Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BlackWerewolfGenie
    Kahtlustatav Pettus(t)es
    • Sep 2013
    • 2145

Re: Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
    BWG.

Saad aru, et kui kõik sinu kombel istuksid ja "lahendaksid mängu", siis meil ei oleks midagi lahendada, sest kõik ootaksid, et teised mängijad midagi kirjutaksid. Et mängu lahendada, peab keegi sinna esmalt panustama.

Ja sellest võiks nagu aru saada. Sinu poolt oli see nii kehv mäng lihtsalt. Sa oled üks targemaid vendi siin mängus kui sa tiltis ei ole. Oleks sa minu ja tolmuahvi 4 tunnisele diskussioonile sõna sekka öelnud, siis oleksdi tolmuahvi arvamust ka ehk muuta suutnud.

Loota, et sa suudad viimase 10 minutiga mind biitida tolmuahvi silmis, kellega ma 4 tundi "tööd teinud" (kui nii võib öelda) on natukene sinisilmne.
    Ma tegin oma viimase posti 2:36am ärkasin veidi enne kella 13 mis on su jaoks 8 ja lahendasin 2 pool tundi see on täitsa normaalne aeg. Nad ei tahtnud lihtsalt uskuda, kõik info oli seal olemas ja enne kui läksin magama tõin välja pasarahe kus timz surus wowi ja mõlemad oleks õiged olnud aga vot ei taha kuulata.

Comment

• BlackWerewolfGenie
      Kahtlustatav Pettus(t)es
      • Sep 2013
      • 2145

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
      BWG, mu enda panus on küsitav, aga kogu ülejäänud packist olid sina minu jaoks vähem veenev. Sa vahetasid esimese paari tunniga paar korda häält. Sa rõhutasid läbi mängu, et sul on gut feeling peamine argument ja ütlesid ühes kohas, et sa pood kellegi ära kasvõi külaelanikuna, sest sul on pohhui, ta ajas su tilti. Hiljem lockisid oma hääle ja muutsid seda väga varsti. Minu jaoks oli see täiesti brainless rapsimine ja ma ei osanud sellest absoluutselt midagi arvata. Mul pole ju sinu gut feelingut, anna andeks. Ma arvan, et sellise esitluse juures tulla mängu lõpus mind bashima on kergelt üleliigne.
      No okei olin vähemveenem aga peale seda kui KÜLANA ülespoodi ei saa enam vähem veenvam olla.

Comment

• BlackWerewolfGenie
        Kahtlustatav Pettus(t)es
        • Sep 2013
        • 2145

Lamp asi mida vaielda. pohhui mängisin sitasti karupoeg ja wow on parimad libahundi mängijad.

Comment

• WowAwiAA
          Pokkerihai
          • Sep 2010
          • 2715

Küla toimetas üld-joontes täiesti okeilt, gg. Endgame on max-hard ja tulla pritsima, kui ei koju ei tooda on debiilsus.

Comment

• timz0333
            Pokkeritark
            • Mar 2009
            • 6322

Mina olen lihtsalt solvunud, et jälle esimesel päeval nahka pandi :(

qq ilus host.

Ja gg hundid!

Comment

• tolmuahv
              Klubi Liige
              • Feb 2009
              • 2502

Tänud hea mängu eest, tolmuahv! Oli meeldiv arutleda. Külana oleks täpselt sama. Ja see teebki selle mängu huvitavaks. Dialoogid inimeste vahel, mitte see, et kõik lihtsalt hääletavad. Samahästi võiks münti visata.

Pimesi kirjutamine, et "kui karupoeg day 2 sees" muudabki asja ebahuvitavaks. Mäng saab kasu sellest, kui inimesed, kes on ennast kirja pannud, mängu ka panustavad. Kui sellist soovi ei ole, siis palun ärge pange ennast kirja.

Sest reaalsus on, et ma olen väga emotsionaalne ning kiire tildiga vend. Ma oleks täpselt samamoodi ärritunud külana. Mitte midagi ei oleks vahet.
              karupoeg, ma loodan, et said aru, et post, mida sa quotesid, oli minu poolt mõeldud BWG-le?

Ma võtsin sinuga teadliku riski, sest kui sa oleks küla olnud, siis me suudame mängu lahendada. Arvasin, et kui sa hunt oled ja välja lähed, siis läheb kõik gut feelinguga flippamisele ja küla pole eriti well off. Peale seda jätsin mõtte sinust kui hundist täiesti kõrvale ja teeks seda järgmisel korral samamoodi.

Comment

• karupoeg
                Pokkerihai
                • Jun 2012
                • 3823

Algselt postitas overbet Vaata postitust
                Ära too selliseid random väiteid, ma pole ever su peale mingit vimma kandnud, võtad veits tõsiselt seda mängu äkki.

Kes siis parem peek oleks olnud? Nii palju kui mina aru saan, on 50 posti venna peek fundamentaalselt ikkagi parem kui 5 posti oma.
                see "vimm" oligi rohkem sõbralikult öeldud :)

Asi ei ole postide arvus vaid mängijates. Nt day 1 ei ole hea peek q_q, sest ta sureb seal külana 99%. Sellest peegist ei ole midagi kasu.

