Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • overbet
    Pokkerihai
    • Sep 2010
    • 1620

Re: Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
    oioi, overbet.

Kui sa oled küla, siis sa ei saa jätta nii kui sa arvad, et flip tuleb. Sa pead kedagi moosima endale. Kui sul avicii juba oli, siis sa pead lihtsalt wowi meelitama ja võimalikult palju lahendama. Muidu sa ju kaotad. Ainult hundina on kasulik sul seal vaikimine
    Meh, ma arvasin, et kogenud mängijana wow suudab külana anyway iseseisvalt lahti hammustada, et pigem sina hunt kui mina. Btw, ma ei tahaks üldse nõustuda, et sa oleks as played day 1 halb peek. By default võibolla tõesti, aga kui day 1 mingi noob hüppaks kogenud mängijale selga ja mõlemad oleks külad, siis ma hundina never ever ei võtaks öösel kogenud mängijat. Pigem loodaks mõlemad ellu jätta ja day 2 õli tulle valada.

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

Algselt postitas overbet Vaata postitust
      Meh, ma arvasin, et kogenud mängijana wow suudab külana anyway iseseisvalt lahti hammustada, et pigem sina hunt kui mina. Btw, ma ei tahaks üldse nõustuda, et sa oleks as played day 1 halb peek. By default võibolla tõesti, aga kui day 1 mingi noob hüppaks kogenud mängijale selga ja mõlemad oleks külad, siis ma hundina never ever ei võtaks öösel kogenud mängijat. Pigem loodaks mõlemad ellu jätta ja day 2 õli tulle valada.
      nope. hundina oleks lihtsam võtta mind ja öelda homme, et vaadake. Karupoeg lahendas overbeti, kes uus mängija ära ja nüüd karupoeg kohe ka surnud.

Day 2 ez lynch sina ja ez game. ei ole mõtet keeruliseks ajada.

Comment

• overbet
        Pokkerihai
        • Sep 2010
        • 1620

Ma pigem hundina jätaks sind sisse, sest küla ei oska ever öelda, kas sa tegelikult oled hunt või ei, pluss mingil hetkel tore "karupoeg-on-veel-sees-seega-hunt" vagunile hüpata.

Comment

• karupoeg
          Pokkerihai
          • Jun 2012
          • 3823

Ma pigem hundina jätaks sind sisse, sest küla ei oska ever öelda, kas sa tegelikult oled hunt või ei, pluss mingil hetkel tore "karupoeg-on-veel-sees-seega-hunt" vagunile hüpata.
          jällegi, nope.

Minu välja võtmine selles mängus day 1 on 2 kärbest 1 hoobiga. Day 2 saab kohe sind süüdistada ning somewhat tugev mängija väljas. Mis saaks olla parem. Kui ma day 1 lähen, siis hakatakse kohe mõtlema, et kes seda teha võis. vaadatakse, et ahhaa, karupoeg süüdistas uut mängijat overbeti, kes tahtis lahti saada.

Kui mind jäetakse sisse, siis ma võin teistpidi ära lahendada. sest mind võetakse (ma eeldan muidugi) alguses välja sellepärast, et ma võin mängu ära lahendada, mis huntidele ohtlik. Mitte sellepärast, et a la ei viitsita mu juttu lugeda :D

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

btw.

Kõige loogilisem paar läbi mängu oli mina ja tolmuahv. Ma ei saa hästi aru, miks tolmuahvi niimoodi cleariti. Loomulikult, ta rääkis väga n.ö. "kainelt" ja põhjalikult, kuid täpselt sama oleks ta olnud ka hundina. Oskab keegi öelda öelda, miks ta tolmuahvi clearis?

Comment

• overbet
              Pokkerihai
              • Sep 2010
              • 1620

Imo ta poleks nii kainelt ja põhjalikult esimene mäng hundina rääkinud, tema juttu oleksid kogenematusest ebakõlad tekkinud. Sina-tolmuahv eeldaks seda, et sa kirjutaksid talle enamuse poste ette.

Comment

• karupoeg
                Pokkerihai
                • Jun 2012
                • 3823

Imo ta poleks nii kainelt ja põhjalikult esimene mäng hundina rääkinud, tema juttu oleksid kogenematusest ebakõlad tekkinud. Sina-tolmuahv eeldaks seda, et sa kirjutaksid talle enamuse poste ette.
                vb jah. samas see tegelikult ei ole nii keeruline. sest meie jutt oli üsnagi arusaadav omavahel. oleks kokku leppinud n.ö. kondikava. Korra tegime day 2 alguses diversiooni sellega, et ma teda süüdistasin. Kuid siis ütlesin, et jällegi ta küla (kuigi ma seda isegi ei põhjendanud eriti miks...).

aga pane ennast uude mängu kirja nüüd

Comment

• tolmuahv
                  Klubi Liige
                  • Feb 2009
                  • 2502

Thanks mate! :)

Comment

• karupoeg
                    Pokkerihai
                    • Jun 2012
                    • 3823

:D

Comment

• overbet
                      Pokkerihai
                      • Sep 2010
                      • 1620

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                      Thanks mate! :)
                      Heh, sry, ei mõelnud halvasti.

vb jah. samas see tegelikult ei ole nii keeruline. sest meie jutt oli üsnagi arusaadav omavahel. oleks kokku leppinud n.ö. kondikava. Korra tegime day 2 alguses diversiooni sellega, et ma teda süüdistasin. Kuid siis ütlesin, et jällegi ta küla (kuigi ma seda isegi ei põhjendanud eriti miks...).

aga pane ennast uude mängu kirja nüüd
                      Ma arvan, et ma jätan puhtalt majanduslikel põhjustel järgmise vahele. Kui vaal riveril 2x pot donkoverjami pani, siis ma pool timebanki mõtlesin ikka, et kas karupoeg on hunt või ei.

Comment

• karupoeg
                        Pokkerihai
                        • Jun 2012
                        • 3823

haha. kuld!

Comment

• WowAwiAA
                          Pokkerihai
                          • Sep 2010
                          • 2715

Modib Avicii - ootame confirmi

1. wowa
                          2. p_p
                          3. geopurak
                          4. klaas
                          5. Visahing
                          6. timz0333

6/9

3 Playerit veel pls.

Comment

• q_q
                            dibs esimesele naisele, kes siia satub
                            • Jan 2011
                            • 6303

Ma ei julge küll aviciid modima lasta.

Kui tal juba mängust, kus ta ise osaleb, niivõrd savi siis ei taha küll riskida, et ta kõigi jaoks mängu ära rikub.

Comment

• KristjanLaas
                              Pokkeritark
                              • Oct 2009
                              • 6450

btw.

Kõige loogilisem paar läbi mängu oli mina ja tolmuahv.
                              see oli ka minu guess täitsa lõpuni

Comment

• karupoeg
                                Pokkerihai
                                • Jun 2012
                                • 3823

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
                                Modib Avicii - ootame confirmi

1. wowa
                                2. p_p
                                3. geopurak
                                4. klaas
                                5. Visahing
                                6. timz0333
                                7. t6nisl
                                6/9

3 Playerit veel pls.
                                rääkisin taga irl läbi, ta atm away, panen kirja ära tema eest enne kui list täis saab.

Comment

Working...