Libahunt XVIII - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: Libahunt XVIII - ainult mängijad võivad postitada!

k wowa suhtleme, miks ma su suspect olen?

Comment

• timz0333
      Pokkeritark
      • Mar 2009
      • 6322

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      eilne maxi plaan oleks olnud supper. liiga fucking hea. ja oleks meil mäng võidetud.
      Vist olerd küla seekord.

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

pilme10 ka küla pani maxi plaani järgi hääle ja lahkus.

Comment

• WowAwiAA
          Pokkerihai
          • Sep 2010
          • 2715

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
          k wowa suhtleme, miks ma su suspect olen?
          SUhtleme, jäta oma readid maha ja kohe.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

pilme10 on 100% küla. rohkem ärme temast räägime. s.t. et mõrvar, paar + kt ärge peekige teda. ta saab anyway modkilli. teine asi, kas me kuidagi temaga ei saaks manipuleerida, et lükkaks hääled ta peale ja saaksime 2-voteri + ei kaotaks kahte küla ning meil 3 öökilli?

Comment

• KristjanLaas
              Pokkeritark
              • Oct 2009
              • 6450

Timzi viimane post oli hundine. See ranka lause oli tema päeva ainuke superhundine lause ja sa confirmid ta külaks selle peale?

Comment

• WowAwiAA
                Pokkerihai
                • Sep 2010
                • 2715

Trrr ma kiirustan ette liste jätmast, teen vote analüüsi ja siis vaatan edasi. See esimene hundinimekiri mul = AIDS

Comment

• KristjanLaas
                  Pokkeritark
                  • Oct 2009
                  • 6450

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
                  SUhtleme, jäta oma readid maha ja kohe.
                  jätsin vahepeal

Comment

• KristjanLaas
                    Pokkeritark
                    • Oct 2009
                    • 6450

kuni tilti aeti.

Ei ole nõus, inimene kellel pole ajalugu strong clearimisega teeb seda hundina pigem, sest on kindel küla rollides.
                    Ja see pole mingi erand, et hundid väga tihti nii mixiad upi.

See, et kardaan, kellel imo pole strong clearimisajalugu, tugevalt külasi kaitses on imo väga hunditell ja palun ärge ignoge seda.
                    Ma veel ei tahaks üldse.
                    Ranka tundub alati hundine, aga postitamisstiil on selline, et on jälle huvitet mängust ja viimasel ajal tundus tal hundina igav hakkavat, seega tundub ranka hetkel rohkem küla kui hunt.

Võib samas olla ka uudses hundirollis asi, aga pigem mitte ja ma jätaks ranka ka sisse.
                    IAmAllin on küla see mäng, 100%
                    Rahvavaenlane on täna agro peale seda kui eile tema vagur olemist hundiseks peeti, väga algajalik hundikäitumine tundub. Palun ärge seda ka ignoreerige, sest klapib sellega, et tal 1st game.
                    Char on veits liiga solvunud Maxi teema peale, kahtlane minu jaoks ja KT peek kandidaat 4 sure.
                    Sa oled vahel tainas, kirjuta skype, pm või kuhu iganes mis probleem sul minuga on irl vms, aga ära teist mängu järjest seda wolfi sisse too.

Ma ei olegi mingi sissejätja ega kamandaja, kust seda võtsid üldse? Ära otsi draamat 247

Btw ranka eelmine kord tegi seda hundina minu vastu ja nägi kuidas see mu jaoks mängu ära rikkus. Ma ei tea miks ta peaks seekord külana uuesti kottima hakkama mind peale eelmise mängu ajalugu.
                    Clearisin IAmAllini ainult külaks, ma ütlesin 2 inimese kohta enda jaoks hundise käitumise ära suht okei seletusega imo.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                      Kahtlustatav Pettus(t)es
                      • Sep 2013
                      • 2145

pilme10 on 100% küla. rohkem ärme temast räägime. s.t. et mõrvar, paar + kt ärge peekige teda. ta saab anyway modkilli. teine asi, kas me kuidagi temaga ei saaks manipuleerida, et lükkaks hääled ta peale ja saaksime 2-voteri + ei kaotaks kahte küla ning meil 3 öökilli?
                      Say what?

50% chance et ta saab modkilli mitte 100%

Ma ei usu, et sa küla oled.

Täpselt nagu su 5 hääleskeem kus sa unustad ära, et muidu oleks niikuinii flip kui kõigil võrdne hääl on. Või ei unustanudki vaid lihtsalt üritad segadust külvata.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

anyone? just viimane lõik. kas on üleüldse mõtet freerollida nii? alati saanud aru, et mõtekam modkilliga ära süüa. see peaks andma meile edu, kui näiteks võtaks pilmele 10 ja kellegile veel 10. Siin flippi ei toimuks ja oleks natuke rohkem infot. Tõenäoliselt 2voter paneb hääle pilme peale. kui ei pane säästame küla ju ning võtame hundi, kui õigesti sihime. peaks olema freeroll.

