Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • overbet
    Pokkerihai
    • Sep 2010
    • 1620

Re: Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
    see ongi selle mängu põhiprobleem imo. Kui keegi paneb sisse effortit ja siis teised lihtsalt karjuvad. Loomulikult siukest ei võeta tõsiselt. Kui kõik analüüsiksid jooksvalt, võtaksid mängu kui tervikut ja lisaksid oma inputi, siis see oleks kõigile kasulik.

Aga kui üks nimega "BWG" tuleb kell 21.45 ja ütleb, et "ma hakkan nüüd mängu lahendama" siis see ei ole tõsiseltvõetav. Miks peaks tolmuahv seal uskuma sind, mitte mind, kes ma olin vaeva näinud tema poolehoiu võitmiseks? Eriti kui ta esimene mäng.

Täpselt sama asja pärast loobus ka ranka. Kui keegi räägib palju, siis ta ilmselgelt kohe tule all, sest on millest külge hakata.
    imo peaks min postide arv olema, muidu saab modkilli.

Comment

• q_q
      dibs esimesele naisele, kes siia satub
      • Jan 2011
      • 6303

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
      mnjah, GG

wowilt lahe skype eile tho:
      "Sa plaanid libahunti pilgu heita ka v? Ma ei hakka lahendama kui on 4 playerit, 2 kindlat hunti 3 võimalikku"

viimane mäng ka minupoolt siin foorumis, ei viitsi rohkem, hostida võin kui vaja peaks olema aga see on kõik : )
      Kui see vastab tõele siis see oleks mod kill. Oleksid võinud teada anda mulle sellest.

Comment

• overbet
        Pokkerihai
        • Sep 2010
        • 1620

Laasi ja BWG eilsete postide eest peaks ka vist küla karistada saama, niiet even.

Comment

• q_q
          dibs esimesele naisele, kes siia satub
          • Jan 2011
          • 6303

Algselt postitas overbet Vaata postitust
          Looperi peek oli kohutav, sealt asi võssa läkski. Day 1 mitu korda röökisin, et peekige karupoega. Isegi mõne teise random küla peekimine oleks hea olnud, sest oleks nonde postidest infot saanud. Aga oli vaja peekida 2 postiga Aviciid. ffs.
          Non sense juttu pole ka suust vaja välja ajada.

Looperi peek oli fine. Vastupidi karupoja peek oleks kohutav olnud, sest ta sureb esimene öö liiga tihti, kui ta külaelanik on.

Peekidega pole midagi peale hakata, kui nad surnud on.

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
            Well done. Selles su häda oligi. Sa karjusid midagi, kadusid minema ja rohkem näole ei anna. Ma tegin külaelanikuna täpselt samapalju sitta kui sina. Võib-olla vähem, sest ma vähemalt üritasin, erinevalt sinust.
            Tänud hea mängu eest, tolmuahv! Oli meeldiv arutleda. Külana oleks täpselt sama. Ja see teebki selle mängu huvitavaks. Dialoogid inimeste vahel, mitte see, et kõik lihtsalt hääletavad. Samahästi võiks münti visata.

Pimesi kirjutamine, et "kui karupoeg day 2 sees" muudabki asja ebahuvitavaks. Mäng saab kasu sellest, kui inimesed, kes on ennast kirja pannud, mängu ka panustavad. Kui sellist soovi ei ole, siis palun ärge pange ennast kirja.

Sest reaalsus on, et ma olen väga emotsionaalne ning kiire tildiga vend. Ma oleks täpselt samamoodi ärritunud külana. Mitte midagi ei oleks vahet.

Comment

• BlackWerewolfGenie
              Kahtlustatav Pettus(t)es
              • Sep 2013
              • 2145

imo peaks min postide arv olema, muidu saab modkilli.
              Kuule sa oled üldse sitt küla, viimasel päeval surutakse sind hundiks ja sa istud passiivselt ei tee migneid poste.

Mul oli too päev ka rohkem poste kokku, kui sul kuigi magasin poole päevast. Ja ikka suutsin rohkem mängu lahendada ja quoteda, see et sa tolmuahv ei viitsi eelmisi päevi lahata ja poste vaadata ei ole pasiivne küla. Sa "clearisid" endajaoks 100% hunti ja tõmbasid küla sellega oksa.

Minu pasiivsuse peale ei ole vaja hakata ajama. Ma panin nad mitu korda paari kuigi olin vähem siin kui teised ja seegi sellepärast, et mul on 7 tunnine ajavahe.

Peace igatahes aga nagu Avicii'lige see mäng ajas isu minema.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                Kahtlustatav Pettus(t)es
                • Sep 2013
                • 2145

Kui sa nii väga räigelt tahtsid näha flippi siis sa oleksid pidanud unvotema overbeti pealt ja vaatama kuhu wow oma hääle paneb.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                  Kahtlustatav Pettus(t)es
                  • Sep 2013
                  • 2145

Tänud hea mängu eest, tolmuahv! Oli meeldiv arutleda. Külana oleks täpselt sama. Ja see teebki selle mängu huvitavaks. Dialoogid inimeste vahel, mitte see, et kõik lihtsalt hääletavad. Samahästi võiks münti visata.

Pimesi kirjutamine, et "kui karupoeg day 2 sees" muudabki asja ebahuvitavaks. Mäng saab kasu sellest, kui inimesed, kes on ennast kirja pannud, mängu ka panustavad. Kui sellist soovi ei ole, siis palun ärge pange ennast kirja.

