Trrr ei hakka jälle see mäng, "Arva kelle gimmeckuga on tegu".
Tegelt nii väga ei huvitagi, lihtsalt kohvipaksu pealt tundub karupoeg, sest registreerimis teemas karjus pick me, kui see teema ülesse tuli aga obviously mu read võib väga vabalt võssa olla. Nii, et jätame selle teema kuni Miss Watson postitama hakkab.
Libahunt on suht rigged mu jaoks.. Enne suve korra võtsin osa. Sain koheselt hundurolli.Peale seda mingi 6-7ene streak kui pole kordagi peale küla muud rolli saanud.
Re: Libahunt XVI - ainult mängijad võivad postitada!
Eii, mind häiris, et 2 postil järjest oli see sõna sees ja hakkasin vaikselt värisema mõeldes, et kõik niikuinii märkavad seda ja arvavad, et ma ei tea, et sünonüüme tuleb kasutada, et kirjastiil häiriv ei oleks ja peavad mind rumalakas. Ometi on mul 2. lapse sündroom ja vaja tõestada, seega kõik hakkas koost lagunema ja midagi oli vaja ette võtta, seetõttu ka kolmas post.
Eii, mind häiris, et 2 postil järjest oli see sõna sees ja hakkasin vaikselt värisema mõeldes, et kõik niikuinii märkavad seda ja arvavad, et ma ei tea, et sünonüüme tuleb kasutada, et kirjastiil häiriv ei oleks ja peavad mind rumalakas. Ometi on mul 2. lapse sündroom ja vaja tõestada, seega kõik hakkas koost lagunema ja midagi oli vaja ette võtta, seetõttu ka kolmas post.
Kas see vabandus oli ka hundi tell?
Nope sa ei kasutanud kordagi sõna sorry või vabandust seega ei olnud.
Re: Libahunt XVI - ainult mängijad võivad postitada!
Tere jälle. Sain mingid kooliasjad tehtud ja teoorias peaks saama isegi aega pühendada siia, kui just joomapeale ei satu. Selline küsimus, et kas see varjunime kasutamine on lubatud siis ja miks? BWG ütles ju ära oma vana kasutajanime eelmine kord
Comment