By default on õige BWG ja Avicii teooria, et kui mina endgame sees, siis ma hunt (v.a. käesoleva turbo mängu puhul). Seega kui ma küla, siis hundid tapavad mu nagunii. Kui ma hunt, siis ma olen ka suhteliselt face up.

5 posti venna puhul (nt Looper, kes mängib teist mängu) ei ole ühtegi readi, millest kinni hakata. Ta võib olla hunt, küla ja ka külatark. Seega on ta hea peek, sest endgame on kasulik, kui vähe panustanud mängijate kohta on infot tänu peegile. Kui tegemist on palju kirjutanud mängijaga, siis tema kohta saab infot nagunii tema postidest.

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                  karupoeg, ma loodan, et said aru, et post, mida sa quotesid, oli minu poolt mõeldud BWG-le?

Ma võtsin sinuga teadliku riski, sest kui sa oleks küla olnud, siis me suudame mängu lahendada. Arvasin, et kui sa hunt oled ja välja lähed, siis läheb kõik gut feelinguga flippamisele ja küla pole eriti well off. Peale seda jätsin mõtte sinust kui hundist täiesti kõrvale ja teeks seda järgmisel korral samamoodi.
                  sain jea

Comment

• WowAwiAA
                    Pokkerihai
                    • Sep 2010
                    • 2715

Looper Kui sa oled KT, siis EI JÄTA END FLIPPI SISSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• karupoeg
                      Pokkerihai
                      • Jun 2012
                      • 3823

Looper!

Kui sa oled KT kunagi järgmistes mängudes, siis palun ära ennast day 1 flippi enam jäta ilma peegi vihjeta :D

Comment

• overbet
                        Pokkerihai
                        • Sep 2010
                        • 1620

Btw, karu, mul sulle ka mõned küsimused.

Kas sa day 1 arvasid, et ma post 107 üritasin tõesti sind välja hääletada?
                        Kas sa deliberately misquotesid mu poste day 1?
                        Miks sa day 2 mind ei pushinud?

Comment

• tolmuahv
                          Klubi Liige
                          • Feb 2009
                          • 2502

karupoeg - kuivõrd mul esimene mäng, siis nats feedbacki ei teeks paha. Kas mõni räme prohmakas mu mängust ka silma jäi, mida edaspidi vältima peaks?

Comment

• WowAwiAA
                            Pokkerihai
                            • Sep 2010
                            • 2715

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                            Mina olen lihtsalt solvunud, et jälle esimesel päeval nahka pandi :(

qq ilus host.

Ja gg hundid!
                            Kalkulatsioonid näitasid, et oled Seer.

Comment

• karupoeg
                              Pokkerihai
                              • Jun 2012
                              • 3823

Algselt postitas overbet Vaata postitust
                              Btw, karu, mul sulle ka mõned küsimused.

Kas sa day 1 arvasid, et ma post 107 üritasin tõesti sind välja hääletada?
                              Kas sa deliberately misquotesid mu poste day 1?
                              Miks sa day 2 mind ei pushinud?
                              tbh ma ei ole siiamaani aru saanud, mida ma seal misquotesin. Palun too see välja.

Wowiga läksime day 1 õhtul riski peale. Loogiline samm oleks olnud võtta välja tolmuahv, kes kõige tugevam mängija meie silmis. Aga tahtsime KT-d tabada. Kuna tolmuahv jättis day 1 lõpus kahtlase peegi sinu kohta, siis arvasime, et saame day 2 ta välja hääletada sellele viidates (mida ma ka day 2 tugevalt alguses üritasin).

Kuna aga tolmuahviga tekkis pikem dialoog, siis saime aru, et seda oleks mõistlik jätkata ja mind tema silmis clearida. Eriti kuna ma olen siuke wall of text vend, kes kirjutab kirjandeid, millesse ainult tolmuahv tundus süvenenvat.

mis puudutab sinu day 1 käitumist, siis ma tahtsin näida võimalikult külana. Ja sinu kristjanlaasi ja minu kohta käiv teooria oli vägagi kehv kui aus olla. Külana ma oleks seda arvatavasti veelgi rohkem pushinud. Eriti sellepärast, et kui day 1 käiks teema ümber minu, kes ma palju kirjutan, siis ei jäägi teistele mängijatele väga ruumi. Hundid saavad seda väga hästi ära kasutada ja tagaplaanile jääda. Sina tundusid aga keskenduvalt ainult mulle ja kristjanlaasile. Mis on pigem vea poole kalduv käitumine külana day 1

Comment

• q_q
                                dibs esimesele naisele, kes siia satub
                                • Jan 2011
                                • 6303

Looper!

Kui sa oled KT kunagi järgmistes mängudes, siis palun ära ennast day 1 flippi enam jäta ilma peegi vihjeta :D
                                Mis veel külatarka puudutab siis see claim oli ebavajalik day2. Oleks sul 2 elus peeki siis teine asi.

Mis teha tuleb on oma postides selgelt jätta vihjed, mis su peekid on.

Kui hundid jagavad asja ära siis fine, sured, aga sa niikuinii oleksid claiminud. Aga hundid võivad ka alati leveldada ja ei märka su peeke, jne. Ehk teisisõnu sa freerollid. Teiste külaelanike asi on sulle katet teha, jättes sarnaseid "vihjeid", et hundid valedele jälgedele viia.

Samas keegi ei eeldagi, et sa oma teises mängus neid asju teaks.

Comment

Working...