Sest reaalsus on, et ma olen väga emotsionaalne ning kiire tildiga vend. Ma oleks täpselt samamoodi ärritunud külana. Mitte midagi ei oleks vahet.
                  Uhm?? Sest mind poodi 15 minutit peale seda ülesse külana ja sinule on kõigil obvious riid, et külana süüakse kohe ära.

Comment

• karupoeg
                    Pokkerihai
                    • Jun 2012
                    • 3823

Looperi peek oli kohutav, sealt asi võssa läkski. Day 1 mitu korda röökisin, et peekige karupoega. Isegi mõne teise random küla peekimine oleks hea olnud, sest oleks nonde postidest infot saanud. Aga oli vaja peekida 2 postiga Aviciid. ffs.
                    overbet. Nüüd ku imäng möödas, ma arvan, et vimm raugenud, kuid see on natukene mõttetu nõuanne ja asi mille peale pahandada.

Mina peaks viimane day 1 peek olema, sest suure tõenäosusega ma lendan day 1 öösel kui ma küla. Ja sellest ei saa mingit infot endale küla juurde ning väärtuslik peek raisatud.

Comment

• overbet
                      Pokkerihai
                      • Sep 2010
                      • 1620

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
                      Kuule sa oled üldse sitt küla, viimasel päeval surutakse sind hundiks ja sa istud passiivselt ei tee migneid poste.

Mul oli too päev ka rohkem poste kokku, kui sul kuigi magasin poole päevast. Ja ikka suutsin rohkem mängu lahendada ja quoteda, see et sa tolmuahv ei viitsi eelmisi päevi lahata ja poste vaadata ei ole pasiivne küla. Sa "clearisid" endajaoks 100% hunti ja tõmbasid küla sellega oksa.

Minu pasiivsuse peale ei ole vaja hakata ajama. Ma panin nad mitu korda paari kuigi olin vähem siin kui teised ja seegi sellepärast, et mul on 7 tunnine ajavahe.

Ma üldse ei väitnud, et sa passiivne või halb küla, imo wp sinu poolt. Rääkisin rohkem üldiselt ja kui, siis kivi Avicii ja Looperi kapsaaeda.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                        Kahtlustatav Pettus(t)es
                        • Sep 2013
                        • 2145

Looper ei oleks pidanud never välja hüppama Karupojaa KT posti peale kui tal ainult 2 peeki oli ja need olid külad. viimase päeval miks KT välja tuli day 1 oli sellepärast, et üks hunt oli surnud!!!!!!!!!!! nad tõmbasid ta sellega oksa ära, ma usun päris kindlalt oleks karupoeg pigem Tolmuahvi seal KTna sööma hakanud kui Looperit.

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust

BWG.

Saad aru, et kui kõik sinu kombel istuksid ja "lahendaksid mängu", siis meil ei oleks midagi lahendada, sest kõik ootaksid, et teised mängijad midagi kirjutaksid. Et mängu lahendada, peab keegi sinna esmalt panustama.

Ja sellest võiks nagu aru saada. Sinu poolt oli see nii kehv mäng lihtsalt. Sa oled üks targemaid vendi siin mängus kui sa tiltis ei ole. Oleks sa minu ja tolmuahvi 4 tunnisele diskussioonile sõna sekka öelnud, siis oleksdi tolmuahvi arvamust ka ehk muuta suutnud.

Loota, et sa suudad viimase 10 minutiga mind biitida tolmuahvi silmis, kellega ma 4 tundi "tööd teinud" (kui nii võib öelda) on natukene sinisilmne.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                            Kahtlustatav Pettus(t)es
                            • Sep 2013
                            • 2145

eelmine mäng sorri* mitte viimane päev.

Comment

• tolmuahv
                              Klubi Liige
                              • Feb 2009
                              • 2502

BWG, mu enda panus on küsitav, aga kogu ülejäänud packist olid sina minu jaoks vähem veenev. Sa vahetasid esimese paari tunniga paar korda häält. Sa rõhutasid läbi mängu, et sul on gut feeling peamine argument ja ütlesid ühes kohas, et sa pood kellegi ära kasvõi külaelanikuna, sest sul on pohhui, ta ajas su tilti. Hiljem lockisid oma hääle ja muutsid seda väga varsti. Minu jaoks oli see täiesti brainless rapsimine ja ma ei osanud sellest absoluutselt midagi arvata. Mul pole ju sinu gut feelingut, anna andeks. Ma arvan, et sellise esitluse juures tulla mängu lõpus mind bashima on kergelt üleliigne.

Comment

• overbet
                                Pokkerihai
                                • Sep 2010
                                • 1620

overbet. Nüüd ku imäng möödas, ma arvan, et vimm raugenud, kuid see on natukene mõttetu nõuanne ja asi mille peale pahandada.

Mina peaks viimane day 1 peek olema, sest suure tõenäosusega ma lendan day 1 öösel kui ma küla. Ja sellest ei saa mingit infot endale küla juurde ning väärtuslik peek raisatud.
                                Ära too selliseid random väiteid, ma pole ever su peale mingit vimma kandnud, võtad veits tõsiselt seda mängu äkki.

Kes siis parem peek oleks olnud? Nii palju kui mina aru saan, on 50 posti venna peek fundamentaalselt ikkagi parem kui 5 posti oma.

Comment

Working...