Libahunt XV - ainult mängijad võivad postitada!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Libahunt XV - ainult mängijad võivad postitada!
ma ka siiani ei mõista sedaAlgselt postitas overbet Vaata postitusttimz, miks mu lynchisid?
Comment
-
endal oli nii plaju küsimusiAlgselt postitas WowAwiAA Vaata postitustMeh wolves.
GG küla, Gj Visa.
Meh wolves.
Comment
-
+1Algselt postitas camu Vaata postitustvedas lõpuks ikka, aga BWG on küll worst player eu
Comment
-
No pekki läks, mõtlesin, et sa päris puusalt ka tulistama ei lähe viimasel päeval eye pihta ja sinu söömine tundus most retarded move kui mina hunt. Ilmselt oligi aga lobisesin liialt nagu varasemalt villana oksa minnes.Algselt postitas overbet Vaata postitusttimz, miks mu lynchisid?
Comment
-
Nii palju, et küsidagi ei oska. Möhisen niisama.Algselt postitas camu Vaata postitustendal oli nii plaju küsimusi
Comment
-
Modimine oli ok enamjaolt,
ranka mod kill polnud vajalik, sest kt poolt outed hunt ei pea midagi postitama.
Samuti spewisid tegelikult timzi hundiks see päev, kui avicii peale närvi läksid.
See, et aviciile frustratsiooni tekitas, et tema night killi ei saanud saata viitas ilmselgelt sellele, et viimane hunt oli afk, sest night kill oli obvious (peeked küla wowa). S.t sa poleks pidanud avalikult kirjutama, et avicii su ****** saatis, et tema night killi ei saanud saata.
Ja lõpus võid anda mängijatele võimaluse hääli lukustada, boldides Lukustan hääle: X.
Comment
-
Aga oleks läinud, ty küla päästmise eest.Algselt postitas timz0333 Vaata postitustNo pekki läks, mõtlesin, et sa päris puusalt ka tulistama ei lähe viimasel päeval eye pihta ja sinu söömine tundus most retarded move kui mina hunt. Ilmselt oligi aga lobisesin liialt nagu varasemalt villana oksa minnes.
Comment
-
Timz, kui sa overbeti välja võtad siis sa pead olema kind of nõus minema mingi chari rongiga imo
Comment
-
Jamh. No see post oli sekunditeks üleval. Aga imo tead kui närvi ma läksin kui mingi vend saadab mu ****, kuna ta ei saa öökilli saata.Algselt postitas q_q Vaata postitustModimine oli ok enamjaolt,
ranka mod kill polnud vajalik, sest kt poolt outed hunt ei pea midagi postitama.
Samuti spewisid tegelikult timzi hundiks see päev, kui avicii peale närvi läksid.
See, et aviciile frustratsiooni tekitas, et tema night killi ei saanud saata viitas ilmselgelt sellele, et viimane hunt oli afk, sest night kill oli obvious (peeked küla wowa). S.t sa poleks pidanud avalikult kirjutama, et avicii su ****** saatis, et tema night killi ei saanud saata.
Ja lõpus võid anda mängijatele võimaluse hääli lukustada, boldides Lukustan hääle: X.
Comment
Comment