lõpp läks väga closeks. oleks tupac kaotanud flipi ja timz mitte, siis oleks pidanud homme hakkama otsima hunti tupaci rongi pealt. ja seal olid sina + 3 hunti. ja sa olid väidetavalt peeked. siis oleks suht gg olnud kah. lootsin, et iamallin paneb lõpus ikka tupaci peale ja jääb 5-5, aga ei.
Re: Libahunt XVIII - ainult mängijad võivad postitada!
KristjanLaas, sa oled Lennart Meri. Sina suudad eristada head halbadest, sa oled külatark. Sa pead igal ööl (alustades nüüdsest) mulle päringu esitama ühe mängija kohta, kelle võistkondakuuluvuse kohta sa teada saad. Esita esimene nimi enne esimese mängupäeva algust(12.11 10:00). Sa võidad kui kõik teised võistkonnad on eemaldatud.
[eemaldatud] ja Emma, te olete Riisalu ja Gräzin.Te olete küla paarilised. Alustades nüüdsest on teil võimalus teemaväliselt suhelda 24h päevas. Kui [eemaldatud] peaks peale teist mängupäeva elus olema, siis sa pead tapma mängija enda valikul. Te võidate kui kõik teised võistkonnad on eemaldatud.
Char, sa oled Ken-Marti Vaher. Sa oled tavaline külaelanik. Sa võidad kui kõik teised võistkonnad on eemaldatud.
IamAllin, sa oled Rein Lang. Sa oled tavaline külaelanik. Sa võidad kui kõik teised võistkonnad on eemaldatud.
Dnbftw, sa oled Sven Mikser. Sa oled tavaline külaelanik. Sa võidad kui kõik teised võistkonnad on eemaldatud.
eluvend, sa oled Tõnu Trubetsky. Sinu kuuluvus Keskerakonnas jäi üürikeseks, seetõttu su roll ongi ühe päevaga oma töö ära teha ja siis rahulikult maapeale tagasi tulla. Sa oled huntide esimese öö mõrtsukas. Peale esimese mängupäeva lõppu pead mulle saata nime mängijaga, keda sa tappa soovid.
yolpa, sa oled Villu motherfucking Reiljan. Sa oled huntide teise öö mõrtsukas. Peale teise mängupäeva lõppu pead mulle saata nime mängijaga, keda sa tappa soovid.
kardaanirist, sa oled Anna-Maria Galojan. Sa oled Eesti karistusorganite eest lennus, peale kolmandat mängupäeva hiilid sa salaja läbi Schengeni aga korraks kodumaale, et siin midagi kurja ette võtta. Sa oled huntide kolmanda öö mõrtsukas. Peale kolmanda mängupäeva lõppu pead mulle saata nime mängijaga, keda sa tappa soovid.
ranka, sa oled Kristiina Ojuland. Nagu päriselus, on sul ka siin võime oma hääli duubeldada. Sa oled huntide 2xhääletaja. Iga hääl, mida sa mänguteemas sooritad loeb kahe häälena.
lõpp läks väga closeks. oleks tupac kaotanud flipi ja timz mitte, siis oleks pidanud homme hakkama otsima hunti tupaci rongi pealt. ja seal olid sina + 3 hunti. ja sa olid väidetavalt peeked. siis oleks suht gg olnud kah. lootsin, et iamallin paneb lõpus ikka tupaci peale ja jääb 5-5, aga ei.
nah, ei tahtnud, sest minu 2 peamist kahtlusalust olid yolpa ja ranka. Täna oleks pidanud minema yolpa ja öösel ranka. Char, Laas, mina, dnb oleks confirmed külad olnud. Lisaks küla listis emma ja tupac. Alles oleks jäänud sina, timz, eluvend.
Peale seda oleks muidugi peesse läinud, sest hundiks oleks 100% pakkunud sind ja timzi.
Comment