2 hunti pushivad visa :D?
kristjanlaas
Comment
-
Sama reaktsioon, mis Overbetil. Mis krdi post see on. Omg hääleta või sind homme.Algselt postitas Emma Vaata postitustOk vaatasin veits üle need asjad siin. Ma ka millegipärast visa claimi ei usu, kui insta wolf selle pärast, siis whatever. Visa ja wowa most likely siiski külad, vaadates mida te toodate siin. Yolpa über wolfine, kuigi jah rankaga panin mööda aga nii tundus. Kes veel siis peale yolpa, klaas äkki? Viimati kt-na hullult lahendas, aga nüüd tagasihoidlikum.
Comment
-
Algselt postitas yolpa Vaata postitustigatahes, minu mõsitus on otsas, see idioot on suutnud mu kell 12 õhtul enne homme hommikust eksamit nii endast välja viia oma sisutühja aruteluga siin. igatahes ma lähen magama, ilmselt ei ärka ka hommikul varem üleski, kuna siin on piisavalt materjali mille põhjal teised oma otsuse saaksid teha.
VisaHingAlgselt postitas WowAwiAA Vaata postitustDunno ma teen powernapi.
Yolpa reaktsioon oli : '' Ah ma ei tea mis juttu sa ajad. Sinuga mõttetu vaielda ma magama ära ''
WoW reaktsioon oli : '' Ah ma ei usu VisaHinge claimi ja ma lähen magama ära ''
Mõlemad läksid magama rofl.
Comment
-
Comment