Overbet well played. Mina kirjutan tervepäev, et Ranka liin on külane ja mina ei tapaks teda day1. Day2 hakkaks allaes mõtlema selle peale. Siis õhtul kirjutan mitu korda, et Ranka tapmine on vale, kuna midagi on siin valesti. Mitu korda kirjutasin.
21:59 kirjutan, et küla tappis küla, gg. Siis Overbet kirjutab, et: Varem ei saanud selle infoga lagedale tulla?
Eih. Sest ei taha seda enda õlgadele kui Ranka küla :D .
Vb ta on ka hunt, nu **** seda teab aga ma võtaks timz või wowowowowowowow.
Pohh okei las jääb Ranka siis. Nagunii 15 mintsa enne lõppu hakkab õige action. Kui ei hakka actionit, siis külameestel tuleks siiski reevaluetida olukorda ja küsida, miks kõik nii rahulik? Lähebki hunt maha ilma sõjata day1?
miks PUNKT ? Krdi kas ma mängin üksi 8 hundi vastu, või mõni küla ka siin?
Mida ma jauran sellest Rankast, kui kõik on oma hääled pmst ära lockinud. Sina eesotsas karjud, et Ranka ja Timz koos wolfid. Mu teooria on vettpidav jne.
in b4 Overbet on hunt aga okei. Noh normaalne post atleast.
Ma ei oskaks kellegi teisega minna peale overbet ise. See post sulle 1 min enne päeva lõppu, et miks sa varem ei tulnud oma infoga on väga wtf. Samal ajal kui selline vaikus alates paarist h-st enne lõppu on, siis see on minu arust see mäng kõige suurem tell üldse, et tegu on külaelaniku peal oleva rongiga. Lihtsalt alati on nii, hundid ei riski alati seal ja hakkavad suht snap tööle kui mingigi rong neile liikuma hakkab ja siis on alati korralik postidetulv tulemas, sest tõmbavad teisi ka kaasa samal kui külaelanikelon suht meh, sest niikuinii ei tea kindlalt kes on hunt. Miskipärast arvasid sina aga, et see tähendab seda, et hundid frozesid hirmust saada grilled su poolt ja siis pigem ohverdavad ühe endast, sest muidu tõmbad teise ka vahele vms? Üldse sellist huntide poolset freezimist ei tule lihtsalt kunagi ette, see on mingi linnalegend, et isegi kogenematud hundid ei oska tule all postida ja frozevad. Effektiivsuslevel sellises olukorras on see, mis kõigub, aga keegi end täis ka siiski ei lase.
KristjanLaas kui küla oled, siis palun hääleta Yolpa. Overbet tundub wolfy aga ma kahtlen selles siiski. Lugesin ta postid enne kõik otsat peale läbi ja ta on siin spotis siiski enamus juhtudest küla.
tra sellise pasa peale ei oskagi midagi vastada, sul pole ühtegi head argumenti ja lükkad sama moodi sisetunde järgi. Teiste nimede spammimine caps lockiga ei ole mingi argument. igatahes olen mina küla ja üha rohkem tundub mulle, et visa on hunt, kuna ma raalisin selle juba esimesel päeval välja, aga kuna me ranka KÕIK orki panime, mitte ainult mina, ei tee veel must hunti. Igatahes, eks teised ise otsustavad mis rongi peale keegi läheb, ilmselt täna väga ei postita ka enam, on olnd produktiivne päev siis endiselt Visahing, ja minu puhul pole see personaalne nagu sul.
tra sellise pasa peale ei oskagi midagi vastada, sul pole ühtegi head argumenti ja lükkad sama moodi sisetunde järgi. Teiste nimede spammimine caps lockiga ei ole mingi argument. igatahes olen mina küla ja üha rohkem tundub mulle, et visa on hunt, kuna ma raalisin selle juba esimesel päeval välja, aga kuna me ranka KÕIK orki panime, mitte ainult mina, ei tee veel must hunti. Igatahes, eks teised ise otsustavad mis rongi peale keegi läheb, ilmselt täna väga ei postita ka enam, on olnd produktiivne päev siis endiselt Visahing, ja minu puhul pole see personaalne nagu sul.
Comment