WW #19 Game thread

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: WW #19 Game thread

mul clickis just.

Comment

• KristjanLaas
      Pokkeritark
      • Oct 2009
      • 6450

yolpa

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

10 palli süsteemis kui dramaatiline see tundus?

Ma ei saa tegelt ikka sittagi aru:(

Comment

• overbet
          Pokkerihai
          • Sep 2010
          • 1620

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust

0.22

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust

thx klaas. See meelitabki Yolpa urust välja end kaitsma. Tahan näha, mis tal öelda on enda kaitseks ja ehk saab mõne listi ka näha.

Comment

• yolpa
              Pokkerihai
              • Jun 2009
              • 2669

Ma ei viitsi enam midagi kirjutada, kuna uneaeg ammu juba, lihtsalt vaadake korra visa postid mis on minule suunatud, seal pole mitte ühtegi argumenti, vaid mingite listide nõudmine, ma ei mängi seda mängu mingite listide pärast tegemiseks. Wowa on sult 2 korda küsind põhjendust minu hääletamiseks, millele oled vastuseks andud "hääletage yolpa".
              overbeti arvasin hundiks olema, kuna arvasin, et klaas küla ja kellegil ju peab peek olema. ilmselgelt muidugi laas midagi muud.

igatahes, kui küla tahab omale käru keerata, lynchige mind, muidu soovitan kiire pilk neile sisutühjadele visahinge postidele teha ja sealt omad järeldused teha.

ausaltöeldes pole mul õrna aimugi, kes võib hunt olla, aga ei suuda uskuda et visa külana nii pika kaarega mööda paneb ja suudaks oma külasid nii raskelt pushida, ilma omamata ühtegi korraliku argumenti

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Algselt postitas yolpa Vaata postitust
                Ma ei viitsi enam midagi kirjutada, kuna uneaeg ammu juba, lihtsalt vaadake korra visa postid mis on minule suunatud, seal pole mitte ühtegi argumenti, vaid mingite listide nõudmine, ma ei mängi seda mängu mingite listide pärast tegemiseks. Wowa on sult 2 korda küsind põhjendust minu hääletamiseks, millele oled vastuseks andud "hääletage yolpa".
                overbeti arvasin hundiks olema, kuna arvasin, et klaas küla ja kellegil ju peab peek olema. ilmselgelt muidugi laas midagi muud.

igatahes, kui küla tahab omale käru keerata, lynchige mind, muidu soovitan kiire pilk neile sisutühjadele visahinge postidele teha ja sealt omad järeldused teha.

ausaltöeldes pole mul õrna aimugi, kes võib hunt olla, aga ei suuda uskuda et visa külana nii pika kaarega mööda paneb ja suudaks oma külasid nii raskelt pushida, ilma omamata ühtegi korraliku argumenti
                aah, eelmine mäng siis kui te hakkasite rääkima, et te ei mängi enam isiklikel põhjustel kellegi teise mängija vastu, sinu puhul siis ranka situatsioon. Eks ma rohkem flippasin üle ja olin lihtsalt kettas, et miks üldse mängite kui kriitikat ja isiklikuks minemist kardate. Jätame siis selle teema.

Laasi ei ole vist kunagi arvand, et hunt oled.

Pigem hundid:
                ranka
                visa

kahtlane:
                overbet
                emma

külad:
                klaas
                bwg
                hea list

Comment

• VisaHing
                  mees nagu orkester
                  • Dec 2009
                  • 6718

Pigem hundid on kõik külad, Kahtlaste all on kõik külad. Külade all on kõik külad. Kuhu Wowi panid :( ?

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Ühtegi argumenti ei olegi vaja tuua välja, sest teie käitumine ongi see mis teid reedab ju

Comment

• yolpa
                      Pokkerihai
                      • Jun 2009
                      • 2669

no muidugi pushib visa mind, ei mahtundki varem pähe miks, aga tüüp teeb oma standart hundi played mida meilegi eelmine mäng üritas peale suruda. "esimese päeva küla, kes kõige rohkem eksib ja mööda paneb, see läheb järgmise päeva lynchiks, sest tema pole ju usaldusväärne", siinkohal siis mina, kes rankat pushis esimesel päeval. obv, et ma täppi kohe ei pannud. Isegi kui sa küla oled siis kahetsen väga, et sinu rongi esimesel päeval käima ei pannud, isegi kui küla oled, oled ilge mun-n mängija

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

no muidugi pushib visa mind, ei mahtundki varem pähe miks, aga tüüp teeb oma standart hundi played mida meilegi eelmine mäng üritas peale suruda. "esimese päeva küla, kes kõige rohkem eksib ja mööda paneb, see läheb järgmise päeva lynchiks, sest tema pole ju usaldusväärne", siinkohal siis mina, kes rankat pushis esimesel päeval. obv, et ma täppi kohe ei pannud. Isegi kui sa küla oled siis kahetsen väga, et sinu rongi esimesel päeval käima ei pannud, isegi kui küla oled, oled ilge mun-n mängija
                        Nop. Overbet eksis eile ju Rankaga. Teised lihtsalt follosid suht.

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

whatafak mun'n mängija?

Kuule see on lihtsalt mäng ju. Mina nii madalale küll ei laskuks.

Comment

• yolpa
                            Pokkerihai
                            • Jun 2009
                            • 2669

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                            Pigem hundid on kõik külad, Kahtlaste all on kõik külad. Külade all on kõik külad. Kuhu Wowi panid :( ?
                            wow polnud selleks hetkeks midagi postitanudki, ja ma ei saa endiselt aru mida need listid sulle annavad? täpselt nagu laas mainis, siis milleks vaja üleliigset infot jagada. Imo peaks just hundid need olema, kes neid krdi liste nuiiavad, et teada saada, mis suunas küladel mõte liigub ja keda tanki saaks panna

Comment

• yolpa
                              Pokkerihai
                              • Jun 2009
                              • 2669

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                              whatafak mun'n mängija?

Kuule see on lihtsalt mäng ju. Mina nii madalale küll ei laskuks.
                              sinu käitumine sama lapsik nagu BWG, vaidle nagu seinaga, lähed caps lockiga hulluks, kui need keda ründad pole foorumiski

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

Listid on tähtsad. sest ütleme kui sa kellegil peeked wolf, siis su list annab väga palju infot.

Comment

Working...