Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • q_q
    dibs esimesele naisele, kes siia satub
    • Jan 2011
    • 6303

Re: Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas karupoeg
    ma ei mängi enam seda mängu
    Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
    Eniveis mina ei viitsi enam mängida. nkn kohe lendan ja kui ei lenda, siis on üliobv, et ma hunt.
    Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
    eniveis see mäng on nii tilti ajav, et mina isiklikult ei kavatse enam osaleda ega hostida (arvatavasti parem on ka).
    See you next game.

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

ma võin olla host.

Paneme siia uue signupi käima:

1.q_q
      2.wow

q_q muuda pealkiri ära

Comment

• WowAwiAA
        Pokkerihai
        • Sep 2010
        • 2715

Avicii lubas hostida ju, osale parem ise

Comment

• q_q
          • Jan 2011
          • 6303

Tee uus topic.

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
            Avicii lubas hostida ju, osale parem ise
            nah. teen parem gimmicku "geopurak"

Comment

• KristjanLaas
              Pokkeritark
              • Oct 2009
              • 6450

Kui veel mängu võtate võib mind ka järgmisse panna.

Karupoeg, sa ei kartnud mingil hetkel, et tolmuahv ära biidib olukorra, et teda lihtsalt 24/7 moosisid ja meelitasid? Selline käitumine ei tundu nii competitive inimesele külarollis kuidagi kasulik. Paranda mind, kui kanti panen muidugi.

Comment

• karupoeg
                Pokkerihai
                • Jun 2012
                • 3823

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust

Karupoeg, sa ei kartnud mingil hetkel, et tolmuahv ära biidib olukorra, et teda lihtsalt 24/7 moosisid ja meelitasid? Selline käitumine ei tundu nii competitive inimesele külarollis kuidagi kasulik. Paranda mind, kui kanti panen muidugi.
                loomulikult kartsin.

Aga teiselt küljelt jällegi. Ma ei usu, et see otsene moosimine oli, sest ma andsin väga vital inputi, mida keegi teine ei andnud. Ma ei tea kui palju sa jälgisid, kuid tolmuahviga oli kohati teatud mõttes ühine keel. Ja kui ma oleks olnud küla, siis see oleks olnud väga kasulik ja täpselt seda ma ju ootaksingi. Seega ütleks, et job well done kui ma hundina sellise spoti n.ö. generatesin. Sest mängu mõttes on ju hea kui 2 küla on üksteise jaoks ennast clearinud, sest siis saab üksteist usaldada. Eriti olukorras kus nightkillid on ettemääratud. Mis saaks olla parem kui on 5 mängijat, kellest 1 on cleared KT poolt ja 2 cleared üksteise poolt? täielikult ideaalne olukord.

Kui kõik mäng oleks täpselt samasugune olnud, kuid mina ei oleks hunt vaid overbet ja wow nagu me n.ö. olukorda analüüsisime, siis oleks see meie poolt küladena olnud super töö. Ja see peakski olema nii küla eesmärk (lahendada mängu) kui huntide eesmärk (clearida ennast küla silmis).

Loodan, et mõte oli arusaadav, olen veidi väsinud ja viskine

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

selle vital inputi all pean ma silmas olukordi millele ma juhtisin tähelepanu tolmuahviga dialoogis day 2 nt. Mis omakorda viis selleni, et ta somewhat clearis mind. Mitte nagu all around.

Comment

• q_q
                    • Jan 2011
                    • 6303

Ikka võtame.

1. wowa
                    2. p_p
                    3. geopurak
                    4. klaas
                    4/9

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

visahing

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                        mnjah, GG

wowilt lahe skype eile tho:
                        "Sa plaanid libahunti pilgu heita ka v? Ma ei hakka lahendama kui on 4 playerit, 2 kindlat hunti 3 võimalikku"

viimane mäng ka minupoolt siin foorumis, ei viitsi rohkem, hostida võin kui vaja peaks olema aga see on kõik : )
                        teine kord siis WoWil see.. Ära jama siukeste asjadega. ( to wow )

u think this is a fkin game :D ?

Comment

• Avicii
                          Grinder
                          • Nov 2012
                          • 800

Algselt postitas q_q Vaata postitust
                          Kui see vastab tõele siis see oleks mod kill. Oleksid võinud teada anda mulle sellest.
                          yeah, aga kui ta oleks küla olnud oleks game instant over olnud

Comment

• tolmuahv
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 2502

Ma mõtlesin selle peale enamiku mängust ise ka. Eriti kohas, kus ma Wow-i üritasin kõigi võimalike tegelastega paari panna. Aga see day1 lõpp, kus Wow päästis overbeti, tegi minu jaoks väga ebatõenäoliseks karupoeg-Wow koosluse. Praegu on selge, et ta üritas väga riskantse liigutusega vaid end päästa 4-way flipist, riskides samas pea kindlalt day2 lynchiga. Aga kui see välja tuli, siis järelikult oli õigustatud risk.

Tegelikult polnud küla siin võidust nii kaugel kui tundub. Kui me oleksime viimasel päeval võtnud Wow-i, siis oleks alles jäänud Avicii, overbet, karupoeg ja mina. Sellisel juhul oleks karupoeg viimasel päeval ka minu prime suspect olnud, kui ei mind ega teda poleks öösel ära söödud. Kui mind oleks söödud, oleks overbet-Avicii pidanud viimase otsuse tegema. Aga see kõik jäi sisuliselt flipi taha, kus me pidime panema karupojaga hääled kokku ja panime need overbetile, sest tundus, et Avicii võib sellega kaasa tulla, aga ei tule kaasa Wow-ga. Muidugi oleks huntidel olnud ka sellele vastukäik, kuna overbeti hääl oli karupoja peal. Hundid oleks saanud vähemalt flipi, kui nad oleks viimasel sekundil mõlemad switchinud minu, overbeti või Avicii peale.

Comment

• Avicii
                              Grinder
                              • Nov 2012
                              • 800

mina olin kindel küla, mind ei saanud hääletada ja öösel oleks raudselt mind ära söödud kuna ma olin ainuke kindel kelle roll oli teada : )

Comment

• tolmuahv
                                Klubi Liige
                                • Feb 2009
                                • 2502

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                                mina olin kindel küla, mind ei saanud hääletada ja öösel oleks raudselt mind ära söödud kuna ma olin ainuke kindel kelle roll oli teada : )
                                Aviici, ma nõustun. Aga samas oleks olnud ka fucking risky jätta lõpus järgi overbet, karupoeg ja mina. Selles olukorras oleks ma pidanud loogiliselt karupoega tugevalt kahtlustama, sest overbet teadis, et ainus teda natukenegi uskuv mängija olid sina. Mina olin ta tema teada juba ette oksa tõmmanud ja karupoeg oli ka selle poolt. Kui tema oleks olnud hunt, siis ta poleks never ever saanud mind ja karupoega lõpus alles jätta. Seega, teades enda kohta, et olen küla, oleksin pidanud karupoega kahtlustama. Aga sel juhul oleks karupoeg omakorda muidugi overbetti hakanud moosima ja otsus oleks tema kätte jäänud lõpus.

Ma arvan, et Wow-karupoeg poleks seda teinud ja kui neil oleks olnud aega asi läbi mõelda, oleksid nad eile õhtul pigem flipi peale läinud kui Wow poomiseks oleks läinud.

Comment

Working...