Comment

• timz0333
                          Pokkeritark
                          • Mar 2009
                          • 6322

Timzi viimane post oli hundine. See ranka lause oli tema päeva ainuke superhundine lause ja sa confirmid ta külaks selle peale?
                          Defineeri superhundine palun. Mina nägin just vääga külaselt. Kui rankaga koos hunt olin siis oli tal suht pohh mis mängus toimub ja tuli võitles alles viimases hädas kui läbi ime oli päevast päeva elus püsinud.

Nüüd on näha, et töötab rohkem algusest kaasa

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
                            Say what?

50% chance et ta saab modkilli mitte 100%

Ma ei usu, et sa küla oled.

Täpselt nagu su 5 hääleskeem kus sa unustad ära, et muidu oleks niikuinii flip kui kõigil võrdne hääl on. Või ei unustanudki vaid lihtsalt üritad segadust külvata.
                            KUI ON VÕRDNE HÄÄL EI OLE FLIP, SEST ÜHE HUNDI HÄÄL ON TOPELT. SAAD ARU KUI ON 10 HÄÄLT VS 10 HÄÄLT SIIS TEGELT ON 10 HÄÄLT VS 11 HÄÄLT. GUESS, KUS OLI 2-VOTER? MINGIT FLIPPI EI OLE, KUI HÄÄLI ON VÕRDSELT. V.A. SIIS KUI ON NÄITEKS 8 HÄÄLT VS 8 HÄÄLT JA NELI HÄÄLT MUJAL S.H. 2-VOTER.

noobclaimi teed w?

Comment

• BlackWerewolfGenie
                              Kahtlustatav Pettus(t)es
                              • Sep 2013
                              • 2145

No aga kuidas sa tead, et nüüd oli see just topelt hääl mitte flip kuna lenc ei avalda ju, et viskab münti

ranka 5 häält
                              bwg 5 häält
                              yolpa 5 häält
                              tupac 5 häält

kellegi peal double voterit pole, lenc viskab münti annab random nime kes sai surma.

sama skeem oletame, et double voter on yolpa peal, lenc jälle mingit infot ei anna ütleb lihtsalt, et yolpa surnud.

Comment

• KristjanLaas
                                Pokkeritark
                                • Oct 2009
                                • 6450

Ei ole nõus, inimene kellel pole ajalugu strong clearimisega teeb seda hundina pigem, sest on kindel küla rollides.
                                Ja see pole mingi erand, et hundid väga tihti nii mixiad upi.

See, et kardaan, kellel imo pole strong clearimisajalugu, tugevalt külasi kaitses on imo väga hunditell ja palun ärge ignoge seda.
                                Ma veel ei tahaks üldse.
                                Ranka tundub alati hundine, aga postitamisstiil on selline, et on jälle huvitet mängust ja viimasel ajal tundus tal hundina igav hakkavat, seega tundub ranka hetkel rohkem küla kui hunt.

Võib samas olla ka uudses hundirollis asi, aga pigem mitte ja ma jätaks ranka ka sisse.
                                IAmAllin on küla see mäng, 100%
                                Rahvavaenlane on täna agro peale seda kui eile tema vagur olemist hundiseks peeti, väga algajalik hundikäitumine tundub. Palun ärge seda ka ignoreerige, sest klapib sellega, et tal 1st game.
                                Char on veits liiga solvunud Maxi teema peale, kahtlane minu jaoks ja KT peek kandidaat 4 sure.
                                Sa oled vahel tainas, kirjuta skype, pm või kuhu iganes mis probleem sul minuga on irl vms, aga ära teist mängu järjest seda wolfi sisse too.

Ma ei olegi mingi sissejätja ega kamandaja, kust seda võtsid üldse? Ära otsi draamat 247

Btw ranka eelmine kord tegi seda hundina minu vastu ja nägi kuidas see mu jaoks mängu ära rikkus. Ma ei tea miks ta peaks seekord külana uuesti kottima hakkama mind peale eelmise mängu ajalugu.
                                Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                                Defineeri superhundine palun. Mina nägin just vääga külaselt. Kui rankaga koos hunt olin siis oli tal suht pohh mis mängus toimub ja tuli võitles alles viimases hädas kui läbi ime oli päevast päeva elus püsinud.

Nüüd on näha, et töötab rohkem algusest kaasa
                                selle osaga nõustun 100%. Arvasin, et clearisid ta quoted posti tõttu.

Comment

Working...