Libahunt XIV - ainult mängijad võivad postitada!
Collapse
X
-
Re: Libahunt XIV - ainult mängijad võivad postitada!
Last day tajusin ära tegelt, et KristjanLaas ja Ranka on tiimis. Rankas polnud ma 100% kindel aga KristjanLaasis küll.
Ranka 'under the radar' jutt oli kuidagi maru hundine.
Ei ürita nüüd peale resultse tark näida :D Aga nii tundus kõrvaltvaatajana.
Thx hostile ka muidugi.
Comment
-
aga q_q ja KP on retardid, kui arvavad, et nad mängu oskavad hästi. see on sama, kui keppida litsi ja ta ütleb sullle vaikimisi kõrva: "I love you", ja siis arvata ,et sa oled voodis best.
mõlemad on nope ja nope. tulge maapeale.
Comment
-
+1000 ranka mõlemale postile, olles WW13 kaasa teinud ja WW14 railinud.
See irl tellide värk peaks instant modkill olema in my book. Üldse reaalsest elust/foorumlaste isiklikest suhetest väljaspool mängu peaks rääkima nii vähe kui võimalik ja seda mitte ettekäändeks tooma.
Comment
-
See IRL "tell" oli päris naljakas, ma siiani ei saa aru, et miks need vennad lock clearid olid.Algselt postitas ranka Vaata postitustkarupoja irl tell oli ikka bshit. siiani fuck you man. ja siiani küsin: MIKS EI SURU ALGUSES INACTIVE MÄNGIJAID? miski keskerakondlased olete w?
Vaatame karupoja posti:
Miks nad ei mängiks huntidena nii? Kas teil läks juba meelest, et karupoeg claimis kell 5 KT hundi peekiga?Algselt postitas karupoeg Vaata postitustKasutajad TÕNISL ja TOOMASL on siin külad läbi minu IRL telli. Nad olid eile afk ema juures terve õhtu, kuid nad ei oleks elusees oma esimeses mängus olnud huntidena nii, et nad kordagi ei vaataks ega tegutseks! Liiga uus spot.
See tappis terve päeva. Terve hundi tiim arvas, et KT on q_q peekinud ja enam midagi teha pole, niiet võib vabalt terve päeva vabaks võtta ja ema sünnle minna.
Comment
